Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

laikliğin asıl manası dinin devlet işlerine devletin de dine karışmaması ancak şu olanlara bakıldığından sizce bu mümkün mü?[/QUOTE]

İçimden geçenleri yazmışsın. Her kelimesine katılıyorum

ya sanırım bazıları anlamamamak için direniyor.

yada anlıyorda işine gelmiyor

burada çoğumuzun tepkisi şiddet. şiddetle kadınların yerlerde sürünmesi bayılması yüzlerinin kan içinde kalması. bizim tepkimiz şiddete
yüzkere yazsammıki acep

Ben birbirimizi başörtülü açık diye ayırmayı hiç sevmedim. ben açığım. Ama bu beni daha az kadın ne daha çok kadın yapar. İnsanım ben ve bu görüntülerbenim ilk kadın tarafımı sonra da insan tarafımı yaraladı. 8 Mart kutlamaları da yasaklandı.

Kabataş bacısını kullanarak nemalanmak neydi aucencia ?

Bu hic olmamış Aus. Hem de hic

Anayasa`nın 34. Maddesi :
B. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Düzenleme Hakkı
Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Bu madde değişti ya da değiştirildi mi?

Sadece yasadışı eylem kısmına kadar okudum valla, gerisini bünye kaldırmadı.

:) Sence yasa mı kaldı?

Arkadaşlar ben videoları da izledim acaba bu kadın polis tarafından coplanıp mı kafası kanamış , yoksa biber gazından kaçarken yere düşüp mü? Benim izlediğim kadarıyla kadınlar biber gazından birbirlerini ezercesine kaçarken büfenin önündeki raflara takılıp yere düşüyor.

Şiddet diye kastettiğiniz şey biber gazı mı yoksa? Polisin başörtülü kadınları başörtülerinden sürüklediği bir sahne de göremedim. Başka videolar mı var acaba benim bulamadığım?

Kabataş bacısını kullanarak nemalanmak neydi aucencia ?

Çirkindi.

Toplantı , gösteri yasasının bendleri var .
Araştır .

Ausencia cematten tanıdığım cok fazla kisi var. Cok yakin akrabalarim yardim kampanyalarinda basi çeken kampanya yuzu olan yurt disina giden orada "hizmet"e hizmet ettigini dusunen insanlar.

Dun orada gaz yiyen akrabam okuldan arkadasim cocukluk arkadaslarim var. Kadin - Erkek . Kadinlari yem olarak attilar demeni kabul etmek mumkun değil. Onlara davalarinda haklilar demiyorum ama buna inanmislar ve yerlerinde olsam ben de cikardim. Kimsenin beni one yem olarak atmasina gerek olmazdi.

Gelelim su haksizlar ama ugradiklari zulme üzülüyorumcular dedigin kisma. Devletle alakasini cozemedim ben. Devletin degil de hukumetin icraatlerini devlete mal etmeyelim lutfen

Çirkindi.

Toplantı , gösteri yasasının bendleri var .
Araştır .

Araştırdım, bişi bulamadım valla. Hukukla kanunla aram pek iyi değildir ama okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür. Hiç bir yerde şu gösterinin yasa dışı olabileceğine dair bişey göremedim ne hikmetse.

Farkeder mi?

Biber gazı sence de yeterli bir şiddet değil mi?

Biber gazı sence de yeterli bir şiddet değil mi?
"Kayyumu protesto eden ve ellerinde "Özgür basın susturulamaz" pankartları bulunan kalabalığa, polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Aralarında kadınların da bulunduğu kalabalık dağılmayınca polis, biber gazı ile müdahalede bulundu. "

Uyarıldıkları halde dağılmıyorlarsa polis ne yapsın? Cop yok bir şey yok. Coplansalardı da diyecektiniz ki biber gazı diye bir şey var.

laikliğin asıl manası dinin devlet işlerine devletin de dine karışmaması ancak şu olanlara bakıldığından sizce bu mümkün mü?
Devlet işlerinde dine göre karar verilmemesi için devletin bütün kurumlarında çalışan insanların dinden uzak bir hayat sürmesi mi gerekiyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…