- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
tatli ihtiyacina en iyi tarçın geliyor.kan şekerini dengeledigi icin.mesela caniniz tatli isteyince bir elmayi dilimleyip üzerine tarcin serpip yiyin.2 litrelik bir su sisesinin icine bir kök tarcin atin.susadikca o sudan icin.bir dönem cok faydasini görmüştüm tavsiye ederim:)Off bende ayni dertten muzdaribim ya .(.kilo verdm diye seviniyorum ama tatli yemek istiyorumm galiba geri alcam.tatlinin önüne gecemiyorum.(
Deniyorum bende ama cevremdekiler tatli yiyor aklimi celiyorlar .).hc bir catal alipta cekilemiyorum benm derdimde o 1 oluyor 2 oluyor ne varsa artk.(tatli ihtiyacina en iyi tarçın geliyor.kan şekerini dengeledigi icin.mesela caniniz tatli isteyince bir elmayi dilimleyip üzerine tarcin serpip yiyin.2 litrelik bir su sisesinin icine bir kök tarcin atin.susadikca o sudan icin.bir dönem cok faydasini görmüştüm tavsiye ederim:)
Zayıf değilim hiç olmadım
Halinden memnun mutlu mesut yaşıyorum en önemlisi sağlıklıyım
Zayıflama değil ideal kiloda olmak istiyorsanız yapacaklarının belli
Az önce canan karatayı gördüm ya kadın komikmi uçuk mu anlayamadım
Hasta kadın ekmek yemeyin ekmek morfin diyor ekmeksiz hayat bizim toplumda:)))))
Hayranım böyle irade sahibi insanlara işte.Biraz kilo alsam, kiyafetlerimin yakışmadığını düşünüyorum. Özenerek giyinesim gelmiyor. Makyaj bile yapmak istemiyorum. Ağır hissediyorum kendimi. Enerjim düşüyor. O yüzden genelde 2 3 kilo alınca hemen müdahale ediyorum. Az yiyorum, hareket ediyorum eski.kiloma dönüyorum. Çünkü salarsam önünü alamam bir daha.
Evet irade çok önemli kesinlikle. Rejim yaptığım dönem tatlılar çikolatalar ikram ediliyordu hepsini geri çeviriyordum. 1 tane kuru üzüm bile yemezdim tatlı diye.Hayranım böyle irade sahibi insanlara işte.
Yarın başlamak istiyorum bende diyete.
Bu kez yapacağım.
Aynen öyle. Üç dört yıl önce bende diyet yapmıştım ve asla bozmadan çok güzel kilo vermiştim. Sonra geri aldım tamamen stres yüzünden. Şimdi de devam etttiremiyorum.Evet irade çok önemli kesinlikle. Rejim yaptığım dönem tatlılar çikolatalar ikram ediliyordu hepsini geri çeviriyordum. 1 tane kuru üzüm bile yemezdim tatlı diye.
Ekmek temel besin kaynağıBunu bende duymuştum,ekmek insanı uyuşturup beyinde bagımlılık yaparak hantallaştırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?