Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

İmvesal canım günlük kalori ihtiyacını hesaplayan siteler var onlardan yardım alabilirsin.Boyunu kilonu yazınca canım...Daha sonrada yediklerini buna göre ayarlarsın bencede şekerli çay içme..Zaten döner ekmek yedin

2300 çıkıyo benim ben de 1000 azalttım 1300 yiyim dedim. böylece haftada 1 ayda 4 kilo veririm

şekeriylemi 40 kalori olsun 40 kalori ayranın yarısın say:)))

İlahi (duyfer) çok yaşa emi..iyi erken uyumana eşin tepki vermiyor..Seninboyun iyimiş benımkı 1.61 (
nee eşinmi asıl ben onun yüzünden bu haldeyimm eşim 8 de bazen 9 uyur o benden erken yatar aslında ben yine otururdum ama benim sıpa gece emmeye çok kalkıyorr ve erkenk alkıyor bende uykusuzk alıyorumm bende artık werken yatıyorum bi cumaları ferihayı izlerim bide p.tesi yer gök aşk genelde bi onlar otururum diğer günlerde uykuuu

oğluşum doydu ben spor yapmaya kaçıyorum 1.5 lt oldu du suym spoerda mutlaka 500ml içerim 2 olcak ohh bugün su bol içiyorumm hadi öptüm güzeller 1 saat sonraa yeşilçayımla aranıza katılırımm

2300 çıkıyo benim ben de 1000 azalttım 1300 yiyim dedim. böylece haftada 1 ayda 4 kilo veririm

ne güzel işte yavaş yavaş olacak canım...İlk başlarda epey kilo gidiyor...Düzenli olmak ve ne yediğini bilmek takip etmek çok önemli sabahtan beri su içtin mi canım ???Kilo verirken ilk etapta spor iyi değil diyor benim diyetisyenim...

su hiç içmedim

uyanınca 1 bardak içmiştim.

içiyim hemen

senin menünde güzel altalta yazsan daha iyi algılarız sabh,öğlen,akşam şeklinde...

5 günde 5 kilo diyeti yapıyorsun sanırım ama bu tarz diyetler çabuk yıldırıyor ben kaç kere yaptım her seferinde haftada 3,5 4 kilo gitti ama kalıcı olmadı malesef....

ara öğün olarak 4 ceviz,4 badem yiyebilirsin....
Hadi yap bakalımda kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz ben dikkat etmiyorum pek kaloriye yanlzıca dr verdiği listeyi uyguluyorum

kalorimetre yaz google yediklrinin kalorisini tıkla toplam yediklerinin kalorisi çıkar...

İyi canım ogluşunun yanında spor yapabiliyorusn maşallah..Ooo siz ailece tavuksunuz desene benim eşim 1.2 'den önce uyumaz..Kızımda 9-10 civarında uyur..Bende 12 de uyurum..Ayy ferihayı bende izlerim...Yer gök aşkın bu hafta sonunu izleyemedim havaya yapamayacağımd edi yusuf sonrasını bilmiyorum...

Selinay tatlım,yazıyorum yediklerimi ve yiyeceklerimi (bugünküler)

Sonra işime döneceğim..

Sabah 7;30
2 dilim peynir,domotes,4 adet y.zeytin = 2 dilim etimek tuzsuz...yeşil çayla..

İşyerimde 10 gibi yeşilçay...(Bu saatte ara ögünüm var meyve ama yemiyorum acıkmıyorum)

Öglen 12:30
6 yemek kaşığı pirinçli ıspanak,domates-roka =2 dilim etimek tuzsuz ( yogurdu evde unutmuşum)

Araögün 15:00
Meyva 1 posiyon 1 elma olabilir.

Ara ögün 16:30
Eti form biskivü paketin yarısı 1/2

Akşam 18;30
2 adet kabak dolması,ayran,kıvırcık salatası=2 dilim etimek

Araögün 20;00
meyva

Yatmadan 1 su bardagı nescafe

Gün içersinde zor olsada eksikte olsa 2 lt su ve 4 fincan yeşilçay içiyorum..

Son düzenleme:
kızlar size bir önerim var light ekmek yiyin 1 dilimi 40 kalori ayrıca çok tok tutuyo.....

showda muzaffer kuşan var sirke ,limon yağ eritmez diyo sadece 3-4 yaprak lahana yaprağını yarım litre suda 15 dakika haşlayın birkaç damla limon sıkıp gün içinde için yağlarınızı eritir diyo ayda 1,1-5 kilo fazladan verebiliriz bu yöntemle...

hoşgledin cnm egzersiz yapıyormusun pekiii

hoşbulduk canım hayır hiç egzersizz yapamıyorum bu yüzden kilo aldım ya hızlaa bu 3. günüm elimden geldiği kadar yediklerime dikkat ediyorum bide dediğim gibi 6 7 den sonra hiç yemiyorum bide bu kalori hesaplamayı beceremem
bugün 1 gibi öğle yemeğimi yedim şansıma zeytinyağlı ıspanak gelmiş az ıspanak ve yoğurt yedim sadece bu saatten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum 6 da paydos çok acıkırsam yanımda bi armut var onu yememin bi sakıncası olurmu acaba

canım menün süper kendimce kalori hesabını yaptım 905 kalori ....

armutun sakıncası olmazda akşam yemeği yemiyecekmisin...

dün sabah:
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost

ara öğün:
elma sekiz tane fındık

öğlen:
iki kepçe çorba bir dilim ekmek

ara öğün:
portakal, tarcın çayı

akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
iki yemek kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek

ara öğün:
yarım elma yarım mandalina

toplam 7 bardak su

Son düzenleme:
kızlar şimdiye kadar 1.250 kalori almışım daha bunun akşamı var minimum 250 kalori ile kurtarırsam 1500 kalori olacak toplamda şimdi 2.000 kalori harcayacağım bir hareket bulmam lazım ne yapabilirim 30dk yürüyüş artı ne yapabilirim...

menün süper suyu biraz daha artırsan iyi olur bence...

biraz daha dikkat et canım çok kalori almışsın sanki..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…