ne acı ya. bunu bazılarının anlamasını o kadar isterdim kiErdogan isine gelmedi mi basortulu baci filan tanimiyor, onlar da yerlerde, kan icinde... Coktan hepsini terorist ilan etmistir bile.
gezidede aynı şey olmadımı. kaç kişinin gözü çıktıYahu bu ne biçim iş arkadaş o kızcağız top tüfekle saldırıya mı geçiyor bu nasıl bir tepki!!! Yazık günah kan içinde kalmış
Evet ve maalesef hala aynı tas aynı hamam....gezidede aynı şey olmadımı. kaç kişinin gözü çıktı
kafası parçalandı.
. hatta canlarından oldular
Zamanın oda tv zamanı attığı manşetleri görünce insanın aklına geliyor " Terazisini bozduğun kantar gün gelir seni de tartar ".Bir kadin da cocugunu kaybetmiş yana yakila arıyordu. Buldu neyse ki.
Yiyin birbirinizi diyorum ama yazık üzüldüm valla
Bir kadin da cocugunu kaybetmiş yana yakila arıyordu. Buldu neyse ki.
Yiyin birbirinizi diyorum ama yazık üzüldüm valla
Oyle bir tane de degil, Erdogan basortulu bacilara toptan saldiriyor hem de.. Herhalde bundan sonra bir daha demez: "benim basortulu bacima saldirdilaar!" diye.. Gerci onun yuzde elli iki gun sonra unutur ama..Erdoğan'ın kehaneti Zaman'la gerçek oldu: Benim başörtülü bacılarıma saldırdılar!
05 Mart 2016 17:38
Etiketler:
Bir süredir kayyum atanacağı yönünde hakkında haberler çıkan Zaman gazetesinin de bünyesinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş'ye İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği'nin kararı doğrultusunda el kondu.
Oyle valla. Biz mi cok vicdanliyiz bilemedim.Zamanın oda tv zamanı attığı manşetleri görünce insanın aklına geliyor " Terazisini bozduğun kantar gün gelir seni de tartar ".
Ama yazık .
Bir de böyle yerlere çocuk götürülmemeli.
Gezide de bana çok saçma geliyordu çocuğun ne işi var. Mavi Marmara'da , burada da.
Yesinler de su görüntüler de üzdü beni ofişaynen, yesinler birbirlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?