- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Her kelimesi çok doğruNasil zayifladiginizla alakalı bu. Ben ilk kilo verdigimde sporsuz ve dusuk proteinli bir diyetle verdim herkes bana ibretlik gibi olmussun diyordufakat daha sonra spora ve yuksek proteinle hem yuzum dirilesti hem de vucudum inceldi. Soyle ki o zamanlar 58 kilo ile girdigim pantolana suan 61 kilo ile giriyorum ve selulit problemini de cozdum ve daha guzel gorunuyor. Cozumu bu. Yuzun sarkmasi goguslerin sarkmasi sagliksiz kilo verildigine delalet
Ablacım bizde de var yürüyüş bandı ama dışarıda yürümek 1000 kat daha etkili inan.Ben öyle yürüyerek 1 ayda 13 kilo verdim,sarkma bilmem ne de olmadı .Tak kulaklığı,bak havalar da ısındı ,mis gibi vallaOoo çok güzel konu olmuş. Motive edici yorumlar da okudum. Benim de kanayan yaram bu kilolar.Vallahi bundan tam bir sene önce şimdiki halimden 14-15 kilo daha zayıftım, çok iyiydim. Anasını satiim nasıl aldım o kadar kiloyu ben ya Üzerime de yapıştı, kolay gitmiyorlar.
Çok üşengeç bir insanım. Kalkıp dışarıda yürüyüş yapmaya üşeniyorum ama yürüyüş yapmak da istiyorum bir yandan. Keşke evimde bir koşu bandı olsaydı. Taşınmayacak olsam 1 saniye düşünmez, alırdım. Neyse, uzatmayayım. Olmam gereken küçük bir ameliyat var nefes yollarımdan. Ki bu ameliyat spor vs aktivitelere direncimi de olumlu yönde etkileyecek. O bir aradan çıksın, ben de başlayacağım spora. Aha burada sözüm olsun. Sonra sitedeki spor ve zayıflama topiklerine takılıp herkesle birlikte motive olup kilo vermeyi düşünüyorum. :)
Squat yaparken dizler ayak parmaklarini gecerse hedeflediğimiz kaslar doğru çalışmadığı gibi sakatlaniriz da. Agirligin dizde degil popoda olmasi lazim. Diz guclendiren egzersizler var onlar ise yariyor gercekten. Spordan sonra soguk suyla ovarsaniz oralari da yorgunlugunu alirSizin dediginizin birebir aynisini yapiyordum on kilo verdim. İste birgun kardio birgun agirlik seklinde. Ancak sanirim yanlis squat yapmaktan dolayi dizlerimi mahvettim. Mr cekildi. Yuzde kirk capraz bag yipranmis sag dizimde. Doktor alti ay spor yapma dedi. Birinci sorum tekrar kilo almaktan korkuyorum ne yapmam lazim. İkinci sorum capraz bag iyilestiren hareket ya da besin biliyor musunuz. Doktor sadece kikirdak ilaciyla fizik tedavi verdi yapiyorum
Paca corbasi seviyorsaniz içebilirsiniz cok iyidirSquat yaparken dizler ayak parmaklarini gecerse hedeflediğimiz kaslar doğru çalışmadığı gibi sakatlaniriz da. Agirligin dizde degil popoda olmasi lazim. Diz guclendiren egzersizler var onlar ise yariyor gercekten. Spordan sonra soguk suyla ovarsaniz oralari da yorgunlugunu alir
Formunuzu korumaniz icin de dizinizi kullanmadan yapabileceğiniz gobek karin hiitleri var . Dizi yormayan basit.ama.etkili kalca basen egzersizleri de var.Sizin dediginizin birebir aynisini yapiyordum on kilo verdim. İste birgun kardio birgun agirlik seklinde. Ancak sanirim yanlis squat yapmaktan dolayi dizlerimi mahvettim. Mr cekildi. Yuzde kirk capraz bag yipranmis sag dizimde. Doktor alti ay spor yapma dedi. Birinci sorum tekrar kilo almaktan korkuyorum ne yapmam lazim. İkinci sorum capraz bag iyilestiren hareket ya da besin biliyor musunuz. Doktor sadece kikirdak ilaciyla fizik tedavi verdi yapiyorum
Ya aynen bir caresi yokmu. Daha dün arkadasim yüzün cökmüs dedi cok koydu bu bana!? Üstelik genelde beni hep 24 / 25 zannederler. Zayiflayinca yasim basim herseyim ortaya cikacakmis gibi hissediyorum
Diyet iyi güzel'de,ben alışkanlık olsun,yaşamımın bir parçası olsun istiyorum,saglıklı beslenmek ve tabi hareket etmek.Buracıkta yerimi alayım. Diyete girince her yorumu sil baştan okuyup motive olacağım
iste korse giy dedim bende.beli ince kalcayi kalkik gosterir diyehatlı olmak ayrı şey
kilolu olmak ayrı şey
göğüsleri ve poposu dolgun kadın severler ama gobek etrafı yag baglamıs bır kadını hıcbır erkek sevmez
ya da pantolon gıydıgınde yagdan bacaklarında kat kat ız olan kadınları hangı erkek begenır kı
dediğim gbi hat sahibi olmak ayrı,kilo ayrı
Peki çapraz bağ yıpranması için ilaç falan yok mu hiç. İlla sadece dinlenmesi mi çözümFormunuzu korumaniz icin de dizinizi kullanmadan yapabileceğiniz gobek karin hiitleri var . Dizi yormayan basit.ama.etkili kalca basen egzersizleri de var.
