- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
40 kilo vermiş ve tam 7 yıldır tamamını koruyan biri olarak çok çok önemli benim için:)
Özgüvenimin inanılmaz yükselmesi,kendime saygı, giydiği her şeyi yakıştırmak beni mutlu ediyor ve en en önemlisi sağlıklı beslenmeyi ve sporu yaşamımın en üst noktalarında tutuyorum.
Ağır yiyecekler ve sağlıksız , hareketsiz bir yaşayış beni asla mutlu etmiyor.
Duygusal açlık dolayısı ile yeme durumunda kendime hep şunu sorarım: Şu an yiyip beni çok kısa süre ile tatmin edip sonra mutsuz edecek bu şeyleri mideme indirmem ne kadar mantıklı?
Bir de spor yapın çünkü insan onca spor yapıp,emeğine kıyıpta yiyemiyor o sağlıksız yiyecekleri gerçekten :):)
Tatlıyı sevmeyen insanlara acayip özeniyorum:))Off bende ayni dertten muzdaribim ya .(.kilo verdm diye seviniyorum ama tatli yemek istiyorumm galiba geri alcam.tatlinin önüne gecemiyorum.(
Şerbetli tatlı özellikle hiç aramam:) önce çikolata yerdim şimdi oda yok.bende seven insanlara özeniyorum.bende bi gariplik var sankiTatlıyı sevmeyen insanlara acayip özeniyorum:))
Eşiniz benim eşim gibiEn fazla 65 kilo oldum oda hamilelikte suan 53 kiloyum ekmegi kestim cikolata yemeyi azalttim resmen kilolar eridi ekmegi azaltin pilavin oldugu sofrada hala kuruya ekmekle dalmayin dokun pilavin ustune oyle yiyin iste yok.illa o ekmek bi kuruya banip cikacaakesim sozde diyete basliycam yaz geliyo su gobegi eritmem lazim diyo 5 dakka sonra hatun bi cola cips getirde yiyelim ee hani diyetteydin ya sen ee napak canim abur cuburdami yemeyek yada tamam o zaman cips deyil cekirdek getir madem
Ben de kilo vermek istiyorum.67 kiloyum 13 kilo fazlam var.bu ay spor salonuna yazilacagim...giydiklerimi yakistiramiyorum.onceden 53 kiloydum bir yildir cok kilo aldim.
Çok şanslısınız, ben azıcık keseyim diyorum, sonra nerdeyse toz şekeri ağzıma direk dökecek duruma geliyorum. :)). Güya çayı şekersiz içiyorum ama çikolata tatlı yemeden duramıyorum:)Şerbetli tatlı özellikle hiç aramam:) önce çikolata yerdim şimdi oda yok.bende seven insanlara özeniyorum.bende bi gariplik var sanki
Arkadaşlar merhaba,
Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.
Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?
Bıktım bu durumdan artık
Arkadaşlar merhaba,
Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.
Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?
Bıktım bu durumdan artık
arkadaşlar canınızın tatlı çekmesinin sebebi tatlı yemeniz, yani yedikce yiyesinizi getiren bi madde, biraz dişinizi sıkıp 30 gün ağzınıza tatlı, şekerli, tatlandırıcılı meyve, kuru meyve, bitter çikolata dahil hiç bişey koymayın, yani insanlar sigarayı alkolü uyuşturucuyu bırakıyo şekeri bırakmak bunların yanında hiç bişey
sonuçta o 30 günün sonunda sütlü ya da şerbetli tatlı yiyin size zehir gibi gelecek, genzinizde bıraktığı acılık uzun süre gitmediği gibi ağız tadınızıda uzun süre bozacak
yani böyle söyleyince çok saçma geliyor ama deneyin görün:)
Çünkü benim gibi ekşi mayalı çıtır trabzon ekmeğini börek niyetine yerim...sabah taze bir dilim ekmek üzerine nutella gibisi varmı diyenler gelip böyle bi topiğe yazmıyor.Ne kadar çok hiç ekmek yemeyen varmış ya.. Sevmemek ne şans!
