zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa

bir de şöyle düşün ömür boyu bu şekilde daha çok yorulmayacakmısın belki hayırlısı böyledir ama boşanalım demeden önce bi konuş bakalım uzaklığın neden ne ne derdin var de baktın umursamaz dava açıyorum de... çocuğunuz var mı bu arada?

Sen seviyorsun , senin sevdiğini çevren göremiyor ama senin yaşadıklarını onlar biliyor haksızlığa uğradığını. Onlara kızma ama bu evlilik çoktan bitmiş.
Abimin sevgilisi bile bana kalktı dediki bu evlilik için devam ettiğin sürece senle konusmiycam nasıl bukadar kendini ezdirirsin insan gruru için yaşar dedi kaldim öyle :'(. Herkes çok kızıyor devam ediyorum diye .

Öyle çok isterdim ki ama öyle bi umudum kalmadı belli bitirmiş kafasında . Çok zor .....
Kötü düşünmeyin belki tam tersi olucak belki onunda size yansıtmak istemediği sorunları vardır. Konuşmadan bilemezsiniz önce bi konuşun ciddi ciddi sonra kararınızı verin ortada ayrılmayı gerektiricek çok kötü bi durum yoksa ayrılmak vereceğiniz en son karar olur inşallah belli seviyosunuz eşinizi

. Konusucam ama adam hep ben haklıyım hem benim dediğim doğru kafasında biri . Anlatsammda anlamıyor beni . Cougum yok

Ya arkadaşım bana kızma ama senin gururun yok mu? ta kasım 2014 yılında boşanıyorum demişsin hala boşanacaksın.
Bu zamana kadar o mu vardı hayatında onsuz devam edemeyesin? O kim ya, onun sevgisine muhtaç mısın sen? Kendini değersiz hissettiren birisi ile ömür geçer mi? Birkaç ay sonra alışırsın tek seferde çekersin acını oldu bitti. Herün mutsuz olmak daha mı iyi? Ne kadar erken o kadar iyi senin için.

Ne desen haklısın . .

Insanlar degismezler sadece bazen degismis gibi yaparlar ve sonra gercek halleri firlar cikar iclerinden size deger verip onemsese arardi kus bile olsa az cok ayrilmak istediginizin sinyalini vermissiniz ama orali olmamis kucuk gorunsede cok buyuk bi sorun mutsuz bi evlilikle bi omur gecmiyor emin ol mutsuz evlilik esittir mutsuz cocuklar hayirlisi olsun son kez konus bakalim icin rahat etsin ama biliyorumki umursamaz insanlar degismiyolar

Aynen umursamiycak ben ağlarken gider uyur bile . Ama aglamiycam busefer güçlü olmalıyım. Bu son konuşmam bu son çabam ...

Aynen umursamiycak ben ağlarken gider uyur bile . Ama aglamiycam busefer güçlü olmalıyım. Bu son konuşmam bu son çabam ...
bence çabayı bırakıp umursamazca konuş eski konularını bilmiyorum ama yorumlarda eski konularını bilen yazıyo...Seni kaybetme korkusu yoksa o adamda yol ver gitsin

Abimin sevgilisi bile bana kalktı dediki bu evlilik için devam ettiğin sürece senle konusmiycam nasıl bukadar kendini ezdirirsin insan gruru için yaşar dedi kaldim öyle :'(. Herkes çok kızıyor devam ediyorum diye .

Kiz hakli, evliligi icin cabalamayan, umursamayan adama neden mesaj atip kendinizi paspas ediyorsunuz?

Nedir bu adam prens mi, bulunmaz Hint kumasi mi? Dunyada baska erkek yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…