Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

Her kelimesi çok doğru
Önemli olan yağdan kilo vermek ,yüzünüz çöktüyse gerçekten de bir şeyler yanlıştır.
Sporla kilo verirseniz çökme ,sarkma yaşamazsınız.

Ablacım bizde de var yürüyüş bandı ama dışarıda yürümek 1000 kat daha etkili inan.Ben öyle yürüyerek 1 ayda 13 kilo verdim,sarkma bilmem ne de olmadı .Tak kulaklığı,bak havalar da ısındı ,mis gibi valla

Squat yaparken dizler ayak parmaklarini gecerse hedeflediğimiz kaslar doğru çalışmadığı gibi sakatlaniriz da. Agirligin dizde degil popoda olmasi lazim. Diz guclendiren egzersizler var onlar ise yariyor gercekten. Spordan sonra soguk suyla ovarsaniz oralari da yorgunlugunu alir

Paca corbasi seviyorsaniz içebilirsiniz cok iyidir

Formunuzu korumaniz icin de dizinizi kullanmadan yapabileceğiniz gobek karin hiitleri var . Dizi yormayan basit.ama.etkili kalca basen egzersizleri de var.

iste korse giy dedim bende.beli ince kalcayi kalkik gosterir diye

Nasil peki yani agri mi var yürümekte mi zorlaniyorsunuz. Cok uzuldum. Ama bu tarz yirtilmalar sporcularda da olabiliyor gecer zaman sonra.
Merdiven inip çıkmak işkence, dize sürekli iğne batma hissi var. Bildiğin yürümek eziyet. İnşallah ya geçer. De diz hiç dinlenmiyor hergün ayaktayım nasıl olur bilmem

Merdiven inip çıkmak işkence, dize sürekli iğne batma hissi var. Bildiğin yürümek eziyet. İnşallah ya geçer. De diz hiç dinlenmiyor hergün ayaktayım nasıl olur bilmem
Anladim cok gecmis olsun ama ciddi bir durum olsaydi doktorunuz cerrahi müdahale yapardi. Demek ki gecebilecek bisey siz dizle ilgili sporlar yapmayin kafi gelir bence

Bence sağlıklı beslenilirse fazla kilo olmaz ...yaşam tarzını değiltirmek lazım ..ben bir kaç kilo almıştım ..hemen bazı şeyleri kestim ve verdim gerçi bir kaç kilo vermem lazım ..bide artık bedenler büyük bakıyorsun kadın 60 kilo 36 bedenim diyor şaşırıp kalıyorsun ..çünkü giyim mağazaları bedenleri değiştirdi artık .. insanlar genişliyor git gide .,.fast food tüketimi ,hareketsiz yaşam vs ...
Özellikle çalışıyorsanız işiniz çok zor ,.öğlen sağlıklı birseyler yemek istiyorum diyorsunuz salata söylüyorsunuz salatanın içinde bile mayonez,sos vs var ..balık söyleyeyim diyorsun yanında Kocaman patates kızartması yok kremalı makarnalar vs vs ..

Kesinlikle artık dışarıdaki yemeklerde bile sağlıksız katkılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…