- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- 53
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Tarçın tuketin bol bol inanilmaz etkili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen
Sıcak beyaz ekmek kadar güzel yiyecek yok dünyada
Tarçın tuketin bol bol inanilmaz etkili
Icine de dumani tuterken mis gibi tereyağını sureceksin
Ya da sıcak ekmek tereyagi, tulum peyniri, olmadi, kaymak-bal ya da nutella o da yoksa sadece sıcak ekmek
En son 16:00 da haslanmis tavuk ve salata yiyen pelin yeşil cayini icerken fantazilerini anlatti![]()
Yeşil ekşi elmayla dene birde tarçını derim. Muazzam oluyorBen muz üstüne atıyorum tarçını kral tatlı oluyor :)
Ekmekler artık eski ekmek değil hibrit bunu sadece Canan Karatay değil yurtdışında da çoğu doktor diyorEkmek temel besin kaynağı
Kaliteli protein karbonhidrat yağ varda milleti mi yemiyor
Hani bir tarihte kraliçelerine yardımcıları söylüyor efendinim insanlar ekmek bulamıyor yiyemiyor diyorlar
Kraliçeleri ekmek yoksa pasta yesinler diyor ha o mesele:)))))
Benim için çok önemli ama vücudum aynı tepkiyi vermiyor .bak işine ben böyle iyiyim diyor :) 80 den 67ye düştüm ama bir kaç aydır zayiflayamiyorumArkadaşlar merhaba,
Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.
Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?
Bıktım bu durumdan artık![]()
Arkadaşlar merhaba,
Fazla kilom var ve duygusal yemek yeme alışkanlıgımda,bıktım artık.
Zayıflık ne kadar önemli sizin için,ve neler yapıyorsunuz zayıf kalabilmek için?
Bıktım bu durumdan artık![]()
Ben çok tatlı istediğim zaman normal öğünümün yerine yiyorum :) Genelde öğlen yemeği oluyor bu. Sadece çorba içip arkasından tatlımı yiyorum. Eğer normal öğünümü yediysem tatlıyı akşamüstüne erteliyorum. Akşam yemeğini az yiyorum. Kaloriyi dengelemeye çalışıyorum.Off bende ayni dertten muzdaribim ya .(.kilo verdm diye seviniyorum ama tatli yemek istiyorumm galiba geri alcam.tatlinin önüne gecemiyorum.(