• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

Eşiniz benim eşim gibi :KK70:birden eşim geldi gözümün önüne :KK70:işte öyle olunca insan zorlanıyor
Bide sozde diyette ya 1 hafta sonra askim bak bi hobek eridi gibi sanki giydiklerim cok yapismiyo ustume halbuki gomlegin dugmeler patliycak iciki atlet pirtliyo:halay:yoo askm ayni gibi sanki ama yok yook verdim verdim sen anlamiyon:KK48:

arkadaşlar canınızın tatlı çekmesinin sebebi tatlı yemeniz, yani yedikce yiyesinizi getiren bi madde, biraz dişinizi sıkıp 30 gün ağzınıza tatlı, şekerli, tatlandırıcılı meyve, kuru meyve, bitter çikolata, ıvır zıvır( tüm paketli şeylerin içinde tuzlu bişey bile olsa yoğun şeker vardır) dahil hiç bişey koymayın, yani insanlar sigarayı alkolü uyuşturucuyu bırakıyo şekeri bırakmak bunların yanında hiç bişey
sonuçta o 30 günün sonunda sütlü ya da şerbetli tatlı yiyin size zehir gibi gelecek, genzinizde bıraktığı acılık uzun süre gitmediği gibi ağız tadınızıda uzun süre bozacak
yani böyle söyleyince çok saçma geliyor ama deneyin görün:)
tüm hazır soslarında içinde şeker vardır, ketçap mayonez, yani gıda sanayii bize şekeri öyle bi alıştırdı ki, her daim içerik okumakta tetikte olmakta fayda var:) Üstelik dümdüz şeker yazmak yerine şekerin yüzden fazla ismi var onları kullanıyorlar artık, şeker düşmanlarını egale etmek için

Nalet olsun doğru, çok doğru :(

Normal şartlar altında tatlıyla en ufak bir alıp veremezliğim olmaz, gelsin kremalı pastalar, gitsin künefeler tadındaki hayatımda çok mutluyum ama ah o bağışıklık sistemini baltalaması yok mu...
Tarçınlı su içmeye başladım bugün, hiç sevmem.
Gün içinde tatlıyı kesersem akşamları vicdan yapmadan yiyebilirim :)

Zayıf değilim hiç olmadım
Halinden memnun mutlu mesut yaşıyorum en önemlisi sağlıklıyım
Zayıflama değil ideal kiloda olmak istiyorsanız yapacaklarının belli
Az önce canan karatayı gördüm ya kadın komikmi uçuk mu anlayamadım
Hasta kadın ekmek yemeyin ekmek morfin diyor ekmeksiz hayat bizim toplumda:)))))
Zayıf olmama sebebin belli zaten...

Arkadaşlar merhaba,

Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.

Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?

Bıktım bu durumdan artık :KK43:
iradeni kullan ve artık aşırı yemek yemeyi kes. porsiyonları küçült.

Ekmek yemiyenler sabah kahvaltisinda ne yiyorlar valla merak ettm :KK43:
Bugün ben 1 yumurta yanına bir parça peynir yedim mesela. Şu saat oldu hala acıkmadım diyebilirim. 3 dilim ekmek yesem evet o an daha tok hissedecektim ama 2 saat sonra tekrar acıkacaktım.

Bazen yulaftan kraker yapıyorum. Bazen peynirin yanına bir kaç hurma yiyiyorum... durum bu burada ;)

Ekmek yemiyenler sabah kahvaltisinda ne yiyorlar valla merak ettm :KK43:
Yumurta peynir yogurt zeytin yulaf sut tereyagi menemen aksama kadar da aciktirmiyor. Ekmek insülini cabuk çıkardığı icin hemen aciktiriyor. Proteini vucudun yakmasi icin daha fazla calismasi gerektigi icin siz proteinli seyler yediginizde daha cok metabolizmaniz calisiyor ve gec acikiyorsunuz. Ustelik cildiniz guzellesoyor saclariniz guzellesiyor. Sabahlari yumurta yediğimden beri zayiflamanin yaninda saclarim da hizli uzamaya basladi

Bide sozde diyette ya 1 hafta sonra askim bak bi hobek eridi gibi sanki giydiklerim cok yapismiyo ustume halbuki gomlegin dugmeler patliycak iciki atlet pirtliyo:halay:yoo askm ayni gibi sanki ama yok yook verdim verdim sen anlamiyon:KK48:
:KK70::KK70:Ah bu erkekler benimki birde tartıyı suçlar olmadı kıyafetsiz tartılır ben verdiğim zamanda sana öyle geliyor ben diyorum sana tartı bozuk diyor :KK53::KK53:kıskanç :sopa::sopa:

