Şu belirsizlikler sagolsun keşke ilkokulda olsaydık da çıkma teklif etseydi, birlikte tenesüfte tost yemeye çıksaydık mis gibi diye düşünmüyo değilim an itibariylePeki sen ne bekliyorsun ondan tam olarak yani bir söz mü, bir hareket mi, bir dokunuş mu? Açılma mı bekliyorsun? Daha mı yoğun bir ilgi, merak bekliyorsun? Her insanın tarzı farklıdır mesela bu festivalde, "şöyle yapabilecek/söyleyebilecek imkanı varken yapmadı, söylemedi" diyebileceğin bişey oldu mu? Sen ondan nasıl bir adım bekliyorsun? Festival daveti ve bilet hakkında söyledikleri güzel bir adım olmuş mesela.
anladım şimdi anlatınca kafamda daha rahat oturdu.Şu belirsizlikler sagolsun keşke ilkokulda olsaydık da çıkma teklif etseydi, birlikte tenesüfte tost yemeye çıksaydık mis gibi diye düşünmüyo değilim an itibariyle
Tabi işin gerçeğı şunu bekliyorum diye tek bi hareket ya da söz söyleyemem ama arkadaşlıktan sevgililiğe / romantik bi ilişkiye geçtiğimize dair keskin bi işaret bekliyorum sanırım. Festival daveti o işaretin başı gibiydi, çok güzeldi. Festivalde de gayet eglenceliydik, yakındık, ufak tefek kola dokunmalar, derken koluna girmek, derken o bana sarıldı vsama çeksen iki yöne de gider yani. O yüzden konser kısmında bir iki anda çok içimden geçti öpmek için bi hamle yap artık be adam diye... ama yok yapmadı
Daha önce başka bi ilişkim şöyle başlamıştı mesela. Bi süredir flört ediyoduk ama net bi şey yoktu. Ortak bi arkadaşımız "siz Lady le ne olarak gideceksiniz ki oraya" dedi, o da "sevgilisi olarak gelicem Lady için de sakıncası yoksa" dedi.
Festivalde de o tarz bi pas attım, bi ara telefonumla ugrastım bi, sonra da "demin paylaştığım hikayeye bi arkadaşım bizle gitmedin de kimle gittin" diyo vs dedim. Güldü ama bi şey demedi...
Tabi bu kadar lafın dolanmasına gerek yok, hadi açılma demeyeyim de net bi şey söylese de olur ama henüz söylemedi işte.
Böyle bi şeyler bekliyorum herhalde, bilmiyorum ki.
Nacizhane tavsiyem, akışına bırakınız..Öyle duruyo ortada...
Gece yazışmalarımız oluyo arada, en son kahve festivaline gittik beraber, o davet etti hatta. Ben de kendimce gayet flörtöz davranıyorum yani ama yok yok yok, söylemiyo işte bi şeyFestivalde konser de vardı, yakındık da aslında baya, ufak sarılmalar temaslar falan ama bi yere de baglanmadı. Aslında öpücektim gidicekti işte, sonrasını o düşüncekti niye öpmediysem... cool durdum da ne oldu yani, pişmanım
Ya bu arada söylemeden edemicem hem esprili hemde eğlencelisin..Şu belirsizlikler sagolsun keşke ilkokulda olsaydık da çıkma teklif etseydi, birlikte tenesüfte tost yemeye çıksaydık mis gibi diye düşünmüyo değilim an itibariyle
Tabi işin gerçeğı şunu bekliyorum diye tek bi hareket ya da söz söyleyemem ama arkadaşlıktan sevgililiğe / romantik bi ilişkiye geçtiğimize dair keskin bi işaret bekliyorum sanırım. Festival daveti o işaretin başı gibiydi, çok güzeldi. Festivalde de gayet eglenceliydik, yakındık, ufak tefek kola dokunmalar, derken koluna girmek, derken o bana sarıldı vsama çeksen iki yöne de gider yani. O yüzden konser kısmında bir iki anda çok içimden geçti öpmek için bi hamle yap artık be adam diye... ama yok yapmadı
Daha önce başka bi ilişkim şöyle başlamıştı mesela. Bi süredir flört ediyoduk ama net bi şey yoktu. Ortak bi arkadaşımız "siz Lady le ne olarak gideceksiniz ki oraya" dedi, o da "sevgilisi olarak gelicem Lady için de sakıncası yoksa" dedi.
Festivalde de o tarz bi pas attım, bi ara telefonumla ugrastım bi, sonra da "demin paylaştığım hikayeye bi arkadaşım bizle gitmedin de kimle gittin" diyo vs dedim. Güldü ama bi şey demedi...
Tabi bu kadar lafın dolanmasına gerek yok, hadi açılma demeyeyim de net bi şey söylese de olur ama henüz söylemedi işte.
Böyle bi şeyler bekliyorum herhalde, bilmiyorum ki.
Iyi yapmışsın bence yaa. Onun adım atacağı varsa zaten atar her türlü. Bazı erkekler de durumu böyle belirsiz bırakmayı seviyor nedenseÖyle duruyo ortada...
