Zayıf olmak ve zayıf kalabilmek

malesef onun pencesindeyim suan kurtulmaya çalışıyorum.Bir grup mu acsam bunun hakkinda acaba bence kilolu cogu insanin en buyuk derdi duygusal aclik
Açsan fena olmaz canım şuanda yeme bağımlılığı kitabını okuyorum tavsiye ederim birkaç kitap daha sipariş verdim inşallah bu hafta gelecekler onlarıda okudukça yazarım sana

Açsan fena olmaz canım şuanda yeme bağımlılığı kitabını okuyorum tavsiye ederim birkaç kitap daha sipariş verdim inşallah bu hafta gelecekler onlarıda okudukça yazarım sana
onlarin e kitabi var mi acaba ? aynen okuyalim paylasalim birbirimizle.grubumuzun ana temasi ne olsun canim napalim

onlarin e kitabi var mi acaba ? aynen okuyalim paylasalim birbirimizle.grubumuzun ana temasi ne olsun canim napalim
E kitabı bilmiyorum canım İnan hep kitapyurdundan sipariş veriyordum çoğu kitap olmuyor artık bu hafta idefix sipariş verdim bakalım 10 tane kitap sipariş verdim ve 3 günde bitiriyorum bir kitabı

İşte o bende de var bu aralar çok mutsuzum kendimi spora adadım
biz diyete kafayi taktikca yasak koydukca böyle oluyor her şeyi tikiyoruz zamanla agzimiza ya hep ya hic psikolojisine giriyoruz.cok berbat bir sey bu.bunu yenmemiz lazim.
duygularimi yemeyi bırakıyorum basligi nasil grup icin?

biz diyete kafayi taktikca yasak koydukca böyle oluyor her şeyi tikiyoruz zamanla agzimiza ya hep ya hic psikolojisine giriyoruz.cok berbat bir sey bu.bunu yenmemiz lazim.
duygularimi yemeyi bırakıyorum basligi nasil grup icin?
Uygundur Canım birbirimize destek oluruz katılmak isteyenler olursa katılır aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…