zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Bende eşimin beni sevdiğine inanmıyorum artık zaten sevse bu duruma gelmezdik bence . Bi adam karısına bosanirsan bosan oturuyosan böyle devam ederiz der mi sevgi mi bu . Böyle evlilik mi sürer .

Bende eşimin beni sevdiğine inanmıyorum artık zaten sevse bu duruma gelmezdik bence . Bi adam karısına bosanirsan bosan oturuyosan böyle devam ederiz der mi sevgi mi bu . Böyle evlilik mi sürer .
müdanası yok diye bi laf vardır ya aynen öyle:
ne burnunda kıl aldırır
ne iyi geçinmek için parmağını kıpırdatır
sanki bişey yapsa karakterinden kişiliğinden egosundan ödün vercem erkekliğin gitcek diye ödü kopar.
işte bu erkeğin evlilik için uygun olmadığını gösteriyo bana göre.
sırf o egosu yüzünden mahvediyo seni de evliliği de.
sonuçta bu bir süreç.evliliğe alışmak bekarlık alışkanlıklarını bırakmak, çocuk sahibi olmaya kendini alıştırmak, düğün borcu-fatura-kira ödemek.
eğer erkek evlilik için hazır değilse ne yazık ki karşındakini psikolojik olarak yıpratıp kaçırma derdine düşüyor.
sen de delirdikçe deliriyosun.kendini tanıyamaz hale geliyosun.
birebir yaşadığım için seni en iyi anlayanlardan biri benim.

Keşke biraz zaman tanısaydın bu evliliğe :KK43: benim eşim daha beterdi ve ben her tartışmada pimi çekilmiş bomba gibi patlıyordum. Sonra genel itibariyle sakin yaklaştım ve onun bana sinirliyken sayıp döktüklerini silah olarak kullandım zamanla eşim de ailesi konusunda bana hak vermeye başladı ve artık ailesi hakkında hiçbir yorum yapmıyorum. Inceden inceye yön veriyorum. Hayatta ölüm dışında herşeyin telafisi vardır ( aldatma = ölüm )

Keşke biraz zaman tanısaydın bu evliliğe :KK43: benim eşim daha beterdi ve ben her tartışmada pimi çekilmiş bomba gibi patlıyordum. Sonra genel itibariyle sakin yaklaştım ve onun bana sinirliyken sayıp döktüklerini silah olarak kullandım zamanla eşim de ailesi konusunda bana hak vermeye başladı ve artık ailesi hakkında hiçbir yorum yapmıyorum. Inceden inceye yön veriyorum. Hayatta ölüm dışında herşeyin telafisi vardır ( aldatma = ölüm )
ruhuna açtığı yaraların tedavisi nedir.
söylersen belki benim ruhumu da iyileştirir.:110:

senin yaşadıklarını başarıp atlatabilmek için eşinin de seni seviyo olması lazımdı.
ki seviyomuş ki atlatmışsınız.
yoksa ki -dedi mi bilmiyorm ama- git bu evden boşanıyoruz diyebilirdi.bu da erkeğin istemediğini gösterir.
Yaa konu dağılmasında;inan canım bunlar hiç hoş değil,bu ülkede nedir hala yıl oldu 2015,hala aile davası,hala herkesin birilerinin evliliğine burnunu sokma çabası..Seviyor tabiki,de benimkide ailem,annem diye bana kafa tutarken,diklenirkende seviyodu.Benimki beni evden kovmadı hiçbir zaman;başka şehirdeydik,gidecek yerim yoktu.ayrıca benim ailemde hayhay boşan kızım hoşgeldin deyip açmaz kollarını;çabala,sabret,evlenicez diye o kadar emek verdiniz,boşanmak öyle kolay değil derler,kendilerinden misaller verip olayı çeşitlendirirler,helede benim annemde 'elalemci' dir,annem o kadar laf söyleyip 'dul' yaftasını koşulsuz şartsız alnıma yapıştırdığı için elalemin bişey demesine gerek kalmaz.kaç kere ' dul yok anne,dul kocası ölmüş kadına denir. Bekar anne,bekar.erkek nasıl boşanıp bekar oluyosa,kadında bekar oluyo' diyorumda,kendin söyle kendin işit.ben,çok büyük tartıştıysak eşimi dışarı gönderiyorum iş dahada büyümesin diye.ama yazık kızcağıza,bende üzüldüm.aileler büyüklük yapıp,onlara yol göstereceklerine,evliliklerini mahvediyolar,yazık günah.

