şimdik şöyle oluyor benim habersiz biryere gitmem yasak.. kocama haber versem desem ki yemek yok ben markete gidicem kalkacak gelecek 15 dk lık yoldan akşama kadar burada sefalet çekecek.. e ben de zaten sabah hafif yedim 1dilim ekmek peynir domates yedim sabah.. düşündüm taşındım dedim tavuk döner yiyebülürüm. normalde işyerinde yemek çıktığı için hazırlıksız yakalandım açıkçası..
evet van ercişteyim.. eskiden öğle araları evime giderdim.. çok güzel günlerdi gerçekten.. şimdi sabahtan akşama kadar iş yerinden çıkamıyorum.. korku çok fazla eşim onsuz bakkala bile gitmeme razı değil.. bi yere çıksam 3 gün küser bana.. sabah tartılmak için eczaneye zor gittim.. yemek çıkmayacağını bilseydim para alırdım yanıma hazır çıkmışken.. ama saat 12 civarı eve dönüyor servisi kocşin, görür beni dışarda diye korktum ben
normalde ihtiyacım olmuyor yemek yiyorum iş yerinde.. bugün şe oldu..
bişey dicem ben şimdi 2 öğün+meyve planlıyorum.. bi öğünde 500-600 yeme normal olmuyor mu çünkü kahvaltıda 150 kalori tüketmişim bugün.. yani öyle çok az kalorili de yememek lazım.. ben bugün toplamda 150+600+meyvede olsa olsa 200 eder+120 de şekerli çay (3 adet) 1300ü geçmiyor.. şekeri bırakıcam yakında ama şekersiz çay da ne biliyim