Zaten Tanıdığınız Birini Nasıl Etkilersiniz

Iyi sevindim senin flort surecin beni de heyacanlandirdi. Hayirli olsun
Çok teşekkür ederim, hiç tanımadığınız etmediğiniz halde benim için heyecanlanıp beni motive etmeniz de beni çok mutlu etti

Çok gaza gelip büyük konuşmayayım tabi daha 1.5 günlük ilişkim için ama zamanında kendimce çok kırıldım döküldüm ben. Yeni bi şeye heveslenirken korkuyorum artık o yüzden. Beni hiç tanımayan insanların da hevesime ortak olması çok tatlıydı o yüzden tekrar sagolun

Insallah uzulmezsin bu sefer guzel gider hersey

Lady'cim çok sevindim, eve bırakma konusuyla alakalı ne olursa olsun bi alfalık yapıp trafiğini de göze alıp eve bıraksa daha erken başlardınız gibime geliyor ama onun da senin yaptığın yorumla alakalı mantıklı bir gerekçesi var :) valla ne yalan söyleyeyim düzgün bir adam enerjisi alıyorum ben bu enişteden. Aslında biz kadınların istediği şey, çok hızlı başlamasın ama çok yavaş da olmasın. İkisinin arası bi dozajda olsun istiyoruz ama bunu anlayabilen erkek sayısı pek az maalesef umarım her şey harika gider, gönlünce olur

Çok çok sevindimm, zaten senin gibi esprili neşeli bir kızı kaçırsaydı bence çok şey kaybederdi...
Umarım bundan sonrası için musmutlu olursunuzz

Adamın ilgisi olsa bence belli ederdi
Sen adım at atmasına da hayal kırıklığı da olabilir bunu unutma.
Erkek doğası gereği kovalamayı sever.
Genel konuluyorym bu arada istisnalar vardır tabi.
Bu arada konunun gerisini okumadan yorum yapmışım.
Tatlıya bağlanmış umarım mutlu olursun

bence ona karşı olan davranışlarınızı değiştirin. ona özel ve farklı baktığınızı hissettirin.

Eski yorumlarını gördüğünde hüzünlenen tek ben miyim?

Yaw ben hala arkadaşının after partisi miydi neydi parasıyla oraya gidecek biri vardi .kararsız kalmisti .herkes o kadar akıl verdi gitti mi gitmedi mi kaldı öyle .yani o konuda takılı kaldım. Bir de bu şimdi konu sahibi görürsen lütfen yaz aklımda kaliyo benim sonra

Adam fazla feminen, ilişkiyi sahiplenme kapasitesi yok bence, bu ilişki kadının ittirmesi ile yürür ya da kadın bitirir

After parti noluyor?Bilmediğim için sordum.

Bi konu vardı burada bir savcıdan hoşlanmıştı kullanıcı. Ona gelen yorumlarda kek yap diyen biri vardı annenizle aşık atmak gibi olmasın falan de demişti o abla beni görüyorsan bu arkadaşa taktik ver acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…