- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Siz şaka mı yapıyorsunuz? Biber gazına hiç maruz kaldınız mı?Şaka mı yapıyorsunuz? Dağılmaları için Biber gazı sıkma ile coplanıp yerlerde sürüklenme sizce aynı şey mi?
"Kayyumu protesto eden ve ellerinde "Özgür basın susturulamaz" pankartları bulunan kalabalığa, polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Aralarında kadınların da bulunduğu kalabalık dağılmayınca polis, biber gazı ile müdahalede bulundu. "
Uyarıldıkları halde dağılmıyorlarsa polis ne yapsın? Cop yok bir şey yok. Coplansalardı da diyecektiniz ki biber gazı diye bir şey var.
Siz şaka mı yapıyorsunuz? Biber gazına hiç maruz kaldınız mı?
Ausencia cematten tanıdığım cok fazla kisi var. Cok yakin akrabalarim yardim kampanyalarinda basi çeken kampanya yuzu olan yurt disina giden orada "hizmet"e hizmet ettigini dusunen insanlar.
Dun orada gaz yiyen akrabam okuldan arkadasim cocukluk arkadaslarim var. Kadin - Erkek . Kadinlari yem olarak attilar demeni kabul etmek mumkun değil. Onlara davalarinda haklilar demiyorum ama buna inanmislar ve yerlerinde olsam ben de cikardim. Kimsenin beni one yem olarak atmasina gerek olmazdi.
Gelelim su haksizlar ama ugradiklari zulme üzülüyorumcular dedigin kisma. Devletle alakasini cozemedim ben. Devletin degil de hukumetin icraatlerini devlete mal etmeyelim lutfen
Sizin o kalabalığı dağıtmak için uyarıdan sonraki adımınız ne olurdu acaba?Siz şaka mı yapıyorsunuz? Biber gazına hiç maruz kaldınız mı?
bu yazıdan bunu mu çıkardınız ?Devlet işlerinde dine göre karar verilmemesi için devletin bütün kurumlarında çalışan insanların dinden uzak bir hayat sürmesi mi gerekiyor???
Siz ne zaman "DEVLET" oldunuz?Güzel de , bu birleşme her kimle olursa olsun neden hep devlete karşı ?
Gel bir gün de benle birleş , beni anla cancağızım .
Bir itiraf mı bu?Bu kadınların , elden gidiyor diye sokaklara döküldüğünüz Cumhuriyete karşı planlarını hiç dinlediniz mi bir cemaat sohbetinde ? Ha olsunsa , Erdoğana karşı dursunlarda , hangi rejimden hangi liderden hangi tarihimizden nefret ederlerse etsinlerse ; yine samimiyet sıfır
Olmeyi bayilmak saniyor olabilirler. Ben misal ölüyordum az kalsınSiz şaka mı yapıyorsunuz? Biber gazına hiç maruz kaldınız mı?
kesinlikle aynı şey değil.Şaka mı yapıyorsunuz? Dağılmaları için Biber gazı sıkma ile coplanıp yerlerde sürüklenme sizce aynı şey mi?
ne anlatmak istemiştiniz?bu yazıdan bunu mu çıkardınız ?
Peki sen nereden biliyorsun? Senin atmayacagini biliyorum ama bana inandırıcı da gelmiyor bu ben biliyorum demekBende bildiğimi söylüyorum karanfil .
Daha açık yazmayacağım , orada bulunan kadınlar bilerek/bilmeyerek bu oyuna alet oldu . Azıcık işkembe-i kübradan sallamadan yazdığıma inanıyorsan , o arkadaşlarını da uyar . Baş örtülü kadın teması dün o gösteride bilerek kullanıldı . İnanmıyor olman da doğal ama bu benim bildiklerimi değiştirmez ne yazık ki.
Sizin o kalabalığı dağıtmak için uyarıdan sonraki adımınız ne olurdu acaba?
Sanırım Devlet=AKP gibi bir algı var ama hakikat o sınırda değil. Devlet=CHP ne kadar doğru ise Devlet=AKP o kadar doğru hani bir önceki mesajında demişsin ya Aus
Siz ne zaman "DEVLET" oldunuz?
AKP devlet değil, devleti geçici bir süreliğine yöneten iktidar, bunu bildiğini biliyorum da hatırlamak senin mi işine gelmiyor?
Hadi seni likelayan arkadaşlar zaten aradaki farkı bilmiyordur da sen biliyorsun be Aus.
Bir itiraf mı bu?
Sizler bir zamanlar devletin rejimini tehdit eden adamlarla iş tutan bir partiye mi oy verdiniz yani? Sizler de mi rejim düşmanısınız kısaca?
Yoksa o zaman o mu gerekliydi?
Ya da birilerinin dediği gibi demokrasi treninden zamanı gelince inecek misiniz?
Hani bizlerin samimiyetini elbette sorgula da sizler de samimi değilsiniz Aus.
Bir insan neyi savunursa savunsun yerde sürüklenemez. Kafası yarılamaz. Sizin taraftaysa yarılabilir, bizim taraftaysa yarılamaz gibi bir durum yok yani.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1104681-omerlide-isidin-bayram-namazi
Madem bu devlet guguk kuşu değil, bu adamların ne işi var İstanbul'da bayram namazı kılıyorlar? Hangisi bu devlet, bu millet için daha tehlikeli?
Bir grup öfkeli gençti onlar değil mi?
Ah keşke arada bir duyar kassanız da attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değse.
Dur bakalım, daha kimler kandıracak sizi.
kalabalığa diğerleri de destek verir ve çığ gibi büyürler .Niye dağıtıyorlar kalabalığı? Dünyanın sonuna kadar orda mı kalacak o insanlar, bir süre protesto edip gidecekler. Ne yapmışlar? Tehdit mi etmişler, taşkınlık mı yapmışlar, birilerine zarar mı vermişler, neden dağıtılıyor?
O zaman konumuz polisin başörtülü kadınlara uyguladığı şiddet değil, O grubun dağıtılması kararı olmalı.Niye dağıtıyorlar kalabalığı? Dünyanın sonuna kadar orda mı kalacak o insanlar, bir süre protesto edip gidecekler. Ne yapmışlar? Tehdit mi etmişler, taşkınlık mı yapmışlar, birilerine zarar mı vermişler, neden dağıtılıyor?
Sert değil. Eğer Cemaat rejim düşmanıysa durum bu, değilse savunmamız konusunda bir sıkıntı yok. Rejim düşmanı diye ben demedim.Sert olmuş
kalabalığa diğerleri de destek verir ve çığ gibi büyürler .
gezide de öyle olmadı mı?
korkuları o aslında
Hmmm yani başörtüsü yasaklansa sokağa çıksanız, polis size dağılın dese, siz dağılmasınız, size gaz sıkabilir, öyle mi?Sizin o kalabalığı dağıtmak için uyarıdan sonraki adımınız ne olurdu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?