zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Ne güzel şeyler yazmışsınız ailem kararlı ol her kararında arkandayız diyor ama ben hala güçlü olup karar veremiyorum devam edip etmemek boşanmak beynim durdu öluyorum

Başka biri demişsiniz ya bu ihtimal dışı bende 3 aylık evli iken eşim eski tanıdığı biri ile konuşmaya başlamış. 11 aylık evli iken görüşmüştü. tabi ben bunu görüştükleri gün yakaladım. ne yaptın boşandım mı diye soracaksın. hayır ben arkadaş kadar şanslı değilim. bir bebeğim vardı. ama bende boşanacağım, bunu eşime söyledim o hala beni aksine ikna etmeye çalışsada boş. bazen erkekler kendilerini gökte gök boncuğu zannediyorlar. konuyu açan arkadaş eşine karşı hisleri henüz bitmemiş o yüzden kararsız.Allah yardımcınız olsun.

Anlattığına göre sizin evliliğiniz büyük çatırdamalar olmuş sanırım kii , boşanmaya kadar varmış bu iş. Anne kuzusu ise hala , bi biberon al eşine , süt sağma makinesinide kayınvalidene yolla sonrada mutluluklar dile. Seni haketmiyorsa , değer vermiyorsa daha iyilerine layıksın demektir. Her evlilikte mutlu son olucak diye bir kaide yok , ortada bir sevgi saygı yoksa niye aynı çatı altında hayatlarınızı çürütesiniz ki ?

Çok gençsin, çok yeni evlisin...biraz zaman tanıyın birbirinize...evliliğin ilk yılları çoğunlukla sancılı geçer..erkekler evlilik hayatına biraz zor alışıyor...annesinde yemek yiyip işine geri dönüyormuş bırak yesin, erkekler pek açlığa dayanamaz...bunu takıntı haline getirme kabullen...sonra o eve gelince ne bileyim sende tatlı birşeyler hazırla, çay yap, çerez koy...ilerleyen saatlerde bir tost yap...maksat birşeyleri paylaşmak...inan ki bir süre sonra herşey yoluna girer...sen üstüne gittikçe o inatlaşıyor...canım 11 yıllık evliyim inan çok şeyi tecrübe ettim, adamın bir konuda üstüne gidersen yapmayacağı varsada yapıyor...ve anladığım kadarıyla birbirinizi çok seviyorsunuz...benim için evlilikte aldatma ve dayak yoksa her halukarda bir şansı hakeder...dön evine , aileleri karıştırma hiç konuyu açma bırak olay soğusun....mümkünse evinizi onun işyerine yakına taşı, gelsin evinde yesin yemeğini sonra işine dönsün...

damlasu22 ye katiliyorum..
bencede ikiniz daha cok gencsiniz ve evliligin ne demek oldugunu anlayamamis esin daha..
bosanirsaniz üzülürüm gercekten cunku pisipisine bosanmis olursunuz benim gözümde..
seninde hatalarin var elbet..ama sizin evliliginize zaman lazim

Gerçekten çok zor bir durum, umarım hakkınızda hayırlısı olur. Okuduklarıma göre eşiniz sizi çoktan gözden çıkarmış gibi duruyor. Bu olumsuz durumlara katlanmak istemiyorsanız sizin vermeniz gereken karar belli zaten.

Devam ediceksen aileni tanımam sende benimkileri tanimazsin anca böyle devam ederim dedi . Bende bu şekilde kabul edemiycegimi ve boşanmak istediğimi söyledim . Akşam abimde kalcam yarinda eşyalarımı topliycam :''''''''''''( canım çok yanıyor . Ama bitmesi en iyisi çünkü bana değer vermiyor .

siz ailelerden sorun yasamiyor muydunuz zaten. Neden belli durumlar cercevesinde sinirlar belirlemediniz ki. Ne bileyim 15 de bir ziyaret ya da davet etme vs. Ya da belli zamanlarda herkes kendi ailesiyle gorussun gibi vs.

Dön evine annem,sen artık çocuk,öğrenci,evin küçük kızı değilsinki;sen evli barklı,eşiyle kendi evi,kendi düzeni,kendi yatağı olan bir bayansın,kadınsın,eşsin.Ailelerle görüşme konusu zaten çözülecek,eşin şu an kızgınlıkla öyle söylüyor;aile için boşanılmaz,olmaz,yapma,çok pişman olursun,çok pişman olursunuz.