Gece yazışmalarımız oluyo arada, en son kahve festivaline gittik beraber, o davet etti hatta. Ben de kendimce gayet flörtöz davranıyorum yani ama yok yok yok, söylemiyo işte bi şeyFestivalde konser de vardı, yakındık da aslında baya, ufak sarılmalar temaslar falan ama bi yere de baglanmadı. Aslında öpücektim gidicekti işte, sonrasını o düşüncekti niye öpmediysem... cool durdum da ne oldu yani, pişmanım
Ben birini yeterki etkilenek istiyeyim etkilerim nasıl oluyor bilemem ama enerji diye düsünuyorum
Özel birseyim yok ama beğeniyorsam birini kesinlikle beni farkeder o yuzden enerji diye düsünuyorum enerjimi hissederlerYa gerçekten nasıl yapıyorsunuz bunu..özel birşey varsa bende bilmek isterim
Keşke bende böyle olabilseydim :)Özel birseyim yok ama beğeniyorsam birini kesinlikle beni farkeder o yuzden enerji diye düsünuyorum enerjimi hissederler
Evett nasil oldu anlat lutfennW Wurstria R rainyy B BircaycikNeolacaksimdibuis F Flower__ Matmazel - ve etiketlemeyi unuttuğum başka kimseler, pozitif desteklerinize sağlık çok çok teşekkür ederim; her şey çok güzel oldu sonunda çok mutluyum pek mutluyum dedim size de yazayım
Evet efenim, dün akşam itibariyle resmen birlikteyizAy oldu mu yoksaheyecanla ayrıntıları bekliyorum.
Iyi sevindim senin flort surecin beni de heyacanlandirdi. Hayirli olsunEvet efenim, dün akşam itibariyle resmen birlikteyiz
İki hafta önceydi herhalde, o beni kahve festivaline davet ettikten sonra yazmıştım buraya. W Wurstria sagolsun simdi sıra sende, fazla bekletmeden sen bi yere davet et bir iki kere daha baş başa görüşün demişti. Ben de bi gaza geldim cuma akşam iş çıkışı bi şeyler içmeye davet edeyim diye. Öğle arasında bakınıyorum bakınıyorum benimki yok, yine de dedim yürü be Lady dönmek yok göremezsem mesaj atarım.Ne cevap verdi mesaja peki, ben bugün evden çalıştım o tarafa gelmedim, akşam da arkadaslarım gelcek projeksiyonla dizi maratonu yapcaz Ben o sırada senin zamanlamanı seveyim Lady diye kendime kızıyorum tabi. Derken bi mesaj daha "Madem akşam işin yok sen de gel" deyip evinin konumunu attı Tabi bi ufak şok geçirdim ben yine, kimseyi de tanımıyorum emin misin falan yazdım, e tanışcaksınız eninde sonunda dedi Ben bulutların üstünde tabi o sırada beni arkadaşlarıyla tanıştırmayı planlıyomuş bak diye
Akşam gittim, arkadaşlarıyla tanıştım, baya da eğlenceli bi akşam oldu ama tabi bizim aramızda yine net ve romantik bi şey yok. Akşam bitti işte arkadaşları kalkarken ben de geleyim sizinle birlikte yürürüz trene falan dedim ama bi yandan yan gözle bakıyorum eve bırakmayı teklif etcek mi ya da ben biraz daha kalayım diye bi şey uyduracak mı falan diye ama yokLady size emanet dedi arkadaslarına, biz tıpıs tıpıs trene gittik onlarla. Tabi eve vardın mı diye yazdı etti yine ama. O sırada benim kafamda deli sorular... Diyorum herhalde friendzone tam olarak böyle bi şey, çocuk beni ekledi arkadaslarının arasına devam ediyo iste
Tabi sonra dün konuştuk bunu, o gün niye hiçbi şey söylemedin vs diye sordum ben. Megerse sevgili ben alakasız bi sohbetimizde erkeklerin bu flört dönemindeki ilgisini "eve bırakayım, hesabı ödeyeyim, eve bırakayım, hesabı ödeyeyim" denklemine sıkıştırmasıyla ilgili iğneleyici bi yorum yapmışım, bu da aklında kalmış benimkininBi de o aksam cuma trafigi de berbattır şimdi iyi trenle çabucak gidilir falan deyince ben... (Ki şunu da ekleyeyim; sonra arkadaşları da oğlum kızı niye eve bırakmadın, mal mısın bulmuşsun böyle kızı kaçırcaksın elinden demişler )Biraz daha kalma daveti için de beyimiz biraz ağır ve İstanbul beyefendisi, yanlış ve hızlı anlaşılmasın diye hiç o yollara girmemiş
Neyse ben böyle son iki haftanın her anını 20 paragraf anlatırsam bitmez bu yazı
Son olarak dün aksamki buluşmamızda beklediğim öpüşme ve konuşma sonunda gerçekleşti, bugünü de birlikte geçirdikEve gelir gelmez de bi coşkuyla sizlere tesekkür edesim geldii, durum budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?