- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
vallamıhatta onlar kan değil ketçap
Hukumetin cemaate attigi gibi mi?Dostlar da kazık atar ..
hatta onlar kan değil ketçap
Çok güzel yazmışsınız. Aslında cemaate de üzülüyorum onlarda kandırıldı yazık. Böylesine dinden konuşan kendini hoca diye tanıtan bir adama bu yaptığı şeyleri konduramıyorlar. Ama hala kullanılıyorlar be anacım artık açsınlar gözlerini bu adam için değer mi protesto etmek? Önce ortaya bir çıksın kendisi cesareti varsa..dünden beri yazmakla yazmamak arasında sıkıştım kaldım burda kadın olsun erkek olsun yapılan çok çirkin-üzücü
ama neden kadınlar !! heleki 8 mart öncesi neden kadınları özllikle gözümüze soktun f.g ?artık senin samimiyetine asla inanmıyorum başörtüsü için teferruat de ,ama her türlü protestoda kadınları ortaya sür (hemde özellikle başörtülüleri ) cemaatten olup açık olanda çok ....şuna bile inanırım o kadınlar belki başörtülü bile değil birer figuran ve o polisler zaten senden
yorumlarda daha çok birgün başörtü içinde yapılırsa vb.tarzında yorumlar görmemle alakalı yerçekimlikaranfil ,Sadece basortulu degil basi aciklar da vardi. Benim okuldan cok arkadaşım gitti. Cogu da basi açık. Bu neden onemli ki? Basi ortusuzler cok olsa ne olacaktı?
Akplilere de uzuluyorum bu kadar dinden konuşan adama yaptiklarini konduramiyorlar ama artik acsinlar gozlerini bu adama bu kadar oy vermeye deger mi? Yaptiklari ortadaÇok güzel yazmışsınız. Aslında cemaate de üzülüyorum onlarda kandırıldı yazık. Böylesine dinden konuşan kendini hoca diye tanıtan bir adama bu yaptığı şeyleri konduramıyorlar. Ama hala kullanılıyorlar be anacım artık açsınlar gözlerini bu adam için değer mi protesto etmek? Önce ortaya bir çıksın kendisi cesareti varsa..
Eee biz sizin ona buna inanmaniz yüzünde mağdur mu olcaz sürekli fetoya inandık pkkya inandık. Bu ne be .Dostlar da kazık atar ..
Patates kızartması da şirkettenmiş öyle diyorlar.hatta onlar kan değil ketçap
Hayır cemaatin hükümete attığıHukumetin cemaate attigi gibi mi?
Yani ordaki insanlara figüran bile dedin. Bu kadar komploluk bir durum yok. Benim bizzat tanidigim insanlar gitti basi acigi da kapalisi da figuran degilyorumlarda daha çok birgün başörtü içinde yapılırsa vb.tarzında yorumlar görmemle alakalı yerçekimlikaranfil ,
ancak bu portrenin çizilmesinin amacının masum olduğunu düşünemiyorum ne yazıkki...
valla artık yapıyorum. çünkü senin arkadaşlar yapıyor bunu.vallamı
UYARI !!! bu alıntıda yukarda ironi denen şeyi yaptım vallamı derken !!!
neden benim yorumuma gelip ısrarla beni polemiğe çekiyorsun ve sürekli konu aralarında mune bu yasak değilmiydi şu yasak değilmiydi diye amigoluk yapıyosun ? yasak olan şeyi yapıp neden çelişkiye düşüyorsun? bu seni yormuyor mu ?
ha yazsaydınki amine neden bu kadar uç düşünüyorsun evet bunlar var yapıyorlar bak bunlarda bu işin ıspatı deyip delil sunsaydında münazara yapabilseydik ne güzel olurdu değilmi
başta zaten delil ispat var deme onları gördüm benim ütopyalarıma delil bul diye
ha üzüldüğümü-ürktüğümü belirttim ,kadının kadına yaptığı o malum kötülüğü yapmıyorum
eğer öyle ise bunun içinde yorum yaptım -yalnız biri yazmıştı gazdan kaçarken oldu diye (ki öyle bile olsa içim burkuldu ) dedimya yazmak ile yazmamak arasında kaldım hem çok üzüldüm hepde kışkırtmak adına yapılan ne oyunlar dönüyor diye düşünmeden edemedim herkes gibi )Yani ordaki insanlara figüran bile dedin. Bu kadar komploluk bir durum yok. Benim bizzat tanidigim insanlar gitti basi acigi da kapalisi da figuran degil
Biri de çıkıp demiyor ki sen bir cemaatle devleti yonetmeye nasıl kalkisirsin? Bir cemaate ne istedilerse nasil verirsin? Babanin malini mi veriyorsun? Varsa yoksa kandirildik.Eee biz sizin ona buna inanmaniz yüzünde mağdur mu olcaz sürekli fetoya inandık pkkya inandık. Bu ne be .
Terör örgütüne destek verdiniz yani ? Sorumlular yargilansin mi ?
salvador dalica ne yahu, dur yazayım bişey daha öğrencemvalla artık yapıyorum. çünkü senin arkadaşlarda yapıyor bunu.
onlar direkt mune diye etiketliyorlar.
baktım ha ben yokken yeni usul bu olmuş demek diye bende yapıyorum.
çünkü konu dışıı tek mesajdan gittiim geçenlerde.
onuda mune'a sordum.bu konudaydı sorum sanırım..
devammı bu kural diye.
baktım konu dışı yazan çok.
habire kurallar değiştiği için bu bölümde, netleşsin istedim.
amigoluk falan feşmekan da yaptığım yok..
bu arada evet mesajın oldukça salvador dalice bir mesaj. o yüzden şaşkınlığıma ver tepkimi
İnanmakla ne alakası var bizim kapımız herkese açık. Ama içlerinde pkk ya destek veren varsa sen nerden bilebilirsin alnında mı yazıyo?Eee biz sizin ona buna inanmaniz yüzünde mağdur mu olcaz sürekli fetoya inandık pkkya inandık. Bu ne be .
Terör örgütüne destek verdiniz yani ? Sorumlular yargilansin mi ?
Telefonda konusmuyorlar evet. Cunku dinleniyorlar. Insanlar artik basimiz neyden yanar bilemiyor.salvador dalica ne yahu, dur yazayım bişey daha öğrencem
benim arkadaşlarım yapıyorsa
evet haklısın vur beni okypete
hani bende gidiciyim bugün salayım gitsin bari ,sanırım salvador dalice çok ucuk ütopik gibi bi anlama geliyor
ve evet emin ol bekliyorum artık f.g ve mensuplarından ne yazıkki
sen içlerini bilmiyorsun herşeyi gizli konuşurlar asla telefon olmaz onlaarın konuştuğu ortamda vb.vb. en küçük sohbet grupları bile derin devlet gibi hareket eder
Mit ne ise yariyor bacim?İnanmakla ne alakası var bizim kapımız herkese açık. Ama içlerinde pkk ya destek veren varsa sen nerden bilebilirsin alnında mı yazıyo?
Ondan bahsetmiyorumİnanmakla ne alakası var bizim kapımız herkese açık. Ama içlerinde pkk ya destek veren varsa sen nerden bilebilirsin alnında mı yazıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?