Zaten Tanıdığınız Birini Nasıl Etkilersiniz

Konu sahibi zaten muhabbetiniz varmış bu büyük bir artı bence. Haftasonu musaitsen bı kahve içelim demek zor değil bence bahaneler bulmadan net olmak daha özgüvenli gösterir sizi. Siz bakislarinizla anlatirsiniz zaten ilginizi bı adım daha atmak da ona kalır. ki o gözle bakmasa sanmıyorum ki bu kadar vakit ayırsin mesajlassin sizinle. Erkekler düz oluyor genelde hoslanmasa iş arkadasiyla mesajlaşmak öyle devamlı.

Öyle özel bi etkinlik bulamadım davet edecek, daha dogrusu bi sürü sey buldum ama o olur bu olmaz derken karar veremedim. Sonra bugün öglen konuşurken söyleniyodum "bugün daha nasıl salı olabilir, gün bitmiyo hafta nasıl bitcek... işten eve evden işe sıkıldım, eve de gidesim yok." vs. dedim. Ve o teklif etti "Eve gitmeyelim o zaman yeni bi yer açılmış oraya gidelim" diye
Peki sorun ne, bizimle oturan bi arkadaş ben de gelirim dedi, sonra biri daha derken An itibariyle bu akşam iş çıkışı 4 kişi buluşuyoruz Hayır çocuk bana teklif etti size ne, neden yani

Bu konu bana iyi geldi ya
Olsun olsun bu da bi gelişme sonuçta. Hem bunu fırsata çevirerek sonraki buluşmayı sen planla. Baş başa tabi

E direkt nikah dairesine çağır madem
Sen başlat akışa bırak o da plan yapsın 3 5 buluşmadan sonra şekillenir zaten
Buluştuğunuzda senin tavırlarından o anlamalı zaten. Kanka gibi değil de azıcık flörtöz davran. Sana karşı bir şey hissedecekse, beğeniyosa filan onun da davranışları değişecektir

Aslında çok güzel bi noktadasınız arkadaşlığın evrilmesi daha sağlam temeller oluşturuyor diye düşünüyorum ilişkide. Sinyalleri değiştirerek başlayabilirsiniz. Kadın ve erkek arkadaşlığında iki tarafta eril ve dişil enerjilerini ortak noktada dengeler. Kadın biraz daha eril erkek biraz daha dişil davranır. Buna örnek olarak erkek arkadaşlarımızın bize anaç davranmasını verebilirim yani daha korumacı ve naif olmaları gibi. Bunu kendi cinslerine davranışlarında pek göremezsiniz. Bizde aynı şekilde tersi.. Sizin durumunuzda dişil enerjiyi yükseltmenizin gün gün onun bakış açısını değiştireceğini düşünüyorum.. İşve cilve mod yani Ciddi ciddi anlatıp cilveye bağladım benden bu kaa romantik günler dilerim

Anlat aksam ne oldu:)
Ben, benimki (yani daha benimki degil tabi ama keşke olsa) ve iki adet cacıklara gelesice hıyar arkadaş romantik olmayan ama eğlenceli bi akşam geçirdik

Arkadaşlardan biri erken kalktı aslında, ben diğeri de gitsin diye bekledim ama kazık çaktı malesef Giderken "siz napcaksınız" dedi erken giden, "benim daha oturasım var" dedim ben. Benimki de hemen "ben de otururum daha lady'yle" dedi ben oyle deyince. Oburu ne dese begenirsiniz "sen git git yolun uzun, biz iyiyiz böyle"

Onun dışında anlatabileceğim pek romantik bi olay olmadı malesef, zaten benimki dahil 3 adam ve ben yani, ne olacaktı

Bi ara böyle flört, ilişkiler konusu vs. açıldı, ara ara göz göze geldik ama çok da bi anlam çıkarmamak lazım tabi, kim bilir o ne düsünerek baktı bana. Yine de bilmem çok tatlı bakıyodu bence, hatta bi yerde baya süzerek baktıgına yemin edebilirim ama ispatlayamıyorum

