Zaten Tanıdığınız Birini Nasıl Etkilersiniz

Saçmasapan dediğiniz olaylarla kaç yuva kuruldu
Valla bilmiyorum hayatımda en taktiksiz ve üstüne düşmediğim düşünmediğim hatta taktiksiz kaçanı oynadığım kişiyle evlendiğim için böyle düşündüm sanırım, üniversitedeyken taktik maktik yapıyordum hep boş sonuçlandı adamlar kaçıyordu

şin başından belli olur bu işler, başta bi şey hisssettiysen hissetmişsindir, sonuna kadar kovalarsın; olursa olur olmazsa olmaz anlayışına sahip bi kadın olarak devreleri yakmama az kaldı.
benzerini diyordum hatta biz çok uzun zaman dip dibe çalıştık ama sonra 9 ay sonra bir etkileşim oldu düşün yani adamı tanıdıktan 9 ay sonra ben aşık oldum hatta aynı zamanlarda hoşlantı başlamış sonra olmadı bizim olay. ama dip dibe olduğun ya da her gün gördüğün bir adamsa emin olmadan bir adım atma sonra bir şeyler olmayıp da böyle her şey başa sarınca nasıl anlatsam zor oluyor her şey.

E direkt nikah dairesine çağır madem
Sen başlat akışa bırak o da plan yapsın 3 5 buluşmadan sonra şekillenir zaten
Yok tabi o kadar değil aman ne bileyim, gören de hayatımda ilk defa flört ediyorum sanacak. Açtığım konudan pek belli olmuyo şu an itibariyle farkındayım ama aslında hiç fena değilimdir ben bu konularda niye böyle oldum ben de bilmiyorum

Hayata dün başlamışım gibi açmışım konuyu biraz tabi, insan bi tereddüte düşüyo haklısınız. Kendi konumu ve yorumlarımı okuyunca "Evladım yavrum flört, buluşma ne demek biliyosun di mi sen" diyesim gelmedi degil kendime

Sadece nasıl diyeyim; geçmişteki herhangi bi ilişkiniz nasıl başladı anlatın deseniz mesela bana farklı farklı da olsa hep aynı hikayeyi anlatırım aslında ben size.

Adamı gördüm; gördüğüm anda görünüşünden, duruşundan, tarzından bi çapıntı başladı zaten. Sonra tanıştım / tanıştırıldım ve konuşmasından, anlattıklarından, tavırlarından, gözlerinden, gülüşünden, kokusundan.... öhöm neyse ne diyorduk Hepsi böyle başladı işte. Yani özetle daha ilk andan ne istediğimi bilirdim ben kendimce hep.

Yeni tanışmanın verdiği heyecan ve merakla da flört etmek, tatlı tatlı atışmak, bi yandan ilgilendiğini belli edip bi yandan da hiç oralı değilmişsin gibi cool durmak, ufak tefek taktiklerle görüşmeye bahaneler yaratmak çok daha kolay. Eğer o seni istemediğine dair sinyaller veriyosa kestirip atmak da daha kolay.

Ama şimdi zaten neredeyse 6 aydır tanıdığım adama bi anda nasıl öyle davranayım ki ben diye buga soktum kendi kendimi

Not : "Bence baş başa olan görüşmeleriniz aranızdaki şeyi tam olarak anlamlandırabilmeniz için güzel bir adım olacaktır." Şu cümlenizi okuyunca kendi duygularımı da anlamlandırmam önemli onu bi fark ettim, ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bizim de 6 ayı geçti tanışalı. Her gün dip dibe değiliz ama sık görüsüyoruz. Yüz yüze gelemesek sevdiğimiz şeyler hakkında, günlük hayatımızda olan şeylerle ilgili yazışıyoruz. Aynı işte çalışmıyoruz ama bi çeşit iş arkadaşlığı gibi aslında. Şu son bi aydır da git gide daha sık aklıma geliyo işte, bazen öyle bi şey söylüyo ki elimde değil hayran hayran bakıyorum öyle. Kalabalık içinde gözüm sürekli onu arıyo, bazen görmediğim halde gördüm zannediyorum falan. Delirdim herhalde ne bileyim

Üstüne düşmemek ve kaçmak da bi taktik ama, hatta dünyanın en eski sıcak soğuk taktiklerinden. Ben de severim, az faydasını görmedim. ama bunun için önce sizi kovalayacağı kadar bi merak, bi arzu uyandırmanız lazım karşı tarafta. Yeni tanıştıgım biriyle çok daha kolay bu ama 6 aydır tanıdıgım adam neden kovalasın beni orayı çözemedim işte.

bence bu hisler normal yani her zaman en başında bi çekim olacak diye bir kural yok. mesela ben tanıdıkça seven bir insanım, ilk izlenimde itici gelen negatif bişeyler yoksa, nötr de olsam zaman içinde o kişiye his besleyebilirim tanıştıkça ve ona alıştıkça. bazen bir hareket, bir tavır, bir söz hatta bi bakış kıvılcıma sebep olabilir, neden olmasın ki? o yüzden en başından olmadıysa şu an oluyorsa aşk değil, duygusal boşluk bu gibi çok keskin yargıları bi kenara bırakmak lazım. şimdiye kadar hayatıma giren insanlarla aramda ilk etapta (tanımıyorken) değil de tanıdıkça çekim olmuş olsaydı yarısından fazlası asla hayatıma giremezdi mesela. çünkü beğenmişim, o gazla tanımak istemişim, tanıdıkça fos çıkmış falan filan.

