Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Arkadaşım boş boş konuşma ya somut delilmiş de hani belge ses kayıt var mı elinde? konuşuyorsun anca Fetullah terör örgütüne destek verin sonrada bana şehitler den bahsedin.[/QUOTE]

Somut nedir biliyormusunuz? Gözle görülüp elle tutulan şeydir. Yığınla ses kaydı çıktı ama montaj dendi. Sonra da dinledi dendi. Eğer dinlendiyse montaj olmadığını açıklıyor ve suçludur. Dinleme yoksa ortada suçta yok. Allah aşkına olgun polisin yakaladıgı teröristler gibi birşey yazın arama motoruna. Belge çıkacaktır. Zaten aileside inkar etmiyor. Ben iclerindeyim arkadaşım. Size masumları terör diye yutturuyorlar ama gerçek terör aramızda.

Objektif bakış açınızdan dolayı tebrikler

maviler istifa bende protesto hakkımı kullanıyorum bak onlar direk mapusa tıkıyolar resmen kıyım yapacaklar ne kadar büyük bi çelişki
Mune abla idam mahkumlarının son isteği sorulur senden kendini ve kazeni banlamanı istiyorum sadece meraktan

bu arada dün 16 dan beri uğramamışsın artık nasıl bezdiysen

Bugday Paresi yalnız bu grup 10 sene öncesindede gizli kapaklı yaparlardı bu toplantıları bi anlam veremezdim

zambak ve atlantis ay kusura bakmayın ne olur ama çok güldüm

Eskiden boyle degillerdi yahu. Eskiden zaten el ele kol kolalardi :) sıkinti yoktu o yuzden.
Ama Erdogandan oncesini bu kadar ayrintili bilmiyorum acikcasi.

bende davet edildim hatta katıldım bile ancak birde ikili çaylar var onlarıda biliyor musun

Farkli farkli etkinlikleri var. Ciddi anlamda sistemli calisiyorlar. Ve kendi iclerinde katmanlara ayriliyorlar. O sizin dediginiz etkinlige yeni gelenleri davet edeceklerini sanmiyorum.
Az cok bilgim var oyle soyliyeyim. Her kafadan insanla arkadaslik edebildigimden.

işte aynen öyle ancak içlerine girmeyi istemedim hiç bi zaman kıyıdan köşeden var oldum hep ve severdimde kendime en yakın bulduğum topluluktu ancak kafama takılan çok şey vardı her daim hep sorguladığım için sızamadım içlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…