zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Aynenoyle canım ayni şeyi düşünüyorum yeni evli gibiyim sanki evleneli 1 haftaolmusgibi :) coksukur bozulmasından çok korksamda tadını çıkartiyorum bugünlerin :) aman nazar değmesin hep böyle devam etsin .

Çok mutlu olun inşallh .
Mutluluktan aksın gözyaşların bundan sonra..

aynı duygudayız canım. hele şu kısım var ya:

Karsima gecip 'sevmiyorum ve istemiyorum' diyemeyecek kadar aciz bir adammisin sen diye haykirasim geliyo karsisina gecip. Pire icin yorgan yakar o, cok kez yakti (benimle alakasi olmayan konularda), biliyorum yine yapar. Ama su anda nicin hala sessiz, neyi bekliyor, ne dusunuyor olayi beni cok yipratiyor.

Ya gururunu sececek, ya beni. Ya artik sevdigini hem kendi kabullenecek ve soyleyecek, yada benden vazgececek. Secenegi yok artik ya siyah, ya beyaz. Gri yok, griyi kabul etmeyecegim bundan sonra. Icimde tereddut kalmayacak. Kalirsada, devam etmeyecegim. Bu kararimdan vazgecmem insallah Rabbimin bana verdigi guc ile.

bu kısım tamamen benimle eşimin durumu. ben hatta kendisine bu ayrı kaldığımız sürede bi kere demiştim: senin gururn benden ve bebekten önemli demiştim. gururunla mutluluklar demiştim.
bizimki de pire için çok yorgan yaktı. ailesi de öyle.
bir teyzesi var konuşmuyorlar, iki dayısının hanımıyla görüşmüyorlar biriyle kanlı bıçaklılar,sadece bir tane halası var evinin adresini bilmiyorlar. eşim ve ailesi kinle yaşıyor. sıra bana ve bebeğime geldi. hiiççç umrumda değil. siler geçerim ben de. Allah'ın gerçekten adaleti var. kim ne yaparsa yanına kalmıyor. ben buna inanıyorum.

neyse.

valla bu forumda eşinden ayrı ailesiyle yaşayan ve hiç iletişim kurmayanlar diye bi grup açıcam sonunda : ) bizden ne kadar çok var.

Off beni de anlatiyosunuz kizlar. Bizden ne cok var gercekten. Kocalarimizin umrunda degiliz. Gururlari herseyden onemli. Benimde esim ve ailesi sizinkiler gibi mihri. Konustuklari cok az insan var kindar bunlar. En son kotu yuzzlerini bize gosterdiler iste

Aciver bari bi konuda orda yazisalim madem haha : )

Tahammulum sifir yahu. Gercekten artik cok gerginim. Alisveris gittim yine, bisii bulamadim dogru durust daha depresif eve donerken magaza kapanmaya bes dk kala kendime ayakkabi buldum : ( ama hala depresifim : (

şu konunu, o gunleri hatirlarsan belki azcik kiymet bilirsin, durup durup 'bosanma' lafini almazsin agzina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…