Hayat törpüledi sağolsun, mecburen bıraktım o keskin yargıyı an itibariyle.
hani bi laf var haklı çıkmak değil mutlu çıkmak önemli diye. Varsın benim keskin yargılarım boşa çıksın, böylesi de güzelmiş çünkü
sonu da güzel olur umarım tabi de
Bu arada tam da yazdığınız gibi oldu. İlk tanıştığımızda evet romantik bi şey yoktu ama negatif hiçbi şey de yoktu. Pozitif ama anlık bi sohbet ettik o kadar. Sonra tanıdım, alıştım, kafa dengi adammış dedim, komikmiş dedim, aa o da mı bunu izlemeyi seviyomuş dedim, şu konuda ne kadar doğru düşünüyo ya dedim. Derken an itibariyle hep mi bu kadar güzel bakıyodu, hep mi böyle gülüyodu bu adam diyorum
Evet işte, biz aynı işi yapmıyoruz ama işimiz ortak, işten uzaklaştığımız tüm yemek, mola vs. alanlarımız ortak. İş baglantılı bi sürü ortak tanıdık var. Tabi onların hibrit çalışması, bizim dışarıdaki işlerimiz derken her gün de dip dibe değiliz ama iş anlamındaki ortak alanların fazlalığı da bi göz korkutmuyo değil. Adamın benim varlığımdan keyif almadığını da asla düsünmüyorum çünkü atıyorum bi gün ben gidip otursam yanına ertesi gün mutlaka o benim yanıma gelir. O daha çok mesaj gönderir. Ama bu mesajlar öyle romantik mesajlar degil malesef. Gülüp eglendigimiz, gündem ya da işyeri dedikodusu yaptıgımız, arada kendi hayatlarımızı konustugumuz mesajlar. Sevgilisi yok onu biliyorum. Ama o kadar.