Boyum 1.75 kilom ise 74, cok mutsuzum. Ideal kilom 65 ama yüzüm ufalip kaliyor o kiloya düsünce. 3 senedir 70 lerde takildim kaldim. Hayir bir kadinin 70 lerde isi yok bikere, yakismiyor.
Aralik ayinda 78'e kadar cikmistim tosun gibi, simdi ise köpek gibi spor yapip 1600 kaloriyi gececek sekilde yememeye dikkat ediyorum.
Karbonhidratli ürünlerden mümkün mertebe kaciyorum, protein agirlikli besleniyorum. Ekmege hasret kaldim!
Ocak ayinin basindan beri 4 kilo verdim, hedefim 67 ye aslanlar gibi inmek!
Basaracagim.
Hani giydigin seyler hafif bol durur ya üzerinde, böyle tiril tiril. Ne sexi seydir o öyle?
Olacak buna inaniyorum, cabaliyorum, olduracagim! Otuzuma basmadan, ( 1 ay var) muhtesem bir fizigim olmali!
If you can dream it, you can do it !!
Benim eşimde çayi şekersiz içer aynı şekilde kahve yi de.ama onun dışında herşeyi yer. Yemek yapma rejimdeyim der aksam işten gelir gelmez mutfağa dalar ne yemek var diye.herşeyi yiyor ama rejimde kocam:))bana sen nasıl insansin gece gündüz yiyorsun bi gram birşey yok diye kızıyor:)Çok şanslısınız, ben azıcık keseyim diyorum, sonra nerdeyse toz şekeri ağzıma direk dökecek duruma geliyorum. :)). Güya çayı şekersiz içiyorum ama çikolata tatlı yemeden duramıyorum:)
Bunu ben de denedim. Kesinlikle doğru. 1 ay sonrası bayrama denk geliyordu...kendimi ödüllendireceğim, baklava, pasta ne bulursam yiyeceğim diyordum; ama artık insanlara ayıp olmasın diye kabul ettiğim sulandırılmış meyve suyunu bile içemedim. En küçük tatlı öğürmeme sebep oluyordu.arkadaşlar canınızın tatlı çekmesinin sebebi tatlı yemeniz, yani yedikce yiyesinizi getiren bi madde, biraz dişinizi sıkıp 30 gün ağzınıza tatlı, şekerli, tatlandırıcılı meyve, kuru meyve, bitter çikolata, ıvır zıvır( tüm paketli şeylerin içinde tuzlu bişey bile olsa yoğun şeker vardır) dahil hiç bişey koymayın, yani insanlar sigarayı alkolü uyuşturucuyu bırakıyo şekeri bırakmak bunların yanında hiç bişey
sonuçta o 30 günün sonunda sütlü ya da şerbetli tatlı yiyin size zehir gibi gelecek, genzinizde bıraktığı acılık uzun süre gitmediği gibi ağız tadınızıda uzun süre bozacak
tüm hazır soslarında içinde şeker vardır, ketçap mayonez, yani gıda sanayii bize şekeri öyle bi alıştırdı ki, her daim içerik okumakta tetikte olmakta fayda var:) Üstelik dümdüz şeker yazmak yerine şekerin yüzden fazla ismi var onları kullanıyorlar artık, şeker düşmanlarını egale etmek için
Çok doğru bu.arkadaşlar canınızın tatlı çekmesinin sebebi tatlı yemeniz, yani yedikce yiyesinizi getiren bi madde, biraz dişinizi sıkıp 30 gün ağzınıza tatlı, şekerli, tatlandırıcılı meyve, kuru meyve, bitter çikolata, ıvır zıvır( tüm paketli şeylerin içinde tuzlu bişey bile olsa yoğun şeker vardır) dahil hiç bişey koymayın, yani insanlar sigarayı alkolü uyuşturucuyu bırakıyo şekeri bırakmak bunların yanında hiç bişey
tüm hazır soslarında içinde şeker vardır, ketçap mayonez, yani gıda sanayii bize şekeri öyle bi alıştırdı ki, her daim içerik okumakta tetikte olmakta fayda var:) Üstelik dümdüz şeker yazmak yerine şekerin yüzden fazla ismi var onları kullanıyorlar artık, şeker düşmanlarını egale etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?