Yaa konu dağılmasında;inan canım bunlar hiç hoş değil,bu ülkede nedir hala yıl oldu 2015,hala aile davası,hala herkesin birilerinin evliliğine burnunu sokma çabası..Seviyor tabiki,de benimkide ailem,annem diye bana kafa tutarken,diklenirkende seviyodu.Benimki beni evden kovmadı hiçbir zaman;başka şehirdeydik,gidecek yerim yoktu.ayrıca benim ailemde hayhay boşan kızım hoşgeldin deyip açmaz kollarını;çabala,sabret,evlenicez diye o kadar emek verdiniz,boşanmak öyle kolay değil derler,kendilerinden misaller verip olayı çeşitlendirirler,helede benim annemde 'elalemci' dir,annem o kadar laf söyleyip 'dul' yaftasını koşulsuz şartsız alnıma yapıştırdığı için elalemin bişey demesine gerek kalmaz.kaç kere ' dul yok anne,dul kocası ölmüş kadına denir. Bekar anne,bekar.erkek nasıl boşanıp bekar oluyosa,kadında bekar oluyo' diyorumda,kendin söyle kendin işit.ben,çok büyük tartıştıysak eşimi dışarı gönderiyorum iş dahada büyümesin diye.ama yazık kızcağıza,bende üzüldüm.aileler büyüklük yapıp,onlara yol göstereceklerine,evliliklerini mahvediyolar,yazık günah.
ellerinden bişey gelmiyodur belki.
eşine de laf söz geçmiyodur.
zaten dememiş mi ailenle görüşmek istemiyorum diye.
daha kızın annesi babası arayıp ne desin ki bu adama.
bu durumda mecbur gel kızım diyecekler.
siz bu durumu atlattınız diye herkes atlatıcak mı sanıyosunuz anlamadım ben.
bu duruma gelen her ilişkideki erkek sizin eşiniz gibi değil sonuçta.
bence pitipiti nin ailesi de kendilerince çözüm yolu bulamadıkları ve gün geçtikçe kızları gözlerinin önünde eridiği için boşanmasını daha iyi görüyolardır.ben zannetmiyorum ki hiç bi aile boşanmayı iyi hoş görsün.

Yaşanan ve yaşanılacak güzel anlar. Yapılan yanlışlara kin tutmamak (her iki taraflı ama önce sen )
aslında eşimle bu kadar derin bi ilişki-evlilik öncesi- yaşamadan önce kin tutmak nedir bilmezdim.kısasa kısas nedir bilmezdim.
ama sağ olsun bana çok acı çektirerek öğretti bunları
şimdi ben de onu dilinden konuşuyorum..
kin tutmak nedir en iyi ben bilirim galiba.

Erkek demeye dilim varmiyor boylelerine Anasiyla mutlu mesut yasasin bosver
Ayyy nasil sinirim bozuldu anlatamam canimm yaa, insallah sana muhtac kalir insallah sen cok mutlu olursun o'da dunyanin en mutsuz insani olur
bunun icin mi evleniyoruz biz, hayallerimizle gelinligimizle, boyle yapacaksan niye evleniyosun be adam genc bir kizin hayallerini niye mahvediyosun
Allahim su mubarek gunde duami Kabul etsin, o sahis sana muhtac olsun kapinda yalvarsin insallah

aslında eşimle bu kadar derin bi ilişki-evlilik öncesi- yaşamadan önce kin tutmak nedir bilmezdim.kısasa kısas nedir bilmezdim.
ama sağ olsun bana çok acı çektirerek öğretti bunları
şimdi ben de onu dilinden konuşuyorum..
kin tutmak nedir en iyi ben bilirim galiba.
:KK43: Ne oluyor böyle , neden özellikle erkekler evlilik sonrası bir anda karakter değiştiriyor ? Bunun üzerine bilimsel bir makale yazılıp evlilik öncesi aşısı diye bir aşı geliştirilmeli :KK43:

