Zaten Tanıdığınız Birini Nasıl Etkilersiniz

Şu belirsizlikler sagolsun keşke ilkokulda olsaydık da çıkma teklif etseydi, birlikte tenesüfte tost yemeye çıksaydık mis gibi diye düşünmüyo değilim an itibariyle

Tabi işin gerçeğı şunu bekliyorum diye tek bi hareket ya da söz söyleyemem ama arkadaşlıktan sevgililiğe / romantik bi ilişkiye geçtiğimize dair keskin bi işaret bekliyorum sanırım. Festival daveti o işaretin başı gibiydi, çok güzeldi. Festivalde de gayet eglenceliydik, yakındık, ufak tefek kola dokunmalar, derken koluna girmek, derken o bana sarıldı vs ama çeksen iki yöne de gider yani. O yüzden konser kısmında bir iki anda çok içimden geçti öpmek için bi hamle yap artık be adam diye... ama yok yapmadı

Daha önce başka bi ilişkim şöyle başlamıştı mesela. Bi süredir flört ediyoduk ama net bi şey yoktu. Ortak bi arkadaşımız "siz Lady le ne olarak gideceksiniz ki oraya" dedi, o da "sevgilisi olarak gelicem Lady için de sakıncası yoksa" dedi.

Festivalde de o tarz bi pas attım, bi ara telefonumla ugrastım bi, sonra da "demin paylaştığım hikayeye bi arkadaşım bizle gitmedin de kimle gittin" diyo vs dedim. Güldü ama bi şey demedi...

Tabi bu kadar lafın dolanmasına gerek yok, hadi açılma demeyeyim de net bi şey söylese de olur ama henüz söylemedi işte.

Böyle bi şeyler bekliyorum herhalde, bilmiyorum ki.

anladım şimdi anlatınca kafamda daha rahat oturdu.
acaba biraz acele mi ediyorsun? festival daveti güzel olmuş ama baş başa daha fazla zaman geçirmeniz daha iyi olacak bence. şu an erken olabilir. sen duygusal baktığın için böyle konuşuyorsun ama biraz ağır bir adamsa (kimileri ilişkilerde ağır olur hemen açmaz kendini, kendinden emin olmadan adım atmaz falan) eğer ilişkileri ve seni ciddiye alan bir insansa önce kendinden emin olmak istiyor da olabilir. ben de mesela kendimden emin olmadığım sürece böyle keskin hareketler yapmam, sözler söylemem. şu an kendince seni gözlemliyor olabilir. hemen karalar bağlamaya, bu iş olmayacak demeye gerek yok. lafımı geri alıyorum verdiğin detaylardan sonra. bence biraz daha zaman ver, en az 2 kere daha baş başa görüşün. mesela davet etme sırası sende. fazla zaman geçirmeden sen de baş başa bi davet yap, sadece birer bira ya da kahve içmek bile olabilir. ilk yakaladığı fırsatta bişey yapmadı, bakalım ikincisinde, üçüncüsünde ne yapacak?

acele etme ama gecikme de. bu işler aceleye de, gecikmeye de gelmez. acele işe şeytan karışır, geciken işe başkası karışır.

Nacizhane tavsiyem, akışına bırakınız..

Ya bu arada söylemeden edemicem hem esprili hemde eğlencelisin..
Umarım bu arkadaş seni kaçırmaz

Iyi yapmışsın bence yaa. Onun adım atacağı varsa zaten atar her türlü. Bazı erkekler de durumu böyle belirsiz bırakmayı seviyor nedense

Raki baliga falan gidelim derdim bunu da ozel bir davet gibi degil de bi anda aklima gelmis gb bi bahane bisey yapardim. Alkolun verdigi yetkiye dayanarak da minnos tatli biri olurdum. İliskilerden filan konusur esegin aklina karpuz kabugu dusururdum. Baktin hic pas yok sarhos ayagina yatarsin. Tabi alkol kullaniyorsan..

