- Konu Sahibi Betul_20162010
-
İmvesal canım günlük kalori ihtiyacını hesaplayan siteler var onlardan yardım alabilirsin.Boyunu kilonu yazınca canım...Daha sonrada yediklerini buna göre ayarlarsın bencede şekerli çay içme..Zaten döner ekmek yedin
şekeriylemi 40 kalori olsun 40 kalori ayranın yarısın say:)))ercişli değilim eşim burda öğretmen ben de memurum.. depremi yaşadık evet.. kıskançlık değil de onun bilmediği ve olmadığı bir yerde enkaz altında kalırım korkusu malesef, çünkü buradaki çoğu bina hasarlı..
sen karış diye girdik herhalde burayatamam hadi hatrın için çay içmiyim bi tane içtim ama sabah benim bi çay 40 kalori ediyor
benim planım kahvaltı 300-400 cal öğlen 400-500 cal akşam 200 cal etti 1100 cal geri kalan 200 cal de hata payı
nasıl
nee eşinmi asıl ben onun yüzünden bu haldeyimm eşim 8 de bazen 9 uyur o benden erken yatar aslında ben yine otururdum ama benim sıpa gece emmeye çok kalkıyorr ve erkenk alkıyor bende uykusuzk alıyorumm bende artık werken yatıyorum bi cumaları ferihayı izlerim bide p.tesi yer gök aşk genelde bi onlar otururum diğer günlerde uykuuuİlahi (duyfer) çok yaşa emi..iyi erken uyumana eşin tepki vermiyor..Seninboyun iyimiş benımkı 1.61(
2300 çıkıyo benim ben de 1000 azalttım 1300 yiyim dedim. böylece haftada 1 ayda 4 kilo veririm
aferim bunu alışkanlık hale getirin bence ayakta otururken yürürken yemek yaparken temizlik yaparkenn çok faydalıymış karınk asları açısından bir süre sonraa aklın hep orda oluyor zatenn neyse kaçtım bennhemen karnımı çektim içime :)
ne güzel işte yavaş yavaş olacak canım...İlk başlarda epey kilo gidiyor...Düzenli olmak ve ne yediğini bilmek takip etmek çok önemli sabahtan beri su içtin mi canım ???Kilo verirken ilk etapta spor iyi değil diyor benim diyetisyenim...
Selam Herkese,
Sabahtan beri aklımdasınız ha açtım ha açayımd erken işleri anca toparladım rahat rahat girdim..Ögle paydosuanda az kaldı zaten.
Maşallah maşallah kilo vermek isteyen herkese azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz..Dün akşam sebzemi salatamı yedim yatmadan elma yedim öncesindede süt içtim..Sabah 2 dilim etimek,domates ve peynir zeytin yedim yeşil çay ile birlikte..Bugün ara ögün yapmadım..Bu saate kadra 3 yeşil çay ve yarım lt su içebildim..Ögleden sonra 1,5 lt daha su içmem gerek...Birazn ögle yemeğimi yiyeceğim sebze yogurt ve yeşillikle...Akşama et yemegi yiyeceğim...Böyle işte..İnatla tartılmıyorum..C.tesiye kadar...
selam kizlarrr,kizimi uyuttum anca yazabiliyorum,bugünkü diet listemde et günüm,tavuk hasladim az sonra yiycem,bir bardak su ve bir tas sekersiz kahve ictim,suyu fazla icmem lazim ama ac karni gitmiyo,yarin meyve günüm cok zor gecicek yine,ama tartida eksildigimi görmek beni dahada hirslandiriyor,yine yürüyüs yapicam sonrada karin mekigi yapiyorum 50 tane,aslinda plates yapsam daha iyi olur ama bana zor geliyo plates yapmak,bir ara yapmistim sporla birlikte acayip vücudum sikilasmisti,belki bi denerim yine,zayiflayinca resimlerimizi koyalim ,kilolu ve zayiflamis hallerimizi,belki daha cok motive oluruz
ara öğün olarak 4 ceviz,4 badem yiyebilirsin....duyfer hoşgeldin...nese dünü unut gitsin.maşallah ogluşunu çabuk uyutmuşsun..bende ögle yemeğimi yiyorum...
Bazen akşamları 7.den sonra canım badem fıstık istiyor çok direniyorum eskiden canım çekmezdi istemezdi..1 avuç yesem bütün günkü diyetim boşa gidermiki dr söyleyemiyorum kızar diye..Eti formların çikolatalı bisküvisini bile onaylamıyor normal çikolatadan biraz daha azmış yagı yoksa fark yokmuş..
Hadi yap bakalımda kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz ben dikkat etmiyorum pek kaloriye yanlzıca dr verdiği listeyi uyguluyorum
nee eşinmi asıl ben onun yüzünden bu haldeyimm eşim 8 de bazen 9 uyur o benden erken yatar aslında ben yine otururdum ama benim sıpa gece emmeye çok kalkıyorr ve erkenk alkıyor bende uykusuzk alıyorumm bende artık werken yatıyorum bi cumaları ferihayı izlerim bide p.tesi yer gök aşk genelde bi onlar otururum diğer günlerde uykuuu
hoşgledin cnm egzersiz yapıyormusun pekiii
Selinay tatlım,yazıyorum yediklerimi ve yiyeceklerimi (bugünküler)
Sonra işime döneceğim..
Sabah 7;30
2 dilim peynir,domotes,4 adet y.zeytin = 2 dilim etimek tuzsuz...yeşil çayla..
İşyerimde 10 gibi yeşilçay...(Bu saatte ara ögünüm var meyve ama yemiyorum acıkmıyorum)
Öglen 12:30
6 yemek kaşığı pirinçli ıspanak,domates-roka =2 dilim etimek tuzsuz ( yogurdu evde unutmuşum)
Araögün 15:00
Meyva 1 posiyon 1 elma olabilir.
Ara ögün 16:30
Eti form biskivü paketin yarısı 1/2
Akşam 18;30
2 adet kabak dolması,ayran,kıvırcık salatası=2 dilim etimek
Araögün 20;00
meyva
Yatmadan 1 su bardagı nescafe
Gün içersinde zor olsada eksikte olsa 2 lt su ve 4 fincan yeşilçay içiyorum..
hoşbulduk canım hayır hiç egzersizz yapamıyorum bu yüzden kilo aldım ya hızlaabu 3. günüm elimden geldiği kadar yediklerime dikkat ediyorum bide dediğim gibi 6 7 den sonra hiç yemiyorum bide bu kalori hesaplamayı beceremem
bugün 1 gibi öğle yemeğimi yedim şansıma zeytinyağlı ıspanak gelmiş az ıspanak ve yoğurt yedim sadecebu saatten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum 6 da paydos çok acıkırsam yanımda bi armut var onu yememin bi sakıncası olurmu acaba
dün sabah:
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost
ara öğün:
elma sekiz tane fındık
öğlen:
iki kepçe çorba bir dilim ekmek
ara öğün:
portakal, tarcın çayı
akşam:
4 yemek kaşığı ıspanak
iki yemek kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek
ara öğün:
yarım elma yarım mandalina
toplam 7 bardak su
kızlar şimdiye kadar 1.250 kalori almışım daha bunun akşamı var minimum 250 kalori ile kurtarırsam 1500 kalori olacak toplamda şimdi 2.000 kalori harcayacağım bir hareket bulmam lazım ne yapabilirim 30dk yürüyüş artı ne yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?