Canim ya gercekten cik uzuldumm.... Guclu ol kendin icin guclu ol hic bir sey senden kiymetli degil
Nasıl alısicam buna bilmiyorum o evden çıkarken yıkıldım resmen ölüm çıktı sanki. Nasıl toparlanirim. . Abimdeyim. Yarinda eşyalarımı topliycaz . Öyle kotuyum kiiiii

aynı şeyleri şu anda ben de yaşıyorum
bi evin içinde iki yabancı.daha 6 aylık bi evlilik.
kv kp in bizim evliliğimize burnunu sokması.eşimi yönetmeye çalışmaları.
en sonunda şiddet.
ben de napacağımı bilmiyorum.
ama evlendiğimiz günden beri eşim benimle bi aile olamadı.sevemedi beni.hor gördü ezmeye çalıştı.o öyle yaptıkça ben hırçınlaştım.şiddete başvurdum.en sonunda kendim şiddet gördüm.
aileler o evin içinde yaşananlarla ilgilenmezler.
kv kp ime dert anlattım konuşmuyoruz hiç 15 gündür diye banaa dedikleri ben 50 milyar eşya borcu ödüyorum küfürler hakaretler iyi geçineceksiniz orda demeler.
yani diyeceğim karı-koca oturup anlaşamadıkça anne babanın bile derdi kendileri oluyo.
eğer eşin dış baskı olmadan kendi iradesiyle seni ister bu evliliği sürdürmek isterse devam eder.
yoksa yine yine ve yine bu durumlara gelinir.
ben de açtım konular.herkes boşan boşan demekten başka bişey yapmadı.
ama 6 ay öncesine dönüp bakıyorum da ne emekler verdi herkes.bi anda silip atamıyosun hiçbişeyi.boşanma kararı vermek çok zor.boşandın o insanı unutmak şöyle yapsaydım olur muydu düzelir miydi ben mi hatalıydım diye kendinde suç aramalar devam edecekse boşanma da mutluluk getirmez.
beni şu anda gidecek bi yerim yok.sırf dersanem burda olduğu için onun bitmesini bekliyorum.sonra diyeceğim eşime -eşim demek de istemiyorum artık.gözüm görmüyo artık onu-ne yapıcaz diye.
o da baba korkusundan boşanmak istemiyor.çünkü ailesi laflarıyla mahvedecek onu bi eşine sahip çıkamadın bıraktı gitti seni diye.eminim bunları senin eşin de düşünüyodur.ne kadar beni umursamaz bi tavır takınsa da bunun böyle olduğunu biliyorum.
ama ben affetmicem onu.hakkımı helal etmicem asla.anne baba lafıyla gaza gelip eş dövmenin bedelini çok ağır ödetcem ona.zamana yayarak.bi anda değil.öfkeyle kalkıp kendimi zora düşürcek şeyler yapmıcam.
mesela o akşam ben gitmek istedim.göndermedi.çıktım gittim zorla geri çevirdi yoldan.dün de ben onu eve almadım.bu gün de aynı şekilde.ama ben gitmiş olsaydım nereye gitcemi bile bilmiyodum.gece saat 1 de.
en iyisi onun dışarıda kalması.
bunun gibi şeyler yani
kendini kötü durumda bırakcak şeyler yapma bence.
gerçekten eşin istemiyosa anne baba ya da etraf lafıyla o evin içinde mutlu olunmuyo.

6aylik evliyken bavulumu toplayıp ana ocağına geri dondum . Ailemin birdaha barışma siz yapamiyorsunuz anlasamiyorsunuz kızım mutlu değilsin yapma etme demelerine bakmadan eşimle baristim . Sonuç ne mi 10.ay ve Suan yine çıktım o evden ama bu son . Cunku duzelmiyor değişmiyor olan bize oluyor . 6ay da sende bunari yasadiysan ne diyim benim durum böyle ...

eşin mi almaya geldi seni eve. kendin mi döndün
aynı şeyi ben de yapmıştım sabah 5te çıkıp gitmiştim evden ocak ayında.ama aileme söylememiştim niye geldiğimi.eşim iki kez aradı sadece.bi sabah uyanınca nerdesin diye. bi de 2 gün sonra ne zaman geliyosun diye.
şimdi eve gelmek istiyomuş.gelme seni görmek istemiyorum diyorum git başka yerde kal diyorum.
görmek istemiyosan sen git diyo. işte bu kadar yüzsüz ve utanmaz. bunu sadece SEVMEYEN ADAM yapar.
allah hakkında hayırlısını verir inşallah.
bak ailen sırf mutsuz olduğun için gel barışma demiş.
benimkiler elalem ne diyecek diye evine geri git yemeğini kahvaltısını hazırla güler yüzlü ol deyip duruyolar.
kimse orda nasıl yaşıyosun demiyo.
bu şartlarda sınav kazanmamı atanmamı bekliyolar.
ailenin böyle davranması bile senin hayata yeniden tutunma dalın olmalı bence.
daha önünde kocaman bi hayat var.
seni seven değer veren mutlaka biri çıkacaktır karşına.
ama artık sen eski eşine -diyorum- değer verme
ben vermiyorum artık.ve bunu aynı onun yaptığı yollarla gösteriyorum ona.
sen ona değer verdikçe ayrılalım dediğinde ayrılmadıkça o mutlu olcak.sevinecek.bu durumdan haz duyacak.en azından şu aşamada bunu verme ona

senin yaşadıklarını başarıp atlatabilmek için eşinin de seni seviyo olması lazımdı.
ki seviyomuş ki atlatmışsınız.
yoksa ki -dedi mi bilmiyorm ama- git bu evden boşanıyoruz diyebilirdi.bu da erkeğin istemediğini gösterir.

davamı da kazandım derken.
açıkcası merak ettim hangi konuda dava Acıp kazandığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…