Esimde diyo böyle devam ederiz . Ben onu seviyorum ama sevdiğim adamla mutsuz olmak bin kat daha beter . Hiç bi hayalim gerçekleşmedi bu evlilikte . . Mutsuz bi evlilik sürdürmek çok zoren zoru karar verip onun arkasında durmak.
birinci kararı verdin.yarısı bitti işin.
şimdi güçlü durup onsuz da yaşayıp mutlu olmalısın.
bunu kendin için yapmıyosan ailen için yap.
o kadar değerli ki o aile senin için.
her göz yaşında onlar nasıl ölüp ölüp diriliyodur kim bilir.çocuğum olmadan bile bunu hissedebiliyorum.
ben şu an güçlü duruyosam ailem hayatta sağ ne olursa olsun benim yanımda ya onlar hayatta olmasaydı ya tek kendim bu adamı çekmek zorunda kalsaydım deyip var gücümle derslerimi asılıyorum.kendim için değilse bile ailem için yapıyorum bunu.
Ben ailemin arkamda olmasına bile sevinemiyorum ona bukadar üzülürken :'( nankörlük yapıyorum . Sukretcek çok şeyim var . Ailem gençliğim mesleğim, çocuğum yok .... Hala üzülüp ağlayıp kahrolup beni sevenleride uzuyorum. Ah allahım yardım et
Oda veriyor değeri tek bir kadına annesinecanim... lutfen yapma yapmayin bunu kendinize. kastettigim gurur degil, Kadin narindir sevilmek deger verilmek ister..erkekler neden boyle
ayy kendi gelecegimi gordum sankiO
Oda veriyor değeri tek bir kadına annesinetamam anadir tabi sevsin gorussun değer versin ama sen bunu goremiyince kıskanıyor moduna düşünüyorsun . Bana diyorki annemden kardeşimden beni kiskaniyorsun . Ama sebebini ve benihic anlamıyor . İlgisizlik canımı acittikca sapittim
Biliyorum ama bile bilede canım çok yanıyor . Elimde değilnesine uzuluyorsun canim, sana deger vermeyen insana sen hic deger verme, o herhangi biri o degersiz onu sen degerli yaptin sen deger verdin ama o hak etmedi.. hak eden birisine sana deger veren birisine deger ver kiymet bilsin ..bunun gibiler hak etmiyor
Çok teşekkür ederimCanım dilerimki bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun inşallah.. Lütfen boş durma bir kursa git bir hobi edin tahsil durumun nedir lise ise ünv hazırlan kafanı meşkul et .. Ve mutlaka bir psikologa git tabi imkanın varsa .. Sen çok temiz kalpli bir kızsın yazım tarzından derdini anlatışından belli , ailende gerçekten çok şanslısın ki senin arkanda .. Bu kara bulutlar dağıldığında kendi ruh sağlığın ve geleceğim için en iyisini yaptığını görüceksin .. Babam geceleri ağlıyormuş demiştin ya ben onu okuyunca bittim onun gibi babaya kurban olunur 1 değil 100 koca feda olsun öyle babaya.. Sende sımsıkı ailene sarıl.. Hersey geçicek canım benim şuan çok imkansız gibi görünsede ilerde çok mutlu olucaksın inan bana ..
