zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
cocugun var mı

Dayak var mı kardeşim var,
Hakaret var,
Saygı hiç yok,
Aileniz yanınızda ve olanların farkında ayrılmanızı istiyor,
Eşiniz sizi açık açık istemiyor,
Eşinizin ailesi istemiyor,

Diğer konularınızdan da biliyoruz ki bundan sonra mutlu bir yuva olmayacak....

BOŞANIN BİTSİN ARTIK...

Kusura bakmayın niyetim sizi kırmak değil ama kendinizi de yordunuz bizi de...

Aile muhabbeti kapanmıştır diyor devam edersek böyle edicez kimse kimsenin ailesini tanimiycak gitmiycek diyor . Onlarda artık istemiyor dedi :KK43:bende onları istemiyorum dedim iyi ozaman görüşme dedi ama ben giderimgorurum anami kardeşimi karismiycaksin sende git gor kendi aileni dio . Böyle nasıl yürür
Aile konusunda çok yüz göz olmuşsunuz.

Aile muhabbeti kapanmıştır diyor devam edersek böyle edicez kimse kimsenin ailesini tanimiycak gitmiycek diyor . Onlarda artık istemiyor dedi :KK43:bende onları istemiyorum dedim iyi ozaman görüşme dedi ama ben giderimgorurum anami kardeşimi karismiycaksin sende git gor kendi aileni dio . Böyle nasıl yürür
bu kadar ne yaşadınız ya istemicek kadar :KK43:

olur mu olur. yarın evlenirler görümce konumundasın zaten.en ufak eleştirinde yüzüne yüzüne vurulur..gelin görümce çatışmasınıda biliyoruz yani.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Bu kadar açık yazdın bende örnekleyeyim. Size resti çekti (iyiliğiniz için diyor doğrudur ). Yarından sonra bir problem yaşadınız siz veya o haklı farketmez. Ya da çekişme olur aranızda inşallah olmaz. Onun bir laf söylemesi sizi daha fazla zedeler kendi anlattığınız şeylerle vurulursunuz. (artı abinizin eşi, çok güvendiğiniz abinizin eşi, bu sefer kendinizi daha fazla yanlız hissedersiniz.)

Size bişey soyliycem eşimi aradım . Suan ben babamın evindeyim . Yarın Donucem eve konuşmak için ama dayanamayıp aradim. Biraz konuştuktan sonra biz böyle nolcaz dedim. Konuştuk konuştuk bosanalim ozaman en iyi bu gözüküyor dedim . Boşanmak isteyeni zorla karı edemem . Boşanmak isteyen gider acar dava zaten bunu demene gerek yok . Oturmak istiyorsan evin burda dedi . Anlasamiyoruz dedim . Ozaman kimse kimsenin ailesini tanımasin sen kendi ailnle görüş ben kendi ailemle dedi. Bu saatten sonra devam edersek böyle eder dedi. Ailemi tanimiycakmis bende onunkini ...... Böyle evlilik mi yürür allah askina :KK43:

