- Konu Sahibi Betul_20162010
Arkadaşlarr eğer yapabilirsemm bakın size resmimi koyacağımm daha önce nasıldımm sonra nasıl oldumm
amaa şimdii yine o şişko edayımm
amaa şimdii yine o şişko edayımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu 1 haftalık yemöeğinizimii ayrlıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz aslında iyii fikirr ama tadında değişiklik olmuyormu birkaç gün önceden hazırlayıncaaa
Benimde var bebeğimm 1 yaşında ve bende emziriyorumm canımmm ,benimki gece çok emiyorrr ama saten artık yemekte yediği içinn rahatımm
ben isveç diyeti yapacağım demiştimm ilk sayfada bugünn harika yaptım bozmadan
kaç gündür başlayıp bozuyordumm
ama sizler hırslanmamı sağladınız
Arkadaşlar 25nci sayfada resmim var eskisi ve yenisii amaa şimdi kilolu haldeyimm
olmuşsa buda eskiden vermiş halim 56 kiloyum
url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/url]![]()
günaydın hanımlarr bugün 5 de kalktım yatakta öyle düşündüm durdumm neyse dün sizle tanışmak dışında iğrenç bir gündü tüm düzenim alt üst oldu ben disiplinli biriyim ama dünde saçmaladım tabi burayla alakası yok ikisini bir idare edemediğimi çin kızıyorum kendime
normalde erken kalkan biriyim (bunda bir sorun yok)
aç karnına çayımı içtim form çayımı (bundada sorunyok)
kahvaltıda başladım saçmalamaya
az su içtim
sporumu geç yaptım
bebeğimle az ilgilendimm
neyse konu sahibi olarak az sonra yazaaklarım iyi bir örnek değil
aç karnına form çayı
kahvaltı: 5 dilik kepek ekmeği (rekor kırdım aylar sonra) 10 yakın zeytin(( krem sürmelik beyaz peynir üstüne salça (ALLAHIM BENİ AFFET)
ara öğün: yok ( kızıyorum kendime ara öğünsüz rejimmi olur)
öğlen : 1 dilik kepek ekmeğine yine aynı usul peynir salça ( salça aşkım tuttu)
bu arada öğlene kadar 500 ml su bitmedi (normalde çoktanbiterdi
saat1-2 arası (normalde 1 saatlik spor vaktimm ama o saatlerde lak lak derdindeydim)
araöğün yine yok
oğluma yedirirken biraz yoğurt kepek ekmeğiyedim
saat 3 sıraları sonunda 500ml su bitti
ve saat 5 sonunda 35 dk spor verilen 200 kalori
akşam 6.30 sıraları akşam yemeği biraz yoğurt 1-2 dilik kepek ekmeği bir kase çorba ,ve erişteli yeşilmercimek (kara şimşek)
neyseki 1.5 lt tamamladım suyumu
benim alışşık olmadığım bir günlük yeme düzenim bu sefer böyle olduu
sonuç:
bol ekmekli
az su içtiğim
yetersiz sporyaptığım
bebeğimiihmal ettiğim
sağlıksız beslendiğim bir gündü
selam kizlarrr,kizimi uyuttum anca yazabiliyorum,bugünkü diet listemde et günüm,tavuk hasladim az sonra yiycem,bir bardak su ve bir tas sekersiz kahve ictim,suyu fazla icmem lazim ama ac karni gitmiyo,yarin meyve günüm cok zor gecicek yine,ama tartida eksildigimi görmek beni dahada hirslandiriyor,yine yürüyüs yapicam sonrada karin mekigi yapiyorum 50 tane,aslinda plates yapsam daha iyi olur ama bana zor geliyo plates yapmak,bir ara yapmistim sporla birlikte acayip vücudum sikilasmisti,belki bi denerim yine,zayiflayinca resimlerimizi koyalim ,kilolu ve zayiflamis hallerimizi,belki daha cok motive oluruz![]()
işte bir kilo böyle değiştirir insanı herhalinde güzelsin ama abla kardeş benzetmesi doğru olmuş
url=http://virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs/c25mcx][/url]![]()
selam kizlar biraz geç oldu ama.. Benim kötü bir ali$kanligim var, gece 3ten önce yatmiyorum $imdilik, ve sabahlarida 10 dan önce uyanmiyorum dogal olarak, $u an hala yataktayim ama yazip kalkip i$ görmem lazim :d henüz bir$ey yemedim, zaten acikmadim ve acikmami bekliyorum :)
beni eklemeyi unututmu$sun canim :) dün gece yazmi$tim sanirim, ama tekrar yazayim
boy 161
kilo 68.3
hedef 58
kizlar bugün ali$veri$e gidecegim fakat hiç istemiyorum çünkü her sefeinde eve gelince agliyorum sevdigim kiyafetler olmadi diye, ama mecburum üniversiteye gidiyorum çok kiyafetim var ama ikinci dönem için yenilerini almam lazim offf
ya canim Allah razi olsun, beni araniza alsanizda bende genç ya$imda istedigimi giysemkimselerde gözüm kalmasa?
