Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

ulen atlantis ne güldüm ya ohahahhahahhahahahha
yahu herşey de körü körüne savunulmaz ki
hükümet nefes almak yasak dese almamayı savunacak modundalar .
ayrıca cumhuriyetin tüm nimetlerinden faydalanıp da yıkmaya çalışanları desteklemek de ayrı bir paradoks ...

Hmmm bu topikte baştan ayağa incelenmesi gereken konulardan.
Yine birbirine ayar çekmeye çalışmışsınız.

39 sayfa x her sayfa 10 yorum, Allah gözlerime zeval vermesin deyip başlıyorum.

Son düzenleme:
şu mesajı görmemişim. fetullahıda sevmem ben. beni biliyorsun.
ne olduğum ortada..
dalice demekle sürrealist bir mesajdı demek istedim. adam sürrealizmin babası ya ondan.
neyse zaten benim derdim sevmesemde hoş karşılamasamda şurada erdoğana yapılsa hoş bakmam. kan içinde kalsa. tepki veririm. o yüzden şu sahneler hoşuma gitmedi.

emin ol benimde hiç hoşuma gitmedi çok iç acıtıcı ve bir konu açmışsınya iste oluşturulmak istenen algı buydu okypete malesef -amaç başörtülülere saldırıldı bak bi önemi yok onların derditrmek -herneyse sıradan kelleler gidiyor görüşürüz

iç acıyor tabi. zulme şu görüntülere iç acımazmı. hoşmu yani. insanız üzüleceğiz elbette.

ve amaç o değil. amaç gerçeği göstermekti bilmeyenlere.

iç acıyor tabi. zulme şu görüntülere iç acımazmı. hoşmu yani. insanız üzüleceğiz elbette.

ve amaç o değil. amaç gerçeği göstermekti bilmeyenlere.
aynı görüntü kapalısı açığı yok yalnız, kadını erkeği yok aynı düşünürdüm -giderayak yazayımda :) uçurumun kenarındayım her an düşebilirim çok heyecan verici

ya boşver okypete ,
tarikatların hepsini yasaklamaları lazım.
fitne fücur yuvası hepsi
din diyerek siyaset yapıyorlar
terör örgütlerine hazır militan yetiştiriyorlar.
biz tarikatlerden öğrenmedik dinimizi.
devletin camisinde kuran da öğrendik,kitaplardan da herşeyi öğrendik..

en güzeli askeri nizammış baksana..
kendi hallerine bırakmaya gelmiyor..

Hmmm bu topikte baştan ayağa incelenmesi gereken konulardan.
Yine birbirine ayar çekmeye çalışmışsınız.

39 sayfa x her sayfa 10 yorum, Allah gözlerime zeval vermesin deyip başlıyorum.
aminnn patronnn dilerim benim yorumumun olduğu sayfada internetin gider

aynı görüntü kapalısı açığı yok yalnız, kadını erkeği yok aynı düşünürdüm -giderayak yazayımda :) uçurumun kenarındayım her an düşebilirim çok heyecan verici
sıkı tutun. bende tutunayayım dur.:)
kimse bu yaşananları haketmiyor zaten.. kısaca şiddet dünyanın en iğrenç insanlık dışı davranışı..

Giderayak bu kadar komik olmayaydı eyiydi.Bugün çok güldürdün beni,keşke affetse Mune seni
nerdeeeeeee affetmez ÇOK ZALIMDIR kendisi hele bide diğer acımasız patron emri verdi gitti yol bunların saçlarını dedi sadece bu kadar bekletmesi artık korkutuyor resmen çin işkencesi gibi bekletiyor anlam veremiyorum çünkü çoğu buhar oldu uçtu beni sanırım hani kuş lastikleri varya çekiiiiiip bırakcak en uzağa atcak

Hiçbirşeyde dozunuz yok, eleştiriler hakarete, dalga geçmelere kadar gidiyor.
Konu Zaman gazetesi, içeriklerde meme muhabbeti, ne o bir arkadaşınız sizden başka düşünüyor diye vücuduna mı atıf yapıyorsunuz, sözüm ona bel altı vurmaktan da hiiiiçççç hoşlanmazsınız.

Arada sırada konuyu yumuşatmak için konu dışına çıkabilirsiniz demiştim, ben öyle dedim ya vurmak yerine öldürüyorsunuz, ya saç renkleriniz, ya makyajlarınız, ya yemek tarifleriniz giriyor devreye, hemde sayfalar dolusu.

Tamam anlıyorum site yönetimine ya da birbirinize gıcıksınız ama bu bölümleri, konuları kafanıza göre hallaç pamuğuna çevirmenizi gerektirmiyor.

Konuşamadığınız bir topiğin daha sonuna geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…