Ilac olarak maalesef hic bilgim yok o doktorun bilebilecegi iş. Ama iyilestikten sonra sporu yaparken dikkat edersiniz. Yorgunluk alici kremler var onlari kullanirsiniz.Peki çapraz bağ yıpranması için ilaç falan yok mu hiç. İlla sadece dinlenmesi mi çözüm
Doktor da sadece krem verdi. İşte çapraz bağ yıpranması iyileşmez diye korkuyorum bi yandanIlac olarak maalesef hic bilgim yok o doktorun bilebilecegi iş. Ama iyilestikten sonra sporu yaparken dikkat edersiniz. Yorgunluk alici kremler var onlari kullanirsiniz.
Nasil peki yani agri mi var yürümekte mi zorlaniyorsunuz. Cok uzuldum. Ama bu tarz yirtilmalar sporcularda da olabiliyor gecer zaman sonra.Doktor da sadece krem verdi. İşte çapraz bağ yıpranması iyileşmez diye korkuyorum bi yandan
Merdiven inip çıkmak işkence, dize sürekli iğne batma hissi var. Bildiğin yürümek eziyet. İnşallah ya geçer. De diz hiç dinlenmiyor hergün ayaktayım nasıl olur bilmemNasil peki yani agri mi var yürümekte mi zorlaniyorsunuz. Cok uzuldum. Ama bu tarz yirtilmalar sporcularda da olabiliyor gecer zaman sonra.
Anladim cok gecmis olsun ama ciddi bir durum olsaydi doktorunuz cerrahi müdahale yapardi. Demek ki gecebilecek bisey siz dizle ilgili sporlar yapmayin kafi gelir benceMerdiven inip çıkmak işkence, dize sürekli iğne batma hissi var. Bildiğin yürümek eziyet. İnşallah ya geçer. De diz hiç dinlenmiyor hergün ayaktayım nasıl olur bilmem
Yani bağlarda kopma yok ona müdahale ediyorlar sanırım. İnşallah öyle olur teşekkür ederimAnladim cok gecmis olsun ama ciddi bir durum olsaydi doktorunuz cerrahi müdahale yapardi. Demek ki gecebilecek bisey siz dizle ilgili sporlar yapmayin kafi gelir bence
Evet malesef,hep diyorum kendime yemiyeceksin ve hala kendimce kalıcı çözümler peşindeyimduygusal aclik oldugu sürece zayif olmak zor malesef
Kesinlikle artık dışarıdaki yemeklerde bile sağlıksız katkılar varBence sağlıklı beslenilirse fazla kilo olmaz ...yaşam tarzını değiltirmek lazım ..ben bir kaç kilo almıştım ..hemen bazı şeyleri kestim ve verdim gerçi bir kaç kilo vermem lazım ..bide artık bedenler büyük bakıyorsun kadın 60 kilo 36 bedenim diyor şaşırıp kalıyorsun ..çünkü giyim mağazaları bedenleri değiştirdi artık .. insanlar genişliyor git gide .,.fast food tüketimi ,hareketsiz yaşam vs ...
Özellikle çalışıyorsanız işiniz çok zor ,.öğlen sağlıklı birseyler yemek istiyorum diyorsunuz salata söylüyorsunuz salatanın içinde bile mayonez,sos vs var ..balık söyleyeyim diyorsun yanında Kocaman patates kızartması yok kremalı makarnalar vs vs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?