- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Şu belirsizlikler sagolsun keşke ilkokulda olsaydık da çıkma teklif etseydi, birlikte tenesüfte tost yemeye çıksaydık mis gibi diye düşünmüyo değilim an itibariylePeki sen ne bekliyorsun ondan tam olarak yani bir söz mü, bir hareket mi, bir dokunuş mu? Açılma mı bekliyorsun? Daha mı yoğun bir ilgi, merak bekliyorsun? Her insanın tarzı farklıdır mesela bu festivalde, "şöyle yapabilecek/söyleyebilecek imkanı varken yapmadı, söylemedi" diyebileceğin bişey oldu mu? Sen ondan nasıl bir adım bekliyorsun? Festival daveti ve bilet hakkında söyledikleri güzel bir adım olmuş mesela.
Tabi işin gerçeğı şunu bekliyorum diye tek bi hareket ya da söz söyleyemem ama arkadaşlıktan sevgililiğe / romantik bi ilişkiye geçtiğimize dair keskin bi işaret bekliyorum sanırım. Festival daveti o işaretin başı gibiydi, çok güzeldi. Festivalde de gayet eglenceliydik, yakındık, ufak tefek kola dokunmalar, derken koluna girmek, derken o bana sarıldı vs ama çeksen iki yöne de gider yani. O yüzden konser kısmında bir iki anda çok içimden geçti öpmek için bi hamle yap artık be adam diye... ama yok yapmadı
Daha önce başka bi ilişkim şöyle başlamıştı mesela. Bi süredir flört ediyoduk ama net bi şey yoktu. Ortak bi arkadaşımız "siz Lady le ne olarak gideceksiniz ki oraya" dedi, o da "sevgilisi olarak gelicem Lady için de sakıncası yoksa" dedi.
Festivalde de o tarz bi pas attım, bi ara telefonumla ugrastım bi, sonra da "demin paylaştığım hikayeye bi arkadaşım bizle gitmedin de kimle gittin" diyo vs dedim. Güldü ama bi şey demedi...
Tabi bu kadar lafın dolanmasına gerek yok, hadi açılma demeyeyim de net bi şey söylese de olur ama henüz söylemedi işte.
Böyle bi şeyler bekliyorum herhalde, bilmiyorum ki.