Kolay değil tabiki uzuleceksin aglayacaksin yaralarinida ailenle sevdiklerinle saracaksin bir süre sonra unutup yepyeni sayfa açmış olacaksınBen ailemin arkamda olmasına bile sevinemiyorum ona bukadar üzülürken :'( nankörlük yapıyorum . Sukretcek çok şeyim var . Ailem gençliğim mesleğim, çocuğum yok .... Hala üzülüp ağlayıp kahrolup beni sevenleride uzuyorum. Ah allahım yardım et
Sen merak etme canım benim hersey yoluna girecek.. Sen şimdi iyice dinlen yemeğini ye annenle babanla sıcacık otur .. Allah sana kim ne zalimlik yapmışsa er yada geç çıkartır acısını .. Sen artık yeni bir hayata başladın kabul et .. Zaten ben srni kardeşimin yerine koyup yazdım, sen mutlu olmayı gerçekten hak ediyorsun olucaksındaÇok teşekkür ederimhiç görmediğim halde yakın bi ablam gibi konuştunuz ... Allah razı olsun . Sizde çok mutlu olun. Dilerim dediğiniz gibi olur .. dün annemlerde kalıyordum , benim elim ayağım hiç isinmaz , annem ayaklarımın soğuk olduğunu hissedince kalktı fon makinesi getirdi ve ayaklarıma tuttu ... Öyle bi aile öylebi ilgiden bböyle zalim bi eşe ... Bana merhameti yok olsa salonda üstum açık uyurken kendi yorgana gömülüp uyur mu . Ah ah (((((
En zor surecteyim . İllaki gecicek ama uzuntumu dibine kadar yasiycam gibi gözüküyorKolay değil tabiki uzuleceksin aglayacaksin yaralarinida ailenle sevdiklerinle saracaksin bir süre sonra unutup yepyeni sayfa açmış olacaksın
Sarilasim geldi :)Sen merak etme canım benim hersey yoluna girecek.. Sen şimdi iyice dinlen yemeğini ye annenle babanla sıcacık otur .. Allah sana kim ne zalimlik yapmışsa er yada geç çıkartır acısını .. Sen artık yeni bir hayata başladın kabul et .. Zaten ben srni kardeşimin yerine koyup yazdım, sen mutlu olmayı gerçekten hak ediyorsun olucaksında
Allah yardimcin olsun bence psikologa git bu süreci içinde yaşamaEn zor surecteyim . İllaki gecicek ama uzuntumu dibine kadar yasiycam gibi gözüküyor
Sarilasim geldi :)
Yapcam yapcam abblaacim . Abim tatil planlarını yapmaya basladi bile hayatını yasatcam sana salak diyor :) annemde araba alcam dio . Gerçi Suan dünyaları verseler accım dinmez mutlu olmam gibi hissetsemde . Dilerim ki gelirim kendime toparlanirim. Çok saolun desteginizeCanım benim ya üzülme ne olur , inan bana bir damla yaşına değmez .. Daha genceciksin hayatının başındasın , ben senin yerinde olsam bak önümüz yaz ailemle sevdiklerimle tatile giderim , kurslara giderim neler neler yaparım ..
Gidicem bi an önce ...Allah yardimcin olsun bence psikologa git bu süreci içinde yaşama
Bosanma davami cnm hem maddi manevi tazminat hemde nafaka.. Bir iki davam daha olacak onlarida 5 6 aya kdr acmak istiyorumdavamı da kazandım derken.
açıkcası merak ettim hangi konuda dava Acıp kazandığını
benim sessiz kalmam gidip darp raporu almamam -alınca direk dava açılıyomuş-Bosanma davami cnm hem maddi manevi tazminat hemde nafaka.. Bir iki davam daha olacak onlarida 5 6 aya kdr acmak istiyorum
ay sana imreniyorum desem çok mu absürt olur.En zor surecteyim . İllaki gecicek ama uzuntumu dibine kadar yasiycam gibi gözüküyor
Bunu demesi devam etmek istedigini gostermiyor mu? Ben de esimle ailesi yuzunden kavga ettim. Annesi bosan dedi diye annem oyle istiyor bosanmak zorundayim dedi bana. Keske senin esinin dedigini duysaydim esimden.Devam ediceksen aileni tanımam sende benimkileri tanimazsin anca böyle devam ederim dedi . Bende bu şekilde kabul edemiycegimi ve boşanmak istediğimi söyledim . Akşam abimde kalcam yarinda eşyalarımı topliycam :''''''''''''( canım çok yanıyor . Ama bitmesi en iyisi çünkü bana değer vermiyor .
Hayır bunu demesi mutsuzuz ama evlendik bikere böyle devam etsin ışte . Yani elalem evli desin hala. Onlarda öyle . Kardeside hapciyla evli mutsuz hala evli duruyor sırf bosanmis olmamak için. Ama benim için sevgi değer esas olan . Mutsuz bi evlilik surdrememBunu demesi devam etmek istedigini gostermiyor mu? Ben de esimle ailesi yuzunden kavga ettim. Annesi bosan dedi diye annem oyle istiyor bosanmak zorundayim dedi bana. Keske senin esinin dedigini duysaydim esimden.