Öyle çok isterdim ki ama öyle bi umudum kalmadıAllah yardımcın olsun. İnşallah eşin ayrılık lafını duyunca kendine bi çeki düzen verir de yuvanız dağılmaz.
Abimin sevgilisi bile bana kalktı dediki bu evlilik için devam ettiğin sürece senle konusmiycam nasıl bukadar kendini ezdirirsin insan gruru için yaşar dedi kaldim öyle :'(. Herkes çok kızıyor devam ediyorum diye .Sen seviyorsun , senin sevdiğini çevren göremiyor ama senin yaşadıklarını onlar biliyor haksızlığa uğradığını. Onlara kızma ama bu evlilik çoktan bitmiş.
Kötü düşünmeyin belki tam tersi olucak belki onunda size yansıtmak istemediği sorunları vardır. Konuşmadan bilemezsiniz önce bi konuşun ciddi ciddi sonra kararınızı verin ortada ayrılmayı gerektiricek çok kötü bi durum yoksa ayrılmak vereceğiniz en son karar olur inşallah belli seviyosunuz eşiniziÖyle çok isterdim ki ama öyle bi umudum kalmadıbelli bitirmiş kafasında . Çok zor .....
. Konusucam ama adam hep ben haklıyım hem benim dediğim doğru kafasında biri . Anlatsammda anlamıyor beni . Cougum yokbir de şöyle düşün ömür boyu bu şekilde daha çok yorulmayacakmısın belki hayırlısı böyledir ama boşanalım demeden önce bi konuş bakalım uzaklığın neden ne ne derdin var de baktın umursamaz dava açıyorum de... çocuğunuz var mı bu arada?
Çok saolun dilerim ki öyle olur :'( herkes grursuz diycek ama bana bi sarilsa asla bırakmam onu ama bu hayalUmarım yarın gece senin için en güzel hayır kapıları açılır ve sonuç ne olursa olsun çok mutlu olursun
Eski konularım vardı . Ailesi yüzünden olan kavgalarimiz , hayat tarzlarinin kafa yapılarının uymaması daha birsürü şey malesefSorun nedir .
Ne desen haklısın . .Ya arkadaşım bana kızma ama senin gururun yok mu? ta kasım 2014 yılında boşanıyorum demişsin hala boşanacaksın.
Bu zamana kadar o mu vardı hayatında onsuz devam edemeyesin? O kim ya, onun sevgisine muhtaç mısın sen? Kendini değersiz hissettiren birisi ile ömür geçer mi? Birkaç ay sonra alışırsın tek seferde çekersin acını oldu bitti. Herün mutsuz olmak daha mı iyi? Ne kadar erken o kadar iyi senin için.
Aynen umursamiycak ben ağlarken gider uyur bile . Ama aglamiycam busefer güçlü olmalıyım. Bu son konuşmam bu son çabam ...Insanlar degismezler sadece bazen degismis gibi yaparlar ve sonra gercek halleri firlar cikar iclerinden size deger verip onemsese arardi kus bile olsa az cok ayrilmak istediginizin sinyalini vermissiniz ama orali olmamis kucuk gorunsede cok buyuk bi sorun mutsuz bi evlilikle bi omur gecmiyor emin ol mutsuz evlilik esittir mutsuz cocuklar hayirlisi olsun son kez konus bakalim icin rahat etsin ama biliyorumki umursamaz insanlar degismiyolar
bence çabayı bırakıp umursamazca konuş eski konularını bilmiyorum ama yorumlarda eski konularını bilen yazıyo...Seni kaybetme korkusu yoksa o adamda yol ver gitsinAynen umursamiycak ben ağlarken gider uyur bile . Ama aglamiycam busefer güçlü olmalıyım. Bu son konuşmam bu son çabam ...
Abimin sevgilisi bile bana kalktı dediki bu evlilik için devam ettiğin sürece senle konusmiycam nasıl bukadar kendini ezdirirsin insan gruru için yaşar dedi kaldim öyle :'(. Herkes çok kızıyor devam ediyorum diye .