Ben, benimki (yani daha benimki degil tabi ama keşke olsa) ve iki adet cacıklara gelesice hıyar arkadaş romantik olmayan ama eğlenceli bi akşam geçirdik
Arkadaşlardan biri erken kalktı aslında, ben diğeri de gitsin diye bekledim ama kazık çaktı malesef
Giderken "siz napcaksınız" dedi erken giden, "benim daha oturasım var" dedim ben. Benimki de hemen "ben de otururum daha lady'yle" dedi ben oyle deyince. Oburu ne dese begenirsiniz "sen git git yolun uzun, biz iyiyiz böyle"
Onun dışında anlatabileceğim pek romantik bi olay olmadı malesef, zaten benimki dahil 3 adam ve ben yani, ne olacaktı
Bi ara böyle flört, ilişkiler konusu vs. açıldı, ara ara göz göze geldik ama çok da bi anlam çıkarmamak lazım tabi, kim bilir o ne düsünerek baktı bana. Yine de bilmem çok tatlı bakıyodu bence, hatta bi yerde baya süzerek baktıgına yemin edebilirim ama ispatlayamıyorum
Sonra da evlere dagıldık, eve vardın mı diye yazdı bana. Ben de vardım dedim, masada konustugumuz bi konudan ucu acık bi sey yazdım, güldü bi 5 dk yazıştık ama o kadar. Sonra döndü dötünü yattı herhalde ne bileyim oof of