Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

O grubun dağıtılması kararı yüzünden o insanlar yerlerde sürüklendi, biber gazıyla boğuldu. Bakın türbanlı bacı demiyorum, insan diyorum. Çünkü türbandan, takkeden şapkadan önce insan gelir benim için.

Haberle ilgili birkaç yandaş olmayan haber sitesine girerseniz videolar bulursunuz bolca. Şimdi iki saat arayıp bulamayacağım sizin için. Ama hazırda bu resim var mesela, yeterli olur mu sizin için, sizin şiddet sınırlarınıza dahil olur mu bilemem.

Bu çok iyi cevap oldu:)

Ayrica bu kayyum gelince ne olacak? Sanki artik yararli bir yayin organi mi olacak Zaman? Bu sefer de Akp yandasligindan baska bir sey yapmayan bir gazete olacak.
Ikisinin birbirinden farki var mi?

Akp ranti icin ters düştüğü bir dusmanini ekarte etmesi devleti bağlamaz.

Marilyn senin klasik tarzın bu. AKP'ye oy verenlerin başlarına da şunlar gelse de oturup karşılarında bir ohh çeksek , içimizin yağları erise diye bekliyorsun. Sonra da insanı koruyalım doğayı sevelim diyorsun yaaa inan hiç samimi gelmiyorsun

Siz kim biz kim ? Neyse ben konudan çekiliyorum. SİZ devam edin

O senin anladığın. Ben öyle bir şey demiyorum. Kendi anlayışsızlığını bana mal etme.

Ben o 'zırlayanlar'dan birisi degilim.

Ama şu demokrasi kavramını da agzınızda iyice sakız etmeniz de komik oluyor artık. Demokrat iseniz eger, bu ülkeyi azınlıgın yönetmesini savunamazsınız, böyle saçma bir çelişki olamaz. CHP'nin oyu %20 küsür ve hala daha CHP yönetsin isteyenler var, böyle demokrasi mi olur? Ya da diger partilerin...

Birinden birini seçin artık, ya demokrasi der ve oy çogunluguna aglamayı bırakırsınız, ya da açık açık biz dikta yönetimi savunuyoruz azınlıgı temsil eden parti ülkeyi yönetsin istiyoruz deyin.

Ne ondan vazgeçiyorsun, ne de bundan. İşine gelince demokratsın, işine gelince baskıcı. oh ne alaa....

İlk yağcı yazı ertesi güne yetiştirilirken ilgi dağıttıkları için dağıtıyorlar tabii ki :)

sen şimdi oradaki kadınların hepsinin aptal olduğunu kişiliksiz olduğunu düşünemediğini ve bir tepki vermeleri için savundukları şey işin mutlaka erkeklerin etkisene girmeleri gerektiğini söylüyorsun. insanları iyice aptal yaptın çıktın sende. pes artık

sanırım o kanlı sahneler işinize gelmedi. hoş. gezidekilerde gelmemişti. ama gerçeklerden kaçamayacaksınız.

ee o zaman haketmişler deyip geçmek gerekecek. bu kadar duyarlı olmayalım o zaman bizler. madem bunu istiyorlar

Son düzenleme:
ayy ne şiddeti ya. ebecilik oynuyorlar. ilahii

Son düzenleme:
İnanmıyorum ya, bu forumda 3-5 kişi var ki resmen milleti galeyana getirmek ve kışkırtmak amaçlı alıntı yapıp mesaj yazıyorlar. Şöyle uzaktan biraz takip etmek yetiyor bunu anlamak için.. Amaçları tamamen bu, okudukları mesajı didikleyip "Hmm şimdi neresinden vursam acaba" diye analiz ediyorlar sonra saçma sapan bir şekilde 10 yaşındaki çocuğun bile anlayabileceği cümleleri tamamen farklı yerlere çekerek hücum ediyorlar. Resmen meslek edinmişler bunu..

Mune ,bu bölümde konu dışı mesaj yazaktı değilmi. kibliyorum o zaman. bu yasak devam ediyorsa.

