- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
- Konu Sahibi sassyassyy
Cok cok cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin insallah. Ben biraz iyi niyetli oldugunu dusundum sanki seni rahatsiz etmemek icin dusunulmus gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatıp sağlığına kavusursun.
Ben yine de iyi niyetli düşünmek istiyorum.Kanser bulaşıcı değil ama belki seni gerçekten düşündüğü için öyle söylemiştir.Kemoterapi alıyorsan bağışıklık sistemin zayiflayacagi için hasta olma diye söylediğini düşünmek istiyorum .
Gel bir sarılayım sana :) S sassyassyy
Tekrar tekrar okudum konunu önyargılı yaklaşmayayım diye. İlk okumamda yemgenle abini boğazlamak istedim. Ancak aradaki ayrıntıları da okuyunca bilemedim. Abinin ya da yengenin kişiliğini bilmiyorum. Mesela benim eşim gerçekten iyi niyetle karşısındaki kişiyi düşünerek bir şey söyler ama öyle bir söyler ki karşısındaki insan bozulur. Kafasından geçtiği şekli ile konuştuğunu sanıyor ama tabiri caizse s.çıp sıvıyor.
Mesela ailem bize geldiğinde "kalıyor musunuz anne yarın kaçta gideceksiniz" diye sorar. Bunu sormaktaki amacı kalacaklar ise ona göre plan program hatta alışveriş yapıp onları rahat ettirmek. Ancak böyle dan diye sorunca annem "evine gelene kalacak mısın ne zaman gidicen diye sorulur mu" diye darılıyor. Annem eşimin üslubundan dolayı kırılıp yanlış anlamakta haklı, e eşimi tanıyınca o da haklı.
Acaba abin ve yengen de böyle insanlar mı? Gerçekten seni düşünmüş olabilirler mi? Belki kendilerini doğru ifade etme konusunda yetersizlerdir. Bunun cevabını en iyi sen bilirsin.
Aksi durumda yengenin bu zamanda kanserin bulaşıcı olduğunu düşünüyor olmasına ihtimal vermek istemiyorum. Yok yahu daha neler! Bir diğer ihtimal de, hastalığın ya da tedavinin fiziksel görünüşüne bir etkisi olduysa çocuklar öyle görmesin, üzülmesinler diye düşünmüş olabilirler. Aklıma gelen ihtimaller bunlar.
Her ne olduysa mühim değil. Sen üzülme bunlar için sıkma canını. En kötü ihtimal babanı ara ve olanları olduğu gibi anlat. Dışarıdan bakan biri ve abinleri de tanıyor. Sen mi alınganlık yaptın, abinler mi hatalı o daha iyi yorumlar. Ancak sakın benim yaptığımı yapıp aman kimse üzülmesin, aman abimin de huzuru kaçmasın aman şu bu deme. Ara babanı anlat durumu. Onlar düşünsün gerisini
kemoterapi almıyorum hatta instagramdan da beni takip ediyor attığım storyleri görüyor benim toplumdan kendimi soyutlamadığımı normal hayatıma devam ettiğimi biliyor yani.
niyeti neydi bilmiyorum ama üzüldüm yani umarım ben yanlış anlamışımdır. yoksa ne zamana kadar görmeyeceğim ki yeğenlerimi?
abimle babam uzun zamandır küslerdi yeni barıştılar. biz zaten kadını ilk yeğenim doğup da evlendiklerinden sonra tanıdık çünkü abim türkiyeye gelmiyordu ben de daha lisedeydim o zaman.
şimdi babama anlatsam büyük ihtimalle sinirlenecek ve abimle araları kötü olur mu diye düşünüyorum. babam kıza bir şey demez abime yüklenir. anneme anlatsam annem ona hayatı zindan edebilir tersi inanılmaz pis bir kadın cidden.
bir de iyi niyetli olsa ne bileyim direkt "çocuklar seni yorarlar, bünyen zayıflamıştır" dese teşekkür bile ederdim. hep eveleyip geveleyerek konuştu.
ruslar çok rahatlar çocuk konusunda tatilde rus ağırlık otelleri tercih ederim mesleğim de turizm daha yürümeyen çocukları bacaklarından tutup havuza atan da çokk var 2 3 yaşında çocukları koskoca otelin içinde tek başına bırakan da var o da ad bırakan da var ama hiç bir çocuğunda başına bir şey gelmez nasılsa .çocuklarımıza biz kaşık kaşık yemek yedırırız yıllarca onların bebekleri kendi kendine yer mama sandalyesinde tuvalete kendi giderler.aslında biz turkler fazla korumacıyız bend e dahil
türkiye de yaşayınca turkle de evlenince salıyorlar çocukları ozaman kendi halineBende slavlarin arasinda yasiyorum,Rus degiller ama slav irkina mensuplar oyle diyim, Ruslari da hic sevmezler.
Cidden cocuklarinin uzerlerine titriyorlar.
Bi annenin cocugu evde yalniz biraktigi ortaya ciksa devlet o cocugun kilini gostermez o kadina.
Yenge rus , ruslarin hicbiri boyle seyler dusunmezBenim ablam da ayağını burksan,güneş yanığı olsan 'hastasin evde bebek var,gelme' der.
Bazı insanlar böyle pimpiriklidir.
Kaldı ki sizin varlığınız yokluğunuz bir olsa da gorumcesiniz. Bir sürü insan (siz de yılların KK okursunuz,bilirsiniz) gorumcesinin adına bile tahammül edemez,ilk günden kurulur. Belki böyle bir kadındır.
Belki sizin dobra halleriniz zamanında kalbini kırmıştır,belki gereksiz yere soylediklerinize takılmıştır, belki de sizin aklınıza bile gelmeyen sebeplerden 'bebegi öğrendi bana telefon açmadı abisiyle konustu-babam öldü basin sağ olsun telefonu acmadi- bebek doğdu çeyrek takmadi falan diye kurulmuştur.
Annem mesela yakın bir akrabasiyla 3 senedir görusmuyor. Sebebi de dedem vefat edince aramamis. Oysa ananemi,aileden birkaç kişiyi arayıp taziyelerini iletmiş. Ama bireysel olarak onu aramadı diye küsmüs, kadının haberi bile yok. Yani insanlar sebepli sebepsiz alınacak çok olay bulabiliyor.
Muhtemelen hastalıkla ilgili değil böyle bir şeyle ilgili bir durumdur