Sonra da evlere dagıldık, eve vardın mı diye yazdı bana. Ben de vardım dedim, masada konustugumuz bi konudan ucu acık bi sey yazdım, güldü bi 5 dk yazıştık ama o kadar. Sonra döndü dötünü yattı herhalde ne bileyim oof of

Olucaksiniz sanki. Gelismeleri anlat bize :)

Bence yani bilmiyorm dogrumu ama madem iletisiminiz vr haftada 3 4 siz bunu siklastirmakla baslayip varliginiza onu alistirabilirsiniz sonra geri cekilip beklersiniz oda yoklgnzu farkeder o mesaj atar derken gorusursnz falan ben olsam knsmayi uzatirdm 3 gunse 4.gune artirirdim falan

Eve vardın mı diye yazması bile iyiye işaret yaa onu yapmayan odunlar da var ee bir gelişme var mı

Konu sahibi son durum ne?
Öyle duruyo ortada...
Gece yazışmalarımız oluyo arada, en son kahve festivaline gittik beraber, o davet etti hatta. Ben de kendimce gayet flörtöz davranıyorum yani ama yok yok yok, söylemiyo işte bi şey Festivalde konser de vardı, yakındık da aslında baya, ufak sarılmalar temaslar falan ama bi yere de baglanmadı. Aslında öpücektim gidicekti işte, sonrasını o düşüncekti niye öpmediysem... cool durdum da ne oldu yani, pişmanım
Olucaksiniz sanki. Gelismeleri anlat bize :)

Eve vardın mı diye yazması bile iyiye işaret yaa onu yapmayan odunlar da var ee bir gelişme var mı

Cok heycanli. devamini bekliyoruz

bana pek ilgisi var gibi gelmedi. senin ilginin de bal gibi farkındadır aptal değilse eğer.

Bana da bu iş bi yere gider gibi gelmedi

bana pek ilgisi var gibi gelmedi. senin ilginin de bal gibi farkındadır aptal değilse eğer.

Bana da bu iş bi yere gider gibi gelmedi

Hamle yapacak şansı varken yapmaması olumlu bi işaret değil farkındayım

Ama bi de şöyle bi durum var. Bu kahve festivalinden önceydi iste, baktım bu işin bi yere gittigi yok, iki üç gün bi umursamaz davrandım ben ona. Mesajlaşırken geçiştirdim kısa kısa, öglen denk geldik ama selam verdim geçtim, yanında oyalanmadım, başkalarıyla vakit geçirdim vs. Direk bi sey de söylemedim tabi ama mesafe koydum kafama takmayayım artık daha fazla diye. Friendzone a da düşmeyeyim artık dedim bana da yazık, istemiyosa da gitsin yani napayım

Sonra o bu kahve festivaline gidelim fikriyle geldi, ona da direk evet demedim. Hatta benim o gün belki işim olabilir, baya da yakınmış tarihi, benden haber beklerken istedigin güne bilet bulamazsın sonra, başkasıyla git bence vs. dedim. Açık açık başkasıyla gitmek istesem başkasına söylerdim alıyorum biletlerimizi dedi, bilet aldı ss ini gönderdi. Tabi kısa süreli bi şok, önceden almıştı herhalde falan diyorum bakıyorum yok işlem saati yeni görünüyo Bahane olsun diye söylemedim gerçekten işim olabilir falan dedim, yanar o zaman bilet çok da dert degil dedi. Yani baskasıyla giderim o zaman vs de demedi. Ki ben bu kadar kesin bi hareketten sonra biz o festivalde net sevgiliyiz dedim, aşırı yükselmiştim ama degiliiz, niye degiliz ya

Peki sen ne bekliyorsun ondan tam olarak yani bir söz mü, bir hareket mi, bir dokunuş mu? Açılma mı bekliyorsun? Daha mı yoğun bir ilgi, merak bekliyorsun? Her insanın tarzı farklıdır mesela bu festivalde, "şöyle yapabilecek/söyleyebilecek imkanı varken yapmadı, söylemedi" diyebileceğin bişey oldu mu? Sen ondan nasıl bir adım bekliyorsun? Festival daveti ve bilet hakkında söyledikleri güzel bir adım olmuş mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…