Konuşacaksınız.Anneymiş,babaymış,abiymiş,kardeşmiş kimseyi karıştırmadan.Çünkü o evin çatısı altında,siz,ikiniz yaşayacaksınız,bunu unutma olur mu?
Daha 10 ay olmuş,çok erken.Evliliğin ilk dönemlerinde çoğu insan sorun yaşıyor,çünkü evlilik hemen oturmuyo,zaman,sabır ve emek istiyo daha öncede yazdığım gibi.
Bir gün eşin farkedecekki,mesela çok fena grip olmuş,bi bakıcak,e o gün kim başında bekledi,kim onunla apar topar hastaneye gitti,kim o yatak döşek yatarken ona hizmet etti;sen.yanında sadece sen vardın.
Evlilikte hayat gibi canım,yokuşlu engebeli;inişleri var,çıkışları var.
İnşallah bir gün anne de olursun;ama nolur acele kararlar alma,almayın ablacım.Kendinize zaman tanıyın.Benim eşimde şaşkın tavuğa dönmüştü,aynı işte senin kadar evliydik.Napsındı yani,o da haklıydı,anne bu,atacak mı?beni mi atacak?benim anam babamda beni perişan görünce boşanayım diye tef çalıyolardı.şimdiki aklım olsa hayatta karıştırmam kimseyi evliliğime.
Çok şükür Allahıma zamanla bizler büyüyoruz,olgunlaşıyoruz,o çocuk gibi olan erkekler öylede bi koca oluyo,baba oluyoki,bak ileride göreceksin.