Ruhuna açılan yaralar iyileşmiyor ss kedi:KK1: Sana yapılan haksızlıkları,varsa eğer iftiraları,eşini her ne kadar seversen sev,artık üzerinden ne kadar zaman geçmiş olursa olsun artık bu konuların üzeri örtülmüş,bi çekmeceye kaldırılmış,unutulmuş gibi gözüksede;yaşanılanlardan en fazla yarayı alan sen olduğun için,hiçbir yapılanı,sana yaşatılanı unutmuyorsun.Keşke unutulsaydı;keşke beynimi resetleyebilme şansım olsaydı..ama ben hep 'bende bir ananın evladıyım,ne istiyor bu kadın benden,o da anne değil mi,canımı mı istiyor yani,öleyim mi onu mu istiyor' diyip dururdum.hani derler ya,kol kırılıyor yen içinde kalıyor.herkes kendi yaşadıklarını kendi biliyor.
Benim hikaye ibretlik biraz.Eşimin annesi vefat etmeden önce bana yaptıklarından dolayı pişman olduğunu dile getirmiş,daha bundan 1 ay kadar önce eşim söyledi,ben çok şaşırdım,bi taraftanda sevindim.Demekki eşimin annesi hastayken onunla görüşerek,ona yakın davranarak,torununu ne zaman istese yanına götürerek ben iyi bişey yapmışım.

ellerinden bişey gelmiyodur belki.
eşine de laf söz geçmiyodur.
zaten dememiş mi ailenle görüşmek istemiyorum diye.
daha kızın annesi babası arayıp ne desin ki bu adama.
bu durumda mecbur gel kızım diyecekler.
siz bu durumu atlattınız diye herkes atlatıcak mı sanıyosunuz anlamadım ben.
bu duruma gelen her ilişkideki erkek sizin eşiniz gibi değil sonuçta.
bence pitipiti nin ailesi de kendilerince çözüm yolu bulamadıkları ve gün geçtikçe kızları gözlerinin önünde eridiği için boşanmasını daha iyi görüyolardır.ben zannetmiyorum ki hiç bi aile boşanmayı iyi hoş görsün.
Abim beni bugün evime almaya geldiğinde yatak odası ve banyo kapimin kırık olduğunu gördü git bacım bu evde yasa nasıl desin ? Benim ailemde istemezdi elbette bu acıları yasamami Suan ben ağlıyorum annem abim herkes ağlıyor . Henüz babamın haberi yok . Ama duzelcegine zerre inansaydim birakmazdim onu. Hala karşında ağlarken bana bagirabiliyordu ... Hatanın sadece bende olduğunu düşünen aşka

Her mesajindan onu hala sevdigini en ufak umut isigi gorsen kosa kosa gidecegini anliyorum canim boyle hissediyorum ama yapma
omrunu boyle sevgisiz, asksiz, ilgisiz gecirme lutfen

Çok üzüldüm allah yardimcin olsun ne mutlu ki ailen arkanda bizde 2 gündür konuşmuyoruz ailesinide geçtim uzak bi arabasına gittik neden gece kalmamisim o yüzden benim ailem de bi daha bize gelmeyecekmis Saçmalığa bak resmen bahane ..onun annesiyle konuşmuyoruz diye benim ailemin gelmesini engelleyecek bahane arıyor. bende ayrılmak istiyorum ama annemin lafları bile yeter gece gündüz beynimi yer ,dulsun diye o yüzden bu adamı çekmek kendi ailemi çekmekten daha iyi sanırım ailen arkanda o yüzden hiç takma bile o adamı önüne bak ...