Benzer şeyleri yasadım seninle pitipiti_ pitipiti_ ben 4 ay eski eşimle ayrı yaşadım ve senin gibi yeni evli idim.Eşimde senin gibi ailesine çok düşkündü.Bizim bir aile olduğumuzu hiçbirzaman kabullenemedi.Değer kıymet sevgi evlendiğimiz gün bitmiş gibi idi.Çok çabaladım evliliğimizi süresi içerisinde elimden geleni yaptım.Ailesine karşı saygılı oldum küslük bilmedim ama çok yıprandım defalarca denendi düzelmedi.Ben böyle mutsuzlaştıkça ağzımdan boşanma lafı düşmedi çünkü önümü göremedim.Yıprandım yalnızlaştım huyum suyum değişti.Tabiiki suçu tek tarafta görmüyorum bendede hatalar vardı.Ama çözüm yolunda kurallar koydum hepside mantıklı idi.Bizim bir aile olduğumuzu ikimizin kabullenmesi kimsenin bu evin içine ve kararlarımıza karışmaması her iki aileye saygı içinde olunması her iki aileyede gidip gelinilmesi vs vs bunun gibi mantıklı şeylerdi.Ama eski eşim aynı senin eşin gibi konuştu.Çok düşündüm çabaladım yapamayacağımı anladım.Çünkü kolay bir karar değildi.Evet boşanma kararı almak uygulamak sonrasını düşünmek cidden kolay değil her iki taraf içinde.Ama bu evliliği yürütmeyi düşünüyorsan karşılıklı olarak birbirinizi dinleyin konuşun bir ortak yola karar verin.Verdiğiniz kararları uygulayabilecek misin bunlarıda düşün. @lavantakokulusandik 'ında dediği gibi bu aşamalardan geçtik biz eşler arasında saygı sevgi güven bir kere sarsıldıysa eğer toplamak zor oluyor bunlar kolay şeyler değil kimse boşanmak için evlenmiyor ama hiçbirbayanda boşanma kararını keyfiye öyle karar vermiyor ve bizlerde boşanmış olsakda kimseye boşan demeyiz diyemeyiz burda bunuda belirtmek isterim... Dilerim hakkında hayırlısı olur ...

Böyle yürümez zaten esin annesinden geri gelemediği icin bu haldesiniz. Eğer ayri ayri gitmeye baslarsaniz sen evde çok bwklersin eşini.

O yüzden ilimli ol.. Ben ailenle görüşmek isterim sorun senin yerini bilmemen de. O yüzden ailelere sorunlarimizi yansitmadan kurallar koyacagz sende bende yerimizi bilecegiz de..

3 günlük değil ki evlilik böyle sürer mi .... 10aylik evliyim hayatım zindan oldu zayifladim tipim değişti yüzüm gözüm çöktü . sürer mi böyle ......

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Bu kadar açık yazdın bende örnekleyeyim. Size resti çekti (iyiliğiniz için diyor doğrudur ). Yarından sonra bir problem yaşadınız siz veya o haklı farketmez. Ya da çekişme olur aranızda inşallah olmaz. Onun bir laf söylemesi sizi daha fazla zedeler kendi anlattığınız şeylerle vurulursunuz. (artı abinizin eşi, çok güvendiğiniz abinizin eşi, bu sefer kendinizi daha fazla yanlız hissedersiniz.)
hakkında hayırlısı olsun.. boşanıp boşanmamak konusunda bişey diyemiycem ben ama buraya takıldım açıkçası.

Önünde 3 seçenek var;
1. Bu şekilde bu evliliği sürdüreceksin.
2. Eziklikten kurtulup eşinle esaslı bir konuşma yapacaksın ve hannesli arkadaşın dediği gibi kurallarla evliliğinizi düzeltmeye çalışacaksınız.
3. Boşanacaksın.
3 günlük değil ki evlilik böyle sürer mi .... 10aylik evliyim hayatım zindan oldu zayifladim tipim değişti yüzüm gözüm çöktü . sürer mi böyle ......

Daha yeni evlisiniz. Bi durum yaşanmış yani bu kadar uzaklaşma durduk yere olmaz.ya cinsellik yönünde bi sıkıntı vardır yada başka biri(başka biri olması için bi kaç yıllık evli olmanız lazım.bu ihtimal dışı) yada aile ile görüşmek istemediğinizi mi dile yada hareketlerinizle belirttiniz. Birde lütfen yanlış anlamayın beni sanki bi suçluluk içinde boşanmak lafı diyorsunuz ama aklınız kalbiniz istemiyor.bi tutarsızlık var.söylemediğiniz bişey var sanki.lutfen yanlış anlamayın beni.daha taze bu evlilik bozulsun istemem.