bisküviyi, reçeli, bali, tarçini, yogurdu, kuru meyveleri, hepsini denedim ama kek ve çikolatanin yerini tutmadi, o kadar $ey yedikten sonra mecbur çikolatada yiyorum sigara gibi bir$ey resmen bagimliyim, bugün iyi gittim ama ikindide, kom$u kek ve baklava getirdi biraz yedim![]()
duyfer hoşgeldin...nese dünü unut gitsin.maşallah ogluşunu çabuk uyutmuşsun..bende ögle yemeğimi yiyorum...
Bazen akşamları 7.den sonra canım badem fıstık istiyor çok direniyorum eskiden canım çekmezdi istemezdi..1 avuç yesem bütün günkü diyetim boşa gidermiki dr söyleyemiyorum kızar diye..Eti formların çikolatalı bisküvisini bile onaylamıyor normal çikolatadan biraz daha azmış yagı yoksa fark yokmuş..
firsat buldugum anda bende resim eklerim kizlar simdi cikmam lazim,yemegimi yiyeyim,kizim uyurken,sonra görùsürüz yine![]()
Çok sağol canımm,evet bencede bu erkekler hafife alıyorr sanıyorkii hemen verebileceğimm çok zor kilo vermekkalalh bağışlasın meleklerini ahh hepimiz aynı konudan dertliyizz ama eşinde ayıp etmiş 3 çocuk kolaymı bunlar dopumu çok hafife alıyorlarr benimde 2 parça giysim varr ama almıcam yazın yenilerni alcam 38-40 beden hemde
inşallahh devamlı burda oluruzzbenim çin bu kadar kiş olmamız önemli değill önemli olan devamı olandırr 2 hafta gözlem yapcam bakalım bu eklediklerim ne kadar düzenli
teşekkürler canımmCanım buzdolabında bişey olmuyor...Yiyeceğim kadarını ısıtman önemli..Mesela ıspanak,pırasa,karnıbahar yapman hafta sonundan seni epey kurtarır..Öncedende nohut,bakla ve kuru fasulye ye haşlayıp buzluga atmıştım...Bunlarda et yerine geçiyor 6 yemek kaşıgı kadar yiyebilirsin....Kıvırcık rokaları vs yıkayıp kurutuyorum..Hafta içi işten gelince hemen yemesi kolay oluyor..Zaten 1 ögünde sebze yiyorsun..Diger ögünde et (et) yoksa peynir yeşilikle tüketebilirsin...Yaptığın sebzeleri değişik günlerde yersen bıkmazsında...Hiç bir sebze yoksa yapamadıysan canım,kabak rendele kavur yogurtla ye karnıbaharı haşla yogurtla pul biberli ye...Böyle işte canım fırsatları bizim yaratmamzı gerekiyor saglıklı beslenmek için mecburuz..Ben havuç,patates,mısır ve bezelye tüketmiyorum şekerlilişer..
şuan isveç diyetii yapıyorumm duydunmuu canımm bilmiyorum amaa sabah aç karna türk kahvesi varAllah bağışlasın bebeğinizi benimde 8.aylık kızım var canım..Onlarla uğraşırken epey spor yapmış oluyoruz..Direk diyet yapmaya geçme sıkılırsın..Kendine yeme düzeni hazırla..Biraz disiplin şart..Yemeklerini ögünlerini atlama..Şekeri beyaz ekmeği vetuzu çıkartman ilk etap için yeterlidir.3 ana ögün yap lütfen...Patates havuç vs yeme ...Kış mevsimin bütün sebzelerini ye canım..yeşillik bol...
ilk defamı deniyorsunn 5 gün diyetiniiselam kizlarrr,kizimi uyuttum anca yazabiliyorum,bugünkü diet listemde et günüm,tavuk hasladim az sonra yiycem,bir bardak su ve bir tas sekersiz kahve ictim,suyu fazla icmem lazim ama ac karni gitmiyo,yarin meyve günüm cok zor gecicek yine,ama tartida eksildigimi görmek beni dahada hirslandiriyor,yine yürüyüs yapicam sonrada karin mekigi yapiyorum 50 tane,aslinda plates yapsam daha iyi olur ama bana zor geliyo plates yapmak,bir ara yapmistim sporla birlikte acayip vücudum sikilasmisti,belki bi denerim yine,zayiflayinca resimlerimizi koyalim ,kilolu ve zayiflamis hallerimizi,belki daha cok motive oluruz![]()