Of bu dinamiği değiştirmek zor. Bence rutinin dışına çıkıp risk almak gerek. Onu şaşırtacak bir teklif bir mesaj bir mimik. Mesela öğle yemeğinde basbasa dışarı çıkmayi teklif etmek gibi. Ya da bugün seni göremedim gibi olağandisi bir mesaj. Bilemiyorum bu sıradışı mıdır sizin için ama

Ay oldu mu yoksa heyecanla ayrıntıları bekliyorum.
Evet efenim, dün akşam itibariyle resmen birlikteyiz

İki hafta önceydi herhalde, o beni kahve festivaline davet ettikten sonra yazmıştım buraya. W Wurstria sagolsun simdi sıra sende, fazla bekletmeden sen bi yere davet et bir iki kere daha baş başa görüşün demişti. Ben de bi gaza geldim cuma akşam iş çıkışı bi şeyler içmeye davet edeyim diye. Öğle arasında bakınıyorum bakınıyorum benimki yok, yine de dedim yürü be Lady dönmek yok göremezsem mesaj atarım. Ne cevap verdi mesaja peki, ben bugün evden çalıştım o tarafa gelmedim, akşam da arkadaslarım gelcek projeksiyonla dizi maratonu yapcaz Ben o sırada senin zamanlamanı seveyim Lady diye kendime kızıyorum tabi. Derken bi mesaj daha "Madem akşam işin yok sen de gel" deyip evinin konumunu attı Tabi bi ufak şok geçirdim ben yine, kimseyi de tanımıyorum emin misin falan yazdım, e tanışcaksınız eninde sonunda dedi Ben bulutların üstünde tabi o sırada beni arkadaşlarıyla tanıştırmayı planlıyomuş bak diye

Akşam gittim, arkadaşlarıyla tanıştım, baya da eğlenceli bi akşam oldu ama tabi bizim aramızda yine net ve romantik bi şey yok. Akşam bitti işte arkadaşları kalkarken ben de geleyim sizinle birlikte yürürüz trene falan dedim ama bi yandan yan gözle bakıyorum eve bırakmayı teklif etcek mi ya da ben biraz daha kalayım diye bi şey uyduracak mı falan diye ama yok Lady size emanet dedi arkadaslarına, biz tıpıs tıpıs trene gittik onlarla. Tabi eve vardın mı diye yazdı etti yine ama. O sırada benim kafamda deli sorular... Diyorum herhalde friendzone tam olarak böyle bi şey, çocuk beni ekledi arkadaslarının arasına devam ediyo iste

Tabi sonra dün konuştuk bunu, o gün niye hiçbi şey söylemedin vs diye sordum ben. Megerse sevgili ben alakasız bi sohbetimizde erkeklerin bu flört dönemindeki ilgisini "eve bırakayım, hesabı ödeyeyim, eve bırakayım, hesabı ödeyeyim" denklemine sıkıştırmasıyla ilgili iğneleyici bi yorum yapmışım, bu da aklında kalmış benimkinin Bi de o aksam cuma trafigi de berbattır şimdi iyi trenle çabucak gidilir falan deyince ben... (Ki şunu da ekleyeyim; sonra arkadaşları da oğlum kızı niye eve bırakmadın, mal mısın bulmuşsun böyle kızı kaçırcaksın elinden demişler )Biraz daha kalma daveti için de beyimiz biraz ağır ve İstanbul beyefendisi, yanlış ve hızlı anlaşılmasın diye hiç o yollara girmemiş

Neyse ben böyle son iki haftanın her anını 20 paragraf anlatırsam bitmez bu yazı

Son olarak dün aksamki buluşmamızda beklediğim öpüşme ve konuşma sonunda gerçekleşti, bugünü de birlikte geçirdik Eve gelir gelmez de bi coşkuyla sizlere tesekkür edesim geldii, durum budur

Iyi sevindim senin flort surecin beni de heyacanlandirdi. Hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…