Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sen sadece nefes alıp vererek 2000 cal harcıyo olmalısın..

bazal metabolizma demek o demek değil mi :26:

alıntıdır..

Hangi Egzersiz ve Hareket Bir Saatte Ne Kadar Kalori Yakıyor:

Tam dimlenme: 55 kkal
Oturma: 85 kkal
Ayakta durma: 100 kkal
Ayakta durma, hafif hareketlilik: 130 kkal
Hafif ev işleri: 190 kkal
Ağırlık kaldırmak: 215 kkal
Voleybol: 215 kkal
Golf: 250 kkal
Çim biçmek: 325 kkal
Yürüyüş: 325 kkal
Dans etmek: 395 kkal
Su kayağı: 430 kkal
Trekking: 430 kkal
Aerobik: 505 kkal
Masa tenisi: 505 kkal
Tenis: 505 kkal
Paten: 505 kkal
Kayak: 575 kkal
Hokey: 575 kkal
Bisiklet: 720 kkal
Koşmak: 715 kkal
Yüzmek: 790 kkal

kızlar 1 saate kalori yakma miktarları...

sen sadece nefes alıp vererek 2000 cal harcıyo olmalısın..

bazal metabolizma demek o demek değil mi :26:

evet canım ya şimdi araştırdım 24 saat sadece uyusak bile 500cl.harcıyoruz ve günlük vs.işler 2000cl geçiyor biran korkmuştum kilo yaş ve boyumu yazınca günlük kalori miktarı bana 1800 civarı veriyo tabi monoton bir işim olduğunuda yazıyorum..

ben geldim sporumu yaptık tüm yaptığım spor 300 calori bugün 600 aldım 300 çıkar 300 kalori kalır geriye oleyyy şimdi yeşil çayımı içiyorum a z sonra yeşil elma yicem oda 65 kalori heyyoooooooo bugün harika bir gün ne evimi ne bebeği ne sporumu nede sizi ihmal ettimm

zeynebim afiyet olsun menün güzel maşallah saglıklı beslenmek ve kilo vermek adına bula çıktık allah hiç birimizi utandırmasın..Geçen komşuyu gördüm markette aa kaç oldu dogum yapalı hala kilo vermedin diyor sinir oldum yaza görürsün dedim hadi bakalım dedi..Su ve yeşil çayı ihmal etme tatlım

bende endersaraçtan şunu duydumm hiç hareket etmeden otur 24 saat saat başı 1 kalori verirmişsin yani 24 hiç birşey yapmadan 24 kalori

harcadığımız kalori aldığımız kalorinin üstündeyse 3 kat mesela ozaman bişeyler verilir gibime geliyor
bakın hesapladım

30 dk yürüyüş :110 cl
8 saat bilgisayar :720 cl
1 saat ev işi :210 cl
8 saat uyku :168 cl
6 saat tv ve diğer :126 cl
30 dk mutfak :105 cl
TOPLAM : 1.439 CL

BUNLAR BENİM EN AZ HESAPLADIĞIM FAZLA HARCANIR EKSİK HARCANMAZ...

YAZACAĞIM ŞEYY HİÇ İYİ BİR ÖRNEK DEĞİL AMA BENİM KUZENN O KADAR KİLOLUYDUKİ EVLİYDİ BEBEK YOKTU AMA BEN ONU BİLDİM BİLELİ KİLO VARDI BOYUDA KISA EŞİNDEN AYRILDA EMİNİM BUDA SEBEP AMA SIRF ACI VE ŞEKERSİZ SÜTSÜZ NESCAFEYLE ÖYLE Bİ KİLO VERDİKİ TANIYAMADIM GÜZELLEŞTİ KİLOSUNUDA KORUYORR

BU MESUT YARDA ACIYLA KLİO VERMİŞ ŞÖYLE Bİ ARAŞTIRDIM AI METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYORMUŞ ACIYA Bayılırım ama bebiş emziriyorum o yüzden yiyemiyorum

haydi sohbet zamanı

en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)

duygucum sen form içiyorum diyorsun bebekte emiyor bi sakıncası olmuyor mu bebişine

evet canım form çayı içiyorum kiraz saplısını bi markanın içindekilere baktım öyle sorun yapaAK BİRŞEY YOK
ZATEN OĞLAN 19 AYLIK SÜTTEN KESİLCEK SON 4 DİŞİ ÇIKSIN O BIRAKMASA BEN BIRAKTIRCAM DİŞTE ÇOK LAZIM OLUYOR EMME

bende böylelerine sinir olurum moral bozunca kendilerinin morali yükselir ya

bacım noldu moraline... Tek takıntımız kilolarımızda bak onlardanda kurtulmaya başladık....boşver takmaa hadi tempooo bir ki üç masada sağa sola dönüyorum yandaki arkadaş delirdiğimi sanacak ofiste anca böyle enerji yakıyoruz valla..

haydi sohbet zamanı

Aslında benim ki saglık yüzünden canım..Bu yaşıma kadar 7.leri görmeyince ve dogumla birlikte alınca kendime dur dedim bebeğimle ilgilenirken acayip yoruluyordum ayaklarımın üzerine basamıyordum dr gittim kilodan dedi bünye kabul etmiyordu bu kiloyu.Hemen diyetisyene gittim liste verdi ve zaman yaydı biranda kilo vermek yok zamanla yavaş yavaş ki dedi verdiğin kiloları koruyabilelim daha sonra geriye alma dedi..Şimdilik böyle canımcım...Evlenmeden önce aynı senin gibi 52-53 isim canım evlendiğimden bu yana 60 ı korudum nasıl olduysa..60 ile hamile kaldım.Bana 60.da yakışmıyor basemlerim var popom var..daha fazla gösteriyorum..

haydi sohbet zamanı

sanırım önce eski güzelliğime kavuşma kaygısı 36 beden günlerim

şimdilik şükür sağlık sorunum yok ama mantıken dikkat etmezsem sağlığımın bozulacağı

bide çok güzel tuvaletlerim ve şık elbiselerim var kilo aldım kıyamadım birine vermeye saklıyorum içine girerim belki diye

etrafımdaki birçok insanın sen kilo alıyorsun gittikçe dikkat et uyarıları... Yetmezmi kardeşlerimmmm....

BRavoooo sanaa arkadaşın ne sanarsa sansın sen yaza ona niye böyle yaptığını anlatırsın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…