- Konu Sahibi Betul_20162010
-
menün süper suyu biraz daha artırsan iyi olur bence...
biraz daha dikkat et canım çok kalori almışsın sanki..........
suyu olabildiğince çok içmeye çalışıyorum cnm ama bunu bile zorla içebebiliyorum.ama en az üç bardak daha arttırıcam
kızlar şimdiye kadar 1.250 kalori almışım daha bunun akşamı var minimum 250 kalori ile kurtarırsam 1500 kalori olacak toplamda şimdi 2.000 kalori harcayacağım bir hareket bulmam lazım ne yapabilirim 30dk yürüyüş artı ne yapabilirim...
sen sadece nefes alıp vererek 2000 cal harcıyo olmalısın..
bazal metabolizma demek o demek değil mi :26:
sen sadece nefes alıp vererek 2000 cal harcıyo olmalısın..
bazal metabolizma demek o demek değil mi :26:
su hiç içmedim
uyanınca 1 bardak içmiştim.
neeee aferim bugün hayal kırıklıığna uğrattın beni canım yaa yarın toparlanıyorsunn
ben şuan itibariyle 2,5 lt içtim 1 lt sporda içtim sadece
İyi canım ogluşunun yanında spor yapabiliyorusn maşallah..Ooo siz ailece tavuksunuz desene benim eşim 1.2 'den önce uyumaz..Kızımda 9-10 civarında uyur..Bende 12 de uyurum..Ayy ferihayı bende izlerim...Yer gök aşkın bu hafta sonunu izleyemedim havaya yapamayacağımd edi yusuf sonrasını bilmiyorum...
ahhh yusuf ahh kıza kazık attı o bade beni deli ediyor pislik insan aşk uğruna bu kadarmı alçalır sevse gene içim yanmıcak sevmiyor bidee yusuf badeyi havvada yalan söyledi ilk ama yusuf sevdi havvayı
Selinay tatlım,yazıyorum yediklerimi ve yiyeceklerimi (bugünküler)
Sonra işime döneceğim..
Sabah 7;30
2 dilim peynir,domotes,4 adet y.zeytin = 2 dilim etimek tuzsuz...yeşil çayla..
İşyerimde 10 gibi yeşilçay...(Bu saatte ara ögünüm var meyve ama yemiyorum acıkmıyorum)
Öglen 12:30
6 yemek kaşığı pirinçli ıspanak,domates-roka =2 dilim etimek tuzsuz ( yogurdu evde unutmuşum)
Araögün 15:00
Meyva 1 posiyon 1 elma olabilir.
Ara ögün 16:30
Eti form biskivü paketin yarısı 1/2
Akşam 18;30
2 adet kabak dolması,ayran,kıvırcık salatası=2 dilim etimek
Araögün 20;00
meyva
Yatmadan 1 su bardagı nescafe
Gün içersinde zor olsada eksikte olsa 2 lt su ve 4 fincan yeşilçay içiyorum..
kızlar size bir önerim var light ekmek yiyin 1 dilimi 40 kalori ayrıca çok tok tutuyo.....
showda muzaffer kuşan var sirke ,limon yağ eritmez diyo sadece 3-4 yaprak lahana yaprağını yarım litre suda 15 dakika haşlayın birkaç damla limon sıkıp gün içinde için yağlarınızı eritir diyo ayda 1,1-5 kilo fazladan verebiliriz bu yöntemle...
hemen lahana alıyorum yabi pazarı beklicem pazardan alcam
internetten kalori hesaplama yaz üç aşa beş yukarı hesaplarsınhoşbulduk canım hayır hiç egzersizz yapamıyorum bu yüzden kilo aldım ya hızlaabu 3. günüm elimden geldiği kadar yediklerime dikkat ediyorum bide dediğim gibi 6 7 den sonra hiç yemiyorum bide bu kalori hesaplamayı beceremem
bugün 1 gibi öğle yemeğimi yedim şansıma zeytinyağlı ıspanak gelmiş az ıspanak ve yoğurt yedim sadecebu saatten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum 6 da paydos çok acıkırsam yanımda bi armut var onu yememin bi sakıncası olurmu acaba
çok başarılısındün sabah:
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost
ara öğün:
elma sekiz tane fındık
öğlen:
iki kepçe çorba bir dilim ekmek
ara öğün:
portakal, tarcın çayı
akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
iki yemek kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek
ara öğün:
yarım elma yarım mandalina
toplam 7 bardak su
dans et cnm aç müzik ohh yandan yandan ben akşama doğru yapcam oğlumla OYUN SAATİMİZkızlar şimdiye kadar 1.250 kalori almışım daha bunun akşamı var minimum 250 kalori ile kurtarırsam 1500 kalori olacak toplamda şimdi 2.000 kalori harcayacağım bir hareket bulmam lazım ne yapabilirim 30dk yürüyüş artı ne yapabilirim...
YOK CNM BEN BUNA İNANMIYORUM ÇÜNKÜ BEN 35 BİSİKLET ÇEVİRİYORUM 200 CALORİ 60 DK 300 VERİYORUMalıntıdır..
Hangi Egzersiz ve Hareket Bir Saatte Ne Kadar Kalori Yakıyor:
Tam dimlenme: 55 kkal
Oturma: 85 kkal
Ayakta durma: 100 kkal
Ayakta durma, hafif hareketlilik: 130 kkal
Hafif ev işleri: 190 kkal
Ağırlık kaldırmak: 215 kkal
Voleybol: 215 kkal
Golf: 250 kkal
Çim biçmek: 325 kkal
Yürüyüş: 325 kkal
Dans etmek: 395 kkal
Su kayağı: 430 kkal
Trekking: 430 kkal
Aerobik: 505 kkal
Masa tenisi: 505 kkal
Tenis: 505 kkal
Paten: 505 kkal
Kayak: 575 kkal
Hokey: 575 kkal
Bisiklet: 720 kkal
Koşmak: 715 kkal
Yüzmek: 790 kkal
kızlar 1 saate kalori yakma miktarları...
dün sabah:
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost
ara öğün:
elma sekiz tane fındık
öğlen:
iki kepçe çorba bir dilim ekmek
ara öğün:
portakal, tarcın çayı
akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
iki yemek kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek
ara öğün:
yarım elma yarım mandalina
toplam 7 bardak su
bende endersaraçtan şunu duydumm hiç hareket etmeden otur 24 saat saat başı 1 kalori verirmişsin yani 24 hiç birşey yapmadan 24 kalorievet canım ya şimdi araştırdım 24 saat sadece uyusak bile 500cl.harcıyoruz ve günlük vs.işler 2000cl geçiyor biran korkmuştum
kilo yaş ve boyumu yazınca günlük kalori miktarı bana 1800 civarı veriyo tabi monoton bir işim olduğunuda yazıyorum..
duygucum sen form içiyorum diyorsun bebekte emiyor bi sakıncası olmuyor mu bebişine
bende böylelerine sinir olurum moral bozunca kendilerinin morali yükselir ya
haydi sohbet zamanı
en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)
haydi sohbet zamanı
en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)
bacım noldu moraline... Tek takıntımız kilolarımızda bak onlardanda kurtulmaya başladık....boşver takmaa hadi tempooo bir ki üç masada sağa sola dönüyorum yandaki arkadaş delirdiğimi sanacak ofiste anca böyle enerji yakıyoruz valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?