erkekler hakkında da çok keskin yorumlar yapmamak lazım. yok onun ilgisi olsa şimdiye kadar adım atardı bilmem ne demişler. bu denilen şey arkadaş ortamı gibi eğlence ortamlarında geçerli olsa da iş ortamında geçerli olmayabilir. sonuçta ilgi duyan insanın adım atması halinde reddedilmesi, iş ortamını da sıkıntıya sokabilir. bu ortamlarda erkek de kadın da iki kat daha dikkatli davranıyor emin olun. çünkü arkadaş ortamı olsa seni reddeden insanla bi daha aynı ortama girmezsin olur biter ama iş hayatında zorunlu olarak aynı ortamda, aynı alanda bulunma durumu var. bu gibi sebeplerden ben de iş hayatındaki insanlara pek farklı gözle bakmam ama örneğin biri bana gelse, bana bi adım atsa o zaman karşımdakinin farkına varabilirim, aa bu bana ilgi duyuyor diyebilirim ve hoşuma giderse ben de ilgi duyabilirim.

O da etkilenmiştir belki de belli etmiyordur (En gıcık tiplerden öyle ise) Gizemli olun ki merak etsin etsin ki o açılsın diyeceğim de karşı taraf yapmış bence bu taktiği sizi cezbetmiş

Ben xx bey diyordum ilk başlarda hatta biz öpüştük falan ondan sonra da ağız alışkın ya x beye devam ettim bir süre. Hatta siz falan diyordum Şimdi yeni yeni sen diline ve x e geçtim

Hayat törpüledi sağolsun, mecburen bıraktım o keskin yargıyı an itibariyle. hani bi laf var haklı çıkmak değil mutlu çıkmak önemli diye. Varsın benim keskin yargılarım boşa çıksın, böylesi de güzelmiş çünkü sonu da güzel olur umarım tabi de

Bu arada tam da yazdığınız gibi oldu. İlk tanıştığımızda evet romantik bi şey yoktu ama negatif hiçbi şey de yoktu. Pozitif ama anlık bi sohbet ettik o kadar. Sonra tanıdım, alıştım, kafa dengi adammış dedim, komikmiş dedim, aa o da mı bunu izlemeyi seviyomuş dedim, şu konuda ne kadar doğru düşünüyo ya dedim. Derken an itibariyle hep mi bu kadar güzel bakıyodu, hep mi böyle gülüyodu bu adam diyorum

Evet işte, biz aynı işi yapmıyoruz ama işimiz ortak, işten uzaklaştığımız tüm yemek, mola vs. alanlarımız ortak. İş baglantılı bi sürü ortak tanıdık var. Tabi onların hibrit çalışması, bizim dışarıdaki işlerimiz derken her gün de dip dibe değiliz ama iş anlamındaki ortak alanların fazlalığı da bi göz korkutmuyo değil. Adamın benim varlığımdan keyif almadığını da asla düsünmüyorum çünkü atıyorum bi gün ben gidip otursam yanına ertesi gün mutlaka o benim yanıma gelir. O daha çok mesaj gönderir. Ama bu mesajlar öyle romantik mesajlar degil malesef. Gülüp eglendigimiz, gündem ya da işyeri dedikodusu yaptıgımız, arada kendi hayatlarımızı konustugumuz mesajlar. Sevgilisi yok onu biliyorum. Ama o kadar.

O da etkilenmiştir belki de belli etmiyordur (En gıcık tiplerden öyle ise) Gizemli olun ki merak etsin etsin ki o açılsın diyeceğim de karşı taraf yapmış bence bu taktiği sizi cezbetmiş
Keşke öyle olsa, yani etkilenmiş olsa. Belli de etsin tabi etkilenmişken eşeklik etmesin

sen bu noktada bundan sonra ilgini belli edeceksin. belki biraz aşk hayatları hakkında konuşulabilir, bu sayede kadın erkek ilişkilerine bakış açısını da öğrenebilirsin. senin sevgilin olmadığını o biliyor mu peki? sen biraz ilgini belli et, onda da bişeyler varsa veya oluşursa adım atar. yok belli etmene rağmen adım atmazsa bu iş olmaz denebilir o zaman. ama ilgini belli etmeden bilemezsin şu durumda.

Memelerini göster

Kafasını karıştıracak şeyler yapıp muammada bırakın.Yani direk bu kadın benden hoşlanıyorda diyemesin hoşlanmıyor da.Samimiyetinizi bilmiyorum ama mesela dışarda buluşmamışsanız arayıp bir kahve içmeyi teklif edin gelişi güzel spontene gibi.Ya da zaten böyle bir diyaloğunuz varsa bu güne kadar ondan istemediğiniz bir yardım isteyin işten bağımsız bir konuda. Yani bir tık daha samimi bir şeyler yapın demek istediğim.

İnstada ekle
Hikayeleriniz beğen
Onun tarzına uygun paylaşımlar yap
Konuşma başlat
Bunlar çok kolay girişler

Eğer adamda size alıcı gözle bakarsa olabilitesi var demektir.

Yok eğer size alıcı gözle bakmıyorsa o zaman siz de başka tarafa bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…