Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

Erkek milleti hiç bilmiyorum ki yüze nasıl kilo aldırılır göbekli olmaktansa yüzüm zayıf olsun derdim ben
Bende oyle diyorum valla dogumdan sonra koca bi gobek vardi pantolndan sarkan oyle kalcak diye cok korkmustum sıkılasti cok sukur zamanla kilo verdikcede vucudum duzeldi insanlarin hic dogum yapmamis gibi lafini duymak cok mutlu edici dedigim gibi ekmek ve cikolata yemeyi kesince resmen eridim tavsiye ederim arkadaslar zamaanla alisiyo insan

Kesinlikle canım bende bıraktım ekmeği pilavı makarnayı insan rahat ediyor

Ekmek yemiyenler sabah kahvaltisinda ne yiyorlar valla merak ettm

Bu sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım, içine peynirle yedim, ekmek sayılır mı bilmiyorum :)
bazen peynirli yumurta salatası yaparım (bol yeşillik ve domatesle)
bazen omlet peynir ceviz zeytin vs
bazen kuru meyveler, peynir, yumurta
bazen sadece meyve salatası ve süt
yani ekmek yiyenler ne yemeliyse onu yiyoruz aslında :)

1,74 boy 64 kilo..yuzum zayıflayınca kaşık kadar oluyor..bu derde çözum bulmalı.yanaklara botoks şart.
Ya aynen bir caresi yokmu. Daha dün arkadasim yüzün cökmüs dedi cok koydu bu bana!? Üstelik genelde beni hep 24 / 25 zannederler. Zayiflayinca yasim basim herseyim ortaya cikacakmis gibi hissediyorum

Ya aynen bir caresi yokmu. Daha dün arkadasim yüzün cökmüs dedi cok koydu bu bana!? Üstelik genelde beni hep 24 / 25 zannederler. Zayiflayinca yasim basim herseyim ortaya cikacakmis gibi hissediyorum
Nasil zayifladiginizla alakalı bu. Ben ilk kilo verdigimde sporsuz ve dusuk proteinli bir diyetle verdim herkes bana ibretlik gibi olmussun diyordu fakat daha sonra spora ve yuksek proteinle hem yuzum dirilesti hem de vucudum inceldi. Soyle ki o zamanlar 58 kilo ile girdigim pantolana suan 61 kilo ile giriyorum ve selulit problemini de cozdum ve daha guzel gorunuyor. Cozumu bu. Yuzun sarkmasi goguslerin sarkmasi sagliksiz kilo verildigine delalet

Ben haftada en az üc kez spora giderim, ve dediginiz gibi protein agirlikli besleniyorum ve yanaklarim hemen kayboldu sanki. Acaba hizli kilo vermis olmamdanmi kaynaklaniyor? Nerdeyse kilo vermekten vazgecicem. Acaba bir müddet sonra toparlamazmi bu yanaklar kendini?

Her turlu hamur isinden uzak dur cok canim isterse tadimlik ye hamburger aburcubur pek yeme bide cok gec saatlerde yememeye calis ve yuruyus yapmaya calis derim

Spor çok hassas bir sey mesela spor yaparken dinlenme suresinden bir iki saniye bile eksik dinlenseniz kas yikimi başlar. Vucut yarim saat sonra kendini kilitler ve yag yakmayi bırakır vucuda zarar vermeye baslar. Tabi yaptığınız sporun turune gore degisir. Surekli ayni sporu yapmamalisiniz. Bir gun yuksek tempolu yirmi yirmi bes dakikalik yag yakici cardio hiit bir gun nabzi artirmayan sikilastirici pilates. Hiitle yakiyoruz pilatesle sekle sokuyoruz. Sadece pilates olursa yag yanmaz sadece hiit olursa vucut yipranir yuz goz coker. Arti iki uc gun de dinlenme gunu olmali ki kaslar beslensin. Spor yaptiktan yarim saat ile iki saat arasinda mutlaka yaktiginiz kalorinin yarisi kadar enerji almaniz lazim tabi protein agirlikli olarak. Cunku spor esnasinda boşalan glikojen depolarinin dolmasi lazim ve kaslarin beslenmesi lazim. Spordan önce ve sonra bisey yemezseniz de cokmeler olur

ben zayıfım düzenli spor yaparım ama hiç aksatmam spor şart hanımlar ve hamur işine yüklenmemek lazım

İyi olmuş bence yanak iyi bir şey değil ki kanka. Ben çökük, köşeli seviyorum :)

Süper bilgilendirdiniz gercekten, tesekkür ederim. :)

Ooo çok güzel konu olmuş. Motive edici yorumlar da okudum. Benim de kanayan yaram bu kilolar. Vallahi bundan tam bir sene önce şimdiki halimden 14-15 kilo daha zayıftım, çok iyiydim. Anasını satiim nasıl aldım o kadar kiloyu ben ya Üzerime de yapıştı, kolay gitmiyorlar.
Çok üşengeç bir insanım. Kalkıp dışarıda yürüyüş yapmaya üşeniyorum ama yürüyüş yapmak da istiyorum bir yandan. Keşke evimde bir koşu bandı olsaydı. Taşınmayacak olsam 1 saniye düşünmez, alırdım. Neyse, uzatmayayım. Olmam gereken küçük bir ameliyat var nefes yollarımdan. Ki bu ameliyat spor vs aktivitelere direncimi de olumlu yönde etkileyecek. O bir aradan çıksın, ben de başlayacağım spora. Aha burada sözüm olsun. Sonra sitedeki spor ve zayıflama topiklerine takılıp herkesle birlikte motive olup kilo vermeyi düşünüyorum. :)

Sizin dediginizin birebir aynisini yapiyordum on kilo verdim. İste birgun kardio birgun agirlik seklinde. Ancak sanirim yanlis squat yapmaktan dolayi dizlerimi mahvettim. Mr cekildi. Yuzde kirk capraz bag yipranmis sag dizimde. Doktor alti ay spor yapma dedi. Birinci sorum tekrar kilo almaktan korkuyorum ne yapmam lazim. İkinci sorum capraz bag iyilestiren hareket ya da besin biliyor musunuz. Doktor sadece kikirdak ilaciyla fizik tedavi verdi yapiyorum

Ya bende aşırı zayıfım nefret ediyorum zayıf olmaktan zayıf kalmak için birşey yapmıyorum sadece moralim bozukken bişey yiyemiyorum bende tam tersini soruyum kilo almak ve balık etli olmak için ne yapmalıyım ?

hatlı olmak ayrı şey
kilolu olmak ayrı şey
göğüsleri ve poposu dolgun kadın severler ama gobek etrafı yag baglamıs bır kadını hıcbır erkek sevmez
ya da pantolon gıydıgınde yagdan bacaklarında kat kat ız olan kadınları hangı erkek begenır kı

dediğim gbi hat sahibi olmak ayrı,kilo ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…