Gerv
Her mesajindan onu hala sevdigini en ufak umut isigi gorsen kosa kosa gidecegini anliyorum canim boyle hissediyorum ama yapma
Gerçekten öyle :'( bugün bile umutla bekledim ama yok yok .. şu süreç çok zor ama elbet bende atlatirim ne bilim :'(

bu işin onurla gururla alakası yok.
biz gelmişiz açıkça yazıyoruz ama bu ülkede iki aileden birinde kadınlar dayak yiyo ama kimse boşanmıyo.
o kadınlar az mı gururlu.
bilemiyorum.
herkesin yaşam şartı farklı.
ben bile şu anda gidip boşanma davası açamıyorum.
kendimce nedenlerim var.
ama bu kızın yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.ben ağlarken bağıran bi eş.
daha napsın.canını mı alsın.
şunu bile düşündüm.salonun tavanındaki demire kendimi assam.eşim geldiğinde beni öyle görse ne düşünür.
vicdan azabı çeker mi.üzülür mü.
işte bunu düşündürtüyosa ve cevap olumsuzsa iş bitmiştir.
ben böyle bişey yapsam eşim üzülmicektir eminim.hatta daha da acıyacaktır bana.
onun gözünde bi erkek kadını sevmiyosa kadın gitmelidir.
biz de gitmedikçe onlar ilgisizliğin sevgisizliğin şiddetin dozunu her gün arttırıyolar.
kadın daha duygusal olduğu için hemen bıçakla kesemiyo bence.

Gerv

Gerçekten öyle :'( bugün bile umutla bekledim ama yok yok .. şu süreç çok zor ama elbet bende atlatirim ne bilim :'(
en zoru karar verip onun arkasında durmak.
birinci kararı verdin.yarısı bitti işin.
şimdi güçlü durup onsuz da yaşayıp mutlu olmalısın.
bunu kendin için yapmıyosan ailen için yap.
o kadar değerli ki o aile senin için.
her göz yaşında onlar nasıl ölüp ölüp diriliyodur kim bilir.çocuğum olmadan bile bunu hissedebiliyorum.
ben şu an güçlü duruyosam ailem hayatta sağ ne olursa olsun benim yanımda ya onlar hayatta olmasaydı ya tek kendim bu adamı çekmek zorunda kalsaydım deyip var gücümle derslerimi asılıyorum.kendim için değilse bile ailem için yapıyorum bunu.

Çok üzüldüm allah yardimcin olsun ne mutlu ki ailen arkanda bizde 2 gündür konuşmuyoruz ailesinide geçtim uzak bi arabasına gittik neden gece kalmamisim o yüzden benim ailem de bi daha bize gelmeyecekmis Saçmalığa
bak resmen bahane ..onun annesiyle konuşmuyoruz diye benim ailemin gelmesini engelleyecek bahane arıyor. bende ayrılmak istiyorum ama annemin lafları bile yeter gece gündüz beynimi yer ,dulsun diye o yüzden bu adamı çekmek kendi ailemi çekmekten daha iyi sanırım ailen arkanda o yüzden hiç takma bile o adamı önüne bak ...
Ben ailemin arkamda olmasına bile sevinemiyorum ona bukadar üzülürken :'( nankörlük yapıyorum . Sukretcek çok şeyim var . Ailem gençliğim mesleğim, çocuğum yok .... Hala üzülüp ağlayıp kahrolup beni sevenleride uzuyorum. Ah allahım yardım et

bu işin onurla gururla alakası yok.
biz gelmişiz açıkça yazıyoruz ama bu ülkede iki aileden birinde kadınlar dayak yiyo ama kimse boşanmıyo.
o kadınlar az mı gururlu.
bilemiyorum.
herkesin yaşam şartı farklı.
ben bile şu anda gidip boşanma davası açamıyorum.
kendimce nedenlerim var.
ama bu kızın yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.ben ağlarken bağıran bi eş.
daha napsın.canını mı alsın.
şunu bile düşündüm.salonun tavanındaki demire kendimi assam.eşim geldiğinde beni öyle görse ne düşünür.
vicdan azabı çeker mi.üzülür mü.
işte bunu düşündürtüyosa ve cevap olumsuzsa iş bitmiştir.
ben böyle bişey yapsam eşim üzülmicektir eminim.hatta daha da acıyacaktır bana.
onun gözünde bi erkek kadını sevmiyosa kadın gitmelidir.
biz de gitmedikçe onlar ilgisizliğin sevgisizliğin şiddetin dozunu her gün arttırıyolar.
kadın daha duygusal olduğu için hemen bıçakla kesemiyo bence.

canim... lutfen yapma yapmayin bunu kendinize. kastettigim gurur degil, Kadin narindir sevilmek deger verilmek ister.. :KK43: erkekler neden boyle

X