Ay öyle söyleme bu sefer de AKP seçmeninin başına kötü işler gelsin isteyenler oluyoruz.
Mahalle kahvesindeki akpli Mahmut amcayla yazışıyoruz çünkü burada.
Vallaha bir müsibet bin nasihattan yeğdir diye düşündüğüm insanlar var ama bunun sebebi oy verdikleri parti değil zihniyetleri.

ee o zaman haketmişler deyip geçemek gerekecek. ee bu kadar duyarlı olmayalım o zaman bizler. madem bunu istiyorlar

Ne biliyorsun arkadaşım çok merak ettim? Benim.bildigim somut delillere henüz cvp gelmedi de akp tayfasından. Belki cvbı sende vardır?

valla diyorum ya kadının en büyük düşmanı kadın diye. buradaki mesajlardan o çıkıyor. şu kanlı sahneler bile çoğunu umursatmıyor ve haketmiş tarzında mesajlar yazıyorlar. insanlık diyoruz. onuda kabul etmiyorlar. üzüldük bu sahnelere diyoruz. ne gerek var üzülmeye gibisinden yorum yapıyorlar. sanki haketmişe getiriyorlar üstü kapalı. anlamıyoruzmu sanıyorlar nedir.

kadınız kadına yapılan şiddete kadınlar günü yaklaşırken hayır deyip tepki veriyoruz burada,birikleri tepkiyi bile kabul edemiyor

belli zırlamadığın demokrasi o kadar içine oturmuş ki geçmiş mesajlarında da burada da sürekli dışa vuruyorsun. CHP'de ne kadar sıkıntı veriyorsa hemen ilk örnek. ah chp olmasa diye ağladığına da eminim..

birincisi demokrasiden bir şey anlamadığın belli. demokrasinin türleri vardır. temsili demokrasi nedir bilir misin mesela?
bilmezsin.

demokrasiyi oy ver çoğunluk olan kazansın o ne derse o olsun diye anlamışsın. burada cahilde konuşuyorsun işte.

azınlık yönetemez diye bir kural nerede geçiyor?
bir grup insan %1 oy alan bir parti yönetimini de isteyebilir bu da tam olarak demokratik haktır ki o %1 alan partinin yarın iktidar olma ihtimali vardır.

çoğunluk oyu alan kafasına göre takılsın dersen hitler örneği verilir. hitler'in oyu %60'lardaydı ilk seçildiğinde. demek ki demokrasi azınlık-çoğunlukla alakalı değilmiş. demokrasi denetleme mekanizmalarıyla bağlantılıdır. hesap vermeyle, şeffaflıkla bağlantılıdır. sivil toplum, sendikalarla bağlantılıdır.

bugün sayıştay raporlarının meclis'e gelmesini engelleyen bir siyasal iktidar varsa orada demokrasiden söz edilemez. demek ki harcanan paraların görülmesini istemiyor bu iktidar. yargıyla kavga ederse bir iktidar orada demokrasiden söz edilemez. yani senin bahsettiğin yok o şu kadar oy aldı bu bu kadar oy aldı meselesi değildir. %1 oy alan da kendini temsil hakkı kazanırsa demokrasi, demokrasidir.

bir ülkenin demokrasi kalitesi o azınlık dediğin kesimin özgürlüğüyle doğru orantılıdır o yüzden bütün müslümanlar bir tarafları sıkışınca islam ülkelerine değil avrupa ülkelerine amerika'ya kaçmanın peşinde.
neden?
orada demokrasi olduğunu biliyorlar. kapağı atan da gavurun sırtına yaslanıp mis gibi de hayat yaşıyorlar. paraları var, huzurları var, insan gibi muamele görüyorlar.

şimdi git demokrasi dersini yeniden çalış.

İster inanın iater inanmayın, kesinlikle küçümsemek içinde yazmıyorum ama akp taraftarı olup biraz olsun duyarlı olan insanlar susmayı biliyor. Ama bir kesim var ki karşı olduklarını gözlerinin önünde assalar sebep dahi sormadan oh diyecekler. İşte bu türle asla ve asla muhattap olmamak lazım çünkü cvp veremedikce üslup bozuluyor hakaret derecesine geliyor maalesef. Çok kez karşılaştım böyleleri ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…