- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
Sende bu iksirimi kullandin, kac gündür kullandin, baska ne yaptin,
hadi gözün aydin,
kolay gelsin.
cücük ben basladim bugün ikinci gün bitti bakalim ne olacak valla ben harfiyen uyuyorum kararliyim valla ayrica dün 1.5 saat bugünde 45 dakika kosu bantinda yürüdüm kilom 71 bende merak ediyorum ama cücükcügüm bu kur paket halinde reformhausta satiliyor hemde 10 günlük 48 euro.valla öyle biktimki zehir olsa icerim diyorum ama bunun tadi öyle korkunc degil.ictikten sonra bende acaip terleme oluyor birde tuvaletden cikamiyorsunuz.arkadaslar birde sabahlari simdi mevsimi caneriklerinin bir avuc yeyin.üstüne ilik su bence deneyin bagirsaklar fena calisiyor.sevgilerimle
arkadaslar enginari ben devamli tuketiyorum, ama bu dediginiz karisimlarida denicem tadi kesin kotudur :S ama ins faydasini goruruz :) tsk ederim paylasim icin
Vallahi arkadasim bir zarari olmaz die düsünüyorum bunlar.Sonucta hepsi bitki suyu.Kizlar su kadarini söyleyeyim size..Bu karisimi ictikten sonra kendimi daha bir güzel hissediorum.Tenim yüüzm güzellesti sanki.Sivilcelerim cikmyior artik.Yüzümde farkedilir derecede güzellesmeler var.offff offff o kadar saçma şeyler aldım ki kilo vermek için alsam mı almasam mıkarar veremedim bütün yazıları okudum başka kullanıp da faydasını gören yok muuuu
acaba verdiğin kiloların kaçı yağ sudan mı götürüyor yağdan mı
fisfisfisallah aşkına kıslarrr bana bir cevap verin... ısırganı köyden getittirdimm hasladım blandırdan gecirdim ..haşlayında içine su koymadım yıkadın süzdüm haşladım blandırdan ezdim. şimdi bunumu ölcüp karışıma koyacam..
birde ben hiç brokoli pişirmemişim ben.. markette görürdüm ama önemsemezdim.. bugün onuda aldım.. yav bu nasıl bişey nasıl yapılıyo nasıl pişiyo evirdim çevirdim elimde ... ayy sinir oldum.. onuda haşladım su koydum içine haşladım.. bu galiba blandırdan geçmez. bunu suyumu karışıma katılcak kendisi degil galiba ... ay biri allah rızası için bunu güzelce bir açıklasın.. bu rada bu şeylerin hazır sularını bulamıyorum malesef .. bulsam bu rezillige hiç katlanmayacam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?