- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Mune hatundan önce yükleyim 2 gün sonra görüşmek ümidiyle
Bugday Paresi dalgamı geçtin ciddimi söyledin bu bölüm psikopat yapar insanı
ulen atlantis ne güldüm ya ohahahhahahhahahahhabence meme operasyonları da yasaklanmalı...
allahın verdiği neyinize yetmiyor .
yahu herşey de körü körüne savunulmaz kiulen atlantis ne güldüm ya ohahahhahahhahahahha![]()
şu mesajı görmemişim. fetullahıda sevmem ben. beni biliyorsun.salvador dalica ne yahu, dur yazayım bişey daha öğrencem
benim arkadaşlarım yapıyorsa
evet haklısın vur beni okypete
hani bende gidiciyim bugün salayım gitsin bari ,sanırım salvador dalice çok ucuk ütopik gibi bi anlama geliyor
ve evet emin ol bekliyorum artık f.g ve mensuplarından ne yazıkki
sen içlerini bilmiyorsun herşeyi gizli konuşurlar asla telefon olmaz onlaarın konuştuğu ortamda vb.vb. en küçük sohbet grupları bile derin devlet gibi hareket eder
Hak edene hakkını vereceksin. Sonunda ban olsa daarkadaşlar maviler buraya çok pis girişebilir haberiniz olsun sonra demedi demeyin![]()
emin ol benimde hiç hoşuma gitmedi çok iç acıtıcı ve bir konu açmışsınya iste oluşturulmak istenen algı buydu okypete malesef -amaç başörtülülere saldırıldı bak bi önemi yok onların derditrmek -herneyse sıradan kelleler gidiyor görüşürüzşu mesajı görmemişim. fetullahıda sevmem ben. beni biliyorsun.
ne olduğum ortada..
dalice demekle sürralist bir mesajdı demek istedim. adam sürrealizmin babası ya ondan.
neyse zaten benim derdim sevmesemde hoş karşılamasamda şurada erdoğana yapılsa hoş bakmam. kan içinde kalsa. tepki veririm. o yüzden şu sahneler hoşuma gitmedi.
iç acıyor tabi. zulme şu görüntülere iç acımazmı. hoşmu yani. insanız üzüleceğiz elbette.emin ol benimde hiç hoşuma gitmedi çok iç acıtıcı ve bir konu açmışsınya iste oluşturulmak istenen algı buydu okypete malesef -amaç başörtülülere saldırıldı bak bi önemi yok onların derditrmek -herneyse sıradan kelleler gidiyor görüşürüz![]()
aynı görüntü kapalısı açığı yok yalnız, kadını erkeği yok aynı düşünürdüm -giderayak yazayımda :) uçurumun kenarındayım her an düşebilirim çok heyecan vericiiç acıyor tabi. zulme şu görüntülere iç acımazmı. hoşmu yani. insanız üzüleceğiz elbette.
ve amaç o değil. amaç gerçeği göstermekti bilmeyenlere.
ya boşver okypete ,şu mesajı görmemişim. fetullahıda sevmem ben. beni biliyorsun.
ne olduğum ortada..
dalice demekle sürrealist bir mesajdı demek istedim. adam sürrealizmin babası ya ondan.
neyse zaten benim derdim sevmesemde hoş karşılamasamda şurada erdoğana yapılsa hoş bakmam. kan içinde kalsa. tepki veririm. o yüzden şu sahneler hoşuma gitmedi.
aminnn patronnnHmmm bu topikte baştan ayağa incelenmesi gereken konulardan.
Yine birbirine ayar çekmeye çalışmışsınız.
39 sayfa x her sayfa 10 yorum, Allah gözlerime zeval vermesin deyip başlıyorum.
sıkı tutun. bende tutunayayım dur.:)aynı görüntü kapalısı açığı yok yalnız, kadını erkeği yok aynı düşünürdüm -giderayak yazayımda :) uçurumun kenarındayım her an düşebilirim çok heyecan verici![]()
Giderayak bu kadar komik olmayaydı eyiydi.Bugün çok güldürdün beni,keşke affetse Mune seniaminnn patronnndilerim benim yorumumun olduğu sayfada internetin gider
![]()
Giderayak bu kadar komik olmayaydı eyiydi.Bugün çok güldürdün beni,keşke affetse Mune seni![]()
Biraz tez gelmeleri zor.Kazen 1 ay cezadan bahsetmişti.Yaprak dökümü başlamış yinetez gelin arkadaşlar
![]()
bu hiç doğru değilYaprak dökümü başlamış yinetez gelin arkadaşlar
![]()