Bıraksalar kasık kasık yerim a ma sabah kahvaltıda<n sonra ek kalori niyetine kullanmaya karar verdim :) ne zamandır kilo almak üzerine bişeyler uyguluyosun faydalı bilgilerin varsa paylasır mısın
aslında uğraşıyorum denemez farkettim sadece :) kansızlık için pekmez yiyordum baktım aynı andada kilo alıyorum devam etmeye karar verdim . aslında akşam süt içip yattığım zamanlardada kilo almıştım ama kaszlk oldgu için içemiyorm :/ sdece pekmez kllnyrm smdlk :)
Çok sağol canım bilgi verdiğin için ama sana bir şey danışayım ilk gün kullandım sadece uyku yaptı iştah açmadı bende sonrada hevesim kaçtı kullanamadım sence kullanmalı mıyım?
Kızlar kilo almak istiyorsanız tencere yemeklerini mutlaka beyaz ekmekle yiyin suyuna bana bana ..kıtmızı veya beyaz et yanında patates ve pirinç plavı yiyin kesin kilo alırsınız ama beyaz ekmek şart .. Cinko ve demir hapı yazdırın iştahsız olanlar .. Ben bu şekilde ogluma kilo aldırdım
Bu konuyu o kadar çok takiyordum ki kafama eminim benim kadar takan olmamistir takinti haline gelmsti resmen pekmez cici bebe prakten ensure denemedigim sey kalmamisti ama yinede alamadim kilo o zaman 43 kiloydum ve baktim olmuyo zorlamadim inanmazsnz belki ama suan 53 kiloyum 1 senede bu duruma geldim kafam takmak bi ise yaramiyormus ne zaman takmadm rahat oldum kilo almaya basladgmi anladm yani hersey kafada bitiyo hic kasmayin :)