- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
cocugun var mıolmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
olur mu olur. yarın evlenirler görümce konumundasın zaten.en ufak eleştirinde yüzüne yüzüne vurulur..gelin görümce çatışmasınıda biliyoruz yani.Aynı fikirdeyim.
Aile konusunda çok yüz göz olmuşsunuz.Aile muhabbeti kapanmıştır diyor devam edersek böyle edicez kimse kimsenin ailesini tanimiycak gitmiycek diyor . Onlarda artık istemiyor dedibende onları istemiyorum dedim iyi ozaman görüşme dedi ama ben giderimgorurum anami kardeşimi karismiycaksin sende git gor kendi aileni dio . Böyle nasıl yürür
bu kadar ne yaşadınız ya istemicek kadarAile muhabbeti kapanmıştır diyor devam edersek böyle edicez kimse kimsenin ailesini tanimiycak gitmiycek diyor . Onlarda artık istemiyor dedibende onları istemiyorum dedim iyi ozaman görüşme dedi ama ben giderimgorurum anami kardeşimi karismiycaksin sende git gor kendi aileni dio . Böyle nasıl yürür
Kesinlikle aynı fikirdeyim.olur mu olur. yarın evlenirler görümce konumundasın zaten.en ufak eleştirinde yüzüne yüzüne vurulur..gelin görümce çatışmasınıda biliyoruz yani.
Size bişey soyliycem eşimi aradım . Suan ben babamın evindeyim . Yarın Donucem eve konuşmak için ama dayanamayıp aradim. Biraz konuştuktan sonra biz böyle nolcaz dedim. Konuştuk konuştuk bosanalim ozaman en iyi bu gözüküyor dedim . Boşanmak isteyeni zorla karı edemem . Boşanmak isteyen gider acar dava zaten bunu demene gerek yok . Oturmak istiyorsan evin burda dedi . Anlasamiyoruz dedim . Ozaman kimse kimsenin ailesini tanımasin sen kendi ailnle görüş ben kendi ailemle dedi. Bu saatten sonra devam edersek böyle eder dedi. Ailemi tanimiycakmis bende onunkini ...... Böyle evlilik mi yürür allah askina
Aile muhabbeti kapanmıştır diyor devam edersek böyle edicez kimse kimsenin ailesini tanimiycak gitmiycek diyor . Onlarda artık istemiyor dedibende onları istemiyorum dedim iyi ozaman görüşme dedi ama ben giderimgorurum anami kardeşimi karismiycaksin sende git gor kendi aileni dio . Böyle nasıl yürür
hakkında hayırlısı olsun.. boşanıp boşanmamak konusunda bişey diyemiycem ben ama buraya takıldım açıkçası.Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Bu kadar açık yazdın bende örnekleyeyim. Size resti çekti (iyiliğiniz için diyor doğrudur ). Yarından sonra bir problem yaşadınız siz veya o haklı farketmez. Ya da çekişme olur aranızda inşallah olmaz. Onun bir laf söylemesi sizi daha fazla zedeler kendi anlattığınız şeylerle vurulursunuz. (artı abinizin eşi, çok güvendiğiniz abinizin eşi, bu sefer kendinizi daha fazla yanlız hissedersiniz.)
3 günlük değil ki evlilik böyle sürer mi .... 10aylik evliyim hayatım zindan oldu zayifladim tipim değişti yüzüm gözüm çöktü . sürer mi böyle ......
Daha yeni evlisiniz. Bi durum yaşanmış yani bu kadar uzaklaşma durduk yere olmaz.ya cinsellik yönünde bi sıkıntı vardır yada başka biri(başka biri olması için bi kaç yıllık evli olmanız lazım.bu ihtimal dışı) yada aile ile görüşmek istemediğinizi mi dile yada hareketlerinizle belirttiniz. Birde lütfen yanlış anlamayın beni sanki bi suçluluk içinde boşanmak lafı diyorsunuz ama aklınız kalbiniz istemiyor.bi tutarsızlık var.söylemediğiniz bişey var sanki.lutfen yanlış anlamayın beni.daha taze bu evlilik bozulsun istemem.3 günlük değil ki evlilik böyle sürer mi .... 10aylik evliyim hayatım zindan oldu zayifladim tipim değişti yüzüm gözüm çöktü . sürer mi böyle ......