Yumurta peynir yogurt zeytin yulaf sut tereyagi menemen aksama kadar da aciktirmiyor. Ekmek insülini cabuk çıkardığı icin hemen aciktiriyor. Proteini vucudun yakmasi icin daha fazla calismasi gerektigi icin siz proteinli seyler yediginizde daha cok metabolizmaniz calisiyor ve gec acikiyorsunuz. Ustelik cildiniz guzellesoyor saclariniz guzellesiyor. Sabahlari yumurta yediğimden beri zayiflamanin yaninda saclarim da hizli uzamaya basladi
Gerçekten mi çok sevindim benimde saçlarım döküldü :KK61:tabi başka nedenleride varda işte yumurta yemeyi zorlanıyorum başka birşey yaptınız mı saç için :KK58:

Gerçekten mi çok sevindim benimde saçlarım döküldü :KK61:tabi başka nedenleride varda işte yumurta yemeyi zorlanıyorum başka birşey yaptınız mı saç için :KK58:
Sac dokulmesi için ben bir cok sey yaptim. Cok dokuluyordu ve cansızdi hemen kiriliyordu. Once uclarindan makineyle aldirttim uc dort santim. Sonra restorexin bakim kremini aldim iki uc gune bir masaj yaparak dip ve uclara kullandim. Yine iki gune bir sacimi sirkeli suyla durularim. Sut de ictim maya katip. Mayanin icinde biotin var cunku. Beslenmemi duzelttim yumurta zaten icindeki protein ve vitaminler tam sac icin. Haftada bir de sacima yumurta beyazi suruyorum. Kayisi cekirdegi yagi ve zeytinyagi suruyorum spor yaparken. Kan akisi daha hizli oldugu icin daha cok etki ediyor. Ve benim sacim uc haftada o kestirdigim hizaya tekrar geldi. Artik uclari kalin kalin hep incelirdi tabsiye ederim. Ama disardan surdugunden cok icerden aldigin seyler onemli. Bol su proteinli ve vitaminli beslenme saclarimi tamamen değiştirdi.

Sac dokulmesi için ben bir cok sey yaptim. Cok dokuluyordu ve cansızdi hemen kiriliyordu. Once uclarindan makineyle aldirttim uc dort santim. Sonra restorexin bakim kremini aldim iki uc gune bir masaj yaparak dip ve uclara kullandim. Yine iki gune bir sacimi sirkeli suyla durularim. Sut de ictim maya katip. Mayanin icinde biotin var cunku. Beslenmemi duzelttim yumurta zaten icindeki protein ve vitaminler tam sac icin. Haftada bir de sacima yumurta beyazi suruyorum. Kayisi cekirdegi yagi ve zeytinyagi suruyorum spor yaparken. Kan akisi daha hizli oldugu icin daha cok etki ediyor. Ve benim sacim uc haftada o kestirdigim hizaya tekrar geldi. Artik uclari kalin kalin hep incelirdi tabsiye ederim. Ama disardan surdugunden cok icerden aldigin seyler onemli. Bol su proteinli ve vitaminli beslenme saclarimi tamamen değiştirdi.
Maşallah canım inşallah en kısa zamanda benimde saçlarım eskisi gibi olur dökülenler geri gelir

:KK70::KK70:Ah bu erkekler benimki birde tartıyı suçlar olmadı kıyafetsiz tartılır ben verdiğim zamanda sana öyle geliyor ben diyorum sana tartı bozuk diyor :KK53::KK53:kıskanç :sopa::sopa:
Esimde de var o bizim tarti yanlis lafi beni dogru tartiyo ama :dondurma:benim kilom iyi ama herkez bana zayif olmak sana yakismiyor kilo al diyo yuzumden de veriyorum ben kilo sahiden toparliyo yuzumu bende fark ediyorum ama o zamanda gobek cok rahatsiz ediyo yuze kilo aldiran biseyler varmi ki

Esimde de var o bizim tarti yanlis lafi beni dogru tartiyo ama :dondurma:benim kilom iyi ama herkez bana zayif olmak sana yakismiyor kilo al diyo yuzumden de veriyorum ben kilo sahiden toparliyo yuzumu bende fark ediyorum ama o zamanda gobek cok rahatsiz ediyo yuze kilo aldiran biseyler varmi ki
Yuze kilo aldirandan ziyade gobegi eriten seylere yonelebilirsin :)

:KK53:Erkek milleti hiç bilmiyorum ki yüze nasıl kilo aldırılır göbekli olmaktansa yüzüm zayıf olsun derdim ben

Back
X