Bu evlilik kurtulursa sen rest cektiginde kurtulur gibi geliyor bana sen alttan aldikca kocan da gemi aziya alacak gorunen o ki. Bi de olur ya barisirsaniz maasini verme artik kocana

Eski konularınıza baktım şimdi, okuduğum kadarıyla evliliğinizin mutlu mesut devam etmesi zor gibi görünüyo en azından etrafımda bi anda sihirli değnek değmiş gibi değişen kötüyken iyiye giden evlilik görmedim, ama bütün ihtimaller denenmeden de bir anda evliliğin bitirilmesine de karşıyım en azından daha sonra keşke şunu yapsaydım belki düzelirdi dememek pişmanlık duymamak adına her şeyi denemek lazım

Pitipiticim ablacım,şimdi burada müspet mevhi yorum yazan herkes bilirki;mükemmel evlilik diye bir şey yoktur kuzucum.
Bizler,iki farklı anadan doğmuş,iki farklı ailede yetişmiş,iki farklı kültürle büyümüş ve bunlar gibi daha bi sürü farklarımız bulunan iki farklı insanız karı-koca olarak.Önce bunu bi kabul edelim.
'26 yaşında koca' diyosun ablacım;sana bişey söyleyeyim mi eşin daha çok küçük.Sen de daha evlilikte toysun.
Geriye döndüm dün gece senin yazdıklarınla,yaşadıklarınla;bana beni,benim yaşadıklarımı anlatıyosun hemen hemen.
Bak şimdi,eşin seni seviyo tatlım;bi erkeğe boşanıcan senden dersen,git boşan der o anda refleks olarak,ama çocuk 'evin burda' da demiş.Empati kurarsak eğer;o çocukcağız iki ateş arasında,napacağını bilemiyo,şaşkın şu an.Sen desen perişan haldesin.Sen,benim yakından tanıdığım bi arkadaşım olsaydın ben seni karşıma alır konuşurdum;hatta eşini de çağırırdık sonradan onunlada konuşurduk.

Konuşacaksınız.Anneymiş,babaymış,abiymiş,kardeşmiş kimseyi karıştırmadan.Çünkü o evin çatısı altında,siz,ikiniz yaşayacaksınız,bunu unutma olur mu?
Daha 10 ay olmuş,çok erken.Evliliğin ilk dönemlerinde çoğu insan sorun yaşıyor,çünkü evlilik hemen oturmuyo,zaman,sabır ve emek istiyo daha öncede yazdığım gibi.
Bir gün eşin farkedecekki,mesela çok fena grip olmuş,bi bakıcak,e o gün kim başında bekledi,kim onunla apar topar hastaneye gitti,kim o yatak döşek yatarken ona hizmet etti;sen.yanında sadece sen vardın.
Evlilikte hayat gibi canım,yokuşlu engebeli;inişleri var,çıkışları var.
İnşallah bir gün anne de olursun;ama nolur acele kararlar alma,almayın ablacım.Kendinize zaman tanıyın.Benim eşimde şaşkın tavuğa dönmüştü,aynı işte senin kadar evliydik.Napsındı yani,o da haklıydı,anne bu,atacak mı?beni mi atacak?benim anam babamda beni perişan görünce boşanayım diye tef çalıyolardı.şimdiki aklım olsa hayatta karıştırmam kimseyi evliliğime.
Çok şükür Allahıma zamanla bizler büyüyoruz,olgunlaşıyoruz,o çocuk gibi olan erkekler öylede bi koca oluyo,baba oluyoki,bak ileride göreceksin.

Bu arada elbette kendi ayakların üzerinde dur;çalış;sen güçlü bi kadın ol,evini de kendin çek çevir.Eşinde seni öyle görsün.Kendini ezdirmemek demek hafta sekiz gün dokuz 'boşarım seni haa' deyip adamı tehdit etmekle olmuyo,o boşanma lafı anca evliliği yıpratır.
Son olaraksa,benim eşim derki mesela 'sen benden ayrılsan ya da bana bişey olsa hemen evlenirsin',yok öyle bişey.Biliyorumki eşimden sonra gelende eşimden daha iyi olmayacak;üstelik ihtiyacımda yok böyle bişeye,ufak tefeğimdir ama,ben evime,kızıma,kendime sahip çıkacak kadarda güçlüyüm,cabbarım;kendimi böyle telkin ediyorum.

X