- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
yanlış yaptılar işte kaş yapayım derken göz çıkardılarGezide de müdahaleler yüzünden büyümedi mi olaylar? Müdahale olmasaydı o hale gelir miydi?
O zaman konumuz polisin başörtülü kadınlara uyguladığı şiddet değil, O grubun dağıtılması kararı olmalı.
Ama başörtülü bacılar polis tarafından yerlerde sürüklendi, yüzleri gözleri kan içinde kaldı kadar dikkat çekici bir başlık olmayacağı için tartışma konusunun oraya geleceğini pek sanmıyorum.
Hmmm yani başörtüsü yasaklansa sokağa çıksanız, polis size dağılın dese, siz dağılmasınız, size gaz sıkabilir, öyle mi?
Anladım.
Bunu böyle ayrıntılı yazdığımız iyi oldu. Sonra yanılıp yenilip zulüm ediyolarlar falan derseniz, yazılı bulunsun.
Marilyn senin klasik tarzın bu. AKP'ye oy verenlerin başlarına da şunlar gelse de oturup karşılarında bir ohh çeksek , içimizin yağları erise diye bekliyorsun. Sonra da insanı koruyalım doğayı sevelim diyorsun yaaa inan hiç samimi gelmiyorsunHmmm yani başörtüsü yasaklansa sokağa çıksanız, polis size dağılın dese, siz dağılmasınız, size gaz sıkabilir, öyle mi?
Anladım.
Bunu böyle ayrıntılı yazdığımız iyi oldu. Sonra yanılıp yenilip zulüm ediyolarlar falan derseniz, yazılı bulunsun.
Marilyn senin klasik tarzın bu. AKP'ye oy verenlerin başlarına da şunlar gelse de oturup karşılarında bir ohh çeksek , içimizin yağları erise diye bekliyorsun. Sonra da insanı koruyalım doğayı sevelim diyorsun yaaa inan hiç samimi gelmiyorsun
Siz kim biz kim ? Neyse ben konudan çekiliyorum. SİZ devam edin
eee dün siyaseten başörtüsü yasaklanınca niye zırladınız o zaman madem demokrasi bu demek
bak yarın iktidar değişsin ''oy toplamak için'' neler yapılacak bu kapıyı açarken bu günleri düşüneceklerdi ne de olsa..
İlk yağcı yazı ertesi güne yetiştirilirken ilgi dağıttıkları için dağıtıyorlar tabii ki :)Niye dağıtıyorlar kalabalığı? Dünyanın sonuna kadar orda mı kalacak o insanlar, bir süre protesto edip gidecekler. Ne yapmışlar? Tehdit mi etmişler, taşkınlık mı yapmışlar, birilerine zarar mı vermişler, neden dağıtılıyor?
sen şimdi oradaki kadınların hepsinin aptal olduğunu kişiliksiz olduğunu düşünemediğini ve bir tepki vermeleri için savundukları şey işin mutlaka erkeklerin etkisene girmeleri gerektiğini söylüyorsun. insanları iyice aptal yaptın çıktın sende. pes artıkBende bildiğimi söylüyorum karanfil .
Daha açık yazmayacağım , orada bulunan kadınlar bilerek/bilmeyerek bu oyuna alet oldu . Azıcık işkembe-i kübradan sallamadan yazdığıma inanıyorsan , o arkadaşlarını da uyar . Baş örtülü kadın teması dün o gösteride bilerek kullanıldı . İnanmıyor olman da doğal ama bu benim bildiklerimi değiştirmez ne yazık ki.
sanırım o kanlı sahneler işinize gelmedi. hoş. gezidekilerde gelmemişti. ama gerçeklerden kaçamayacaksınız.O zaman konumuz polisin başörtülü kadınlara uyguladığı şiddet değil, O grubun dağıtılması kararı olmalı.
Ama başörtülü bacılar polis tarafından yerlerde sürüklendi, yüzleri gözleri kan içinde kaldı kadar dikkat çekici bir başlık olmayacağı için tartışma konusunun oraya geleceğini pek sanmıyorum.
ee o zaman haketmişler deyip geçmek gerekecek. bu kadar duyarlı olmayalım o zaman bizler. madem bunu istiyorlarHmmm yani başörtüsü yasaklansa sokağa çıksanız, polis size dağılın dese, siz dağılmasınız, size gaz sıkabilir, öyle mi?
Anladım.
ayy ne şiddeti ya. ebecilik oynuyorlar. ilahiiO grubun dağıtılması kararı yüzünden o insanlar yerlerde sürüklendi, biber gazıyla boğuldu. Bakın türbanlı bacı demiyorum, insan diyorum. Çünkü türbandan, takkeden şapkadan önce insan gelir benim için.
Haberle ilgili birkaç yandaş olmayan haber sitesine girerseniz videolar bulursunuz bolca. Şimdi iki saat arayıp bulamayacağım sizin için. Ama hazırda bu resim var mesela, yeterli olur mu sizin için, sizin şiddet sınırlarınıza dahil olur mu bilemem.
Eki Görüntüle 1789695
ee o zaman haketmişler deyip geçemek gerekecek. ee bu kadar duyarlı olmayalım o zaman bizler. madem bunu istiyorlar
Ne biliyorsun arkadaşım çok merak ettim? Benim.bildigim somut delillere henüz cvp gelmedi de akp tayfasından. Belki cvbı sende vardır?Bende bildiğimi söylüyorum karanfil .
Daha açık yazmayacağım , orada bulunan kadınlar bilerek/bilmeyerek bu oyuna alet oldu . Azıcık işkembe-i kübradan sallamadan yazdığıma inanıyorsan , o arkadaşlarını da uyar . Baş örtülü kadın teması dün o gösteride bilerek kullanıldı . İnanmıyor olman da doğal ama bu benim bildiklerimi değiştirmez ne yazık ki.
valla diyorum ya kadının en büyük düşmanı kadın diye. buradaki mesajlardan o çıkıyor. şu kanlı sahneler bile çoğunu umursatmıyor ve haketmiş tarzında mesajlar yazıyorlar. insanlık diyoruz. onuda kabul etmiyorlar. üzüldük bu sahnelere diyoruz. ne gerek var üzülmeye gibisinden yorum yapıyorlar. sanki haketmişe getiriyorlar üstü kapalı. anlamıyoruzmu sanıyorlar nedir.Ay öyle söyleme bu sefer de AKP seçmeninin başına kötü işler gelsin isteyenler oluyoruz.
Mahalle kahvesindeki akpli Mahmut amcayla yazışıyoruz çünkü burada.
Vallaha bir müsibet bin nasihattan yeğdir diye düşündüğüm insanlar var ama bunun sebebi oy verdikleri parti değil zihniyetleri.
Ben o 'zırlayanlar'dan birisi degilim.
Ama şu demokrasi kavramını da agzınızda iyice sakız etmeniz de komik oluyor artık. Demokrat iseniz eger, bu ülkeyi azınlıgın yönetmesini savunamazsınız, böyle saçma bir çelişki olamaz. CHP'nin oyu %20 küsür ve hala daha CHP yönetsin isteyenler var, böyle demokrasi mi olur? Ya da diger partilerin...
Birinden birini seçin artık, ya demokrasi der ve oy çogunluguna aglamayı bırakırsınız, ya da açık açık biz dikta yönetimi savunuyoruz azınlıgı temsil eden parti ülkeyi yönetsin istiyoruz deyin.
Ne ondan vazgeçiyorsun, ne de bundan. İşine gelince demokratsın, işine gelince baskıcı. oh ne alaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?