Arkadaşım boş boş konuşma ya somut delilmiş de hani belge ses kayıt var mı elinde? konuşuyorsun anca Fetullah terör örgütüne destek verin sonrada bana şehitler den bahsedin.[/QUOTE]Evet şu saatten sinra kitap okuduğuma ve akıllı olduğuma kanaat getirdim. Nedenmi? Çünkü bu kadar somut delile karşı tek bir somut delil sunamadınız. Evet Erdoğan eline silah alıp vurmadı ama bu yapılanlar inun elinin kirlenmesinede sebep oldu. Yani soBelgeçıkacaknlamda maalesef onun parmağı var. Kinu nedrnmi buraya geldi? Siz şehitleri unutup kayyımlarla hayatınızı neşe ile sürdürüyorsunuz ya işte buna ben katlanamıyorum. Bizzat doğudayım ve neyin ne olduğunu cokk iyi biliyorum. Bildiklerimi anlatamıyorum çünkü masum çocuklatıma yazık olur, mevzu içeri almalatı değil.
Bu hükümette neymis yahu! Her önüne gelene kanıyor! Sen ülke yönetiyorsun o kadar adam ne işe yarıyor pardon!Hayır cemaatin hükümete attığı
arkadaşlar maviler buraya çok pis girişebilir haberiniz olsun sonra demedi demeyin
Objektif bakış açınızdan dolayı tebriklereğer öyle ise bunun içinde yorum yaptım -yalnız biri yazmıştı gazdan kaçarken oldu diye (ki öyle bile olsa içim burkuldu ) dedimya yazmak ile yazmamak arasında kaldım hem çok üzüldüm hepde kışkırtmak adına yapılan ne oyunlar dönüyor diye düşünmeden edemedim herkes gibi )
kısaca hoş değil bayanların bu yaşadıkları
Sabırsızlıkla bekliyorum, umarım adil bir girişme olur.arkadaşlar maviler buraya çok pis girişebilir haberiniz olsun sonra demedi demeyin
maviler nedir?arkadaşlar maviler buraya çok pis girişebilir haberiniz olsun sonra demedi demeyin
editörler yani ok...Kazen ve Mune
Kazen ve Mune
maviler istifabende protesto hakkımı kullanıyorum bak onlar direk mapusa tıkıyolar resmen kıyım yapacaklar ne kadar büyük bi çelişki
Mune abla idam mahkumlarının son isteği sorulur senden kendini ve kazeni banlamanı istiyorum sadece meraktan
bu arada dün 16 dan beri uğramamışsın artık nasıl bezdiysen
Bugday Paresi yalnız bu grup 10 sene öncesindede gizli kapaklı yaparlardı bu toplantıları bi anlam veremezdim
Eskiden boyle degillerdi yahu. Eskiden zaten el ele kol kolalardi :) sıkinti yoktu o yuzden.
Onlar gizli degil ki. Sahsen yuzlerce kez davet edildim.ben grubun gizli toplantı ve görüşmelerinden bahsediyorum yalnız
bende davet edildim hatta katıldım bile ancak birde ikili çaylar var onlarıda biliyor musunOnlar gizli degil ki. Sahsen yuzlerce kez davet edildim.
bende davet edildim hatta katıldım bile ancak birde ikili çaylar var onlarıda biliyor musun
işte aynen öyle ancak içlerine girmeyi istemedim hiç bi zaman kıyıdan köşeden var oldum hep ve severdimde kendime en yakın bulduğum topluluktu ancak kafama takılan çok şey vardı her daim hep sorguladığım için sızamadım içlerineFarkli farkli etkinlikleri var. Ciddi anlamda sistemli calisiyorlar. Ve kendi iclerinde katmanlara ayriliyorlar. O sizin dediginiz etkinlige yeni gelenleri davet edeceklerini sanmiyorum.
Az cok bilgim var oyle soyliyeyim. Her kafadan insanla arkadaslik edebildigimden.
işte aynen öyle ancak içlerine girmeyi istemedim hiç bi zaman kıyıdan köşeden var oldum hep ve severdimde kendime en yakın bulduğum topluluktu ancak kafama takılan çok şey vardı her daim hep sorguladığım için sızamadım içlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?