Evet efenim, dün akşam itibariyle resmen birlikteyiz
İki hafta önceydi herhalde, o beni kahve festivaline davet ettikten sonra yazmıştım buraya.
W
Wurstria
sagolsun simdi sıra sende, fazla bekletmeden sen bi yere davet et bir iki kere daha baş başa görüşün demişti. Ben de bi gaza geldim cuma akşam iş çıkışı bi şeyler içmeye davet edeyim diye. Öğle arasında bakınıyorum bakınıyorum benimki yok, yine de dedim yürü be Lady dönmek yok göremezsem mesaj atarım.
Ne cevap verdi mesaja peki, ben bugün evden çalıştım o tarafa gelmedim, akşam da arkadaslarım gelcek projeksiyonla dizi maratonu yapcaz
Ben o sırada senin zamanlamanı seveyim Lady diye kendime kızıyorum tabi.
Derken bi mesaj daha "Madem akşam işin yok sen de gel" deyip evinin konumunu attı
Tabi bi ufak şok geçirdim ben yine, kimseyi de tanımıyorum emin misin falan yazdım, e tanışcaksınız eninde sonunda dedi
Ben bulutların üstünde tabi o sırada beni arkadaşlarıyla tanıştırmayı planlıyomuş bak diye
Akşam gittim, arkadaşlarıyla tanıştım, baya da eğlenceli bi akşam oldu ama tabi bizim aramızda yine net ve romantik bi şey yok. Akşam bitti işte arkadaşları kalkarken ben de geleyim sizinle birlikte yürürüz trene falan dedim ama bi yandan yan gözle bakıyorum eve bırakmayı teklif etcek mi ya da ben biraz daha kalayım diye bi şey uyduracak mı falan diye ama yok
Lady size emanet dedi arkadaslarına, biz tıpıs tıpıs trene gittik onlarla. Tabi eve vardın mı diye yazdı etti yine ama. O sırada benim kafamda deli sorular... Diyorum herhalde friendzone tam olarak böyle bi şey, çocuk beni ekledi arkadaslarının arasına devam ediyo iste
Tabi sonra dün konuştuk bunu, o gün niye hiçbi şey söylemedin vs diye sordum ben. Megerse sevgili ben alakasız bi sohbetimizde erkeklerin bu flört dönemindeki ilgisini "eve bırakayım, hesabı ödeyeyim, eve bırakayım, hesabı ödeyeyim" denklemine sıkıştırmasıyla ilgili iğneleyici bi yorum yapmışım, bu da aklında kalmış benimkinin
Bi de o aksam cuma trafigi de berbattır şimdi iyi trenle çabucak gidilir falan deyince ben... (Ki şunu da ekleyeyim; sonra arkadaşları da oğlum kızı niye eve bırakmadın, mal mısın bulmuşsun böyle kızı kaçırcaksın elinden demişler
)Biraz daha kalma daveti için de beyimiz biraz ağır ve İstanbul beyefendisi, yanlış ve hızlı anlaşılmasın diye hiç o yollara girmemiş
Neyse ben böyle son iki haftanın her anını 20 paragraf anlatırsam bitmez bu yazı
Son olarak dün aksamki buluşmamızda beklediğim öpüşme ve konuşma sonunda gerçekleşti, bugünü de birlikte geçirdik
Eve gelir gelmez de bi coşkuyla sizlere tesekkür edesim geldii, durum budur