Evet onun anne ve kardeş düşkünlüğü sn büyük sorundu . Şimdide böyle çözüm bulmuş birbirimizin ailelerini tanımayız bide öyle deneyelim diyo . SaçmalıkAilelerle ne alakası var ki sizin yada onun ailesi mi sorununuz..
Canım böyle düşünüyosa zaten yol ver gitsin kaç yaşında biri böyle çocukça yaklaşır ki evliliğe..Evet onun anne ve kardeş düşkünlüğü sn büyük sorundu . Şimdide böyle çözüm bulmuş birbirimizin ailelerini tanımayız bide öyle deneyelim diyo . Saçmalık
Değil miCanım böyle düşünüyosa zaten yol ver gitsin kaç yaşında biri böyle çocukça yaklaşır ki evliliğe..
Ama o istediği için değil sen istediğin için bitsin..eski konularına da baktım az önce zaten sen hiç mutlu olmamışsın ki..hep aynı sorunlarla uğraşmışsın daha cicim aylarında..bu aile mevzuları başladı mı bitmez ne yazık ki..o yüzden çocuğun yokken kurtul gitsin...hiçte üzülme allahın sevdiği kuluymuşsun ki erkenden gördün yüzünü..Değil mi26yasinda ama koca olamadı hala anasının çocuğu !benim kocam değil . ... Bitti sanırım boşa gözyaşlarımı
Çok haklısın arkadasimAblacım,gelme canım kimsenin gazına.doldurma kendini kötü düşüncelerle.Anam millet dışarda evleneyim,dirliğim düzenim belli olsun,ekmeğimi aşımı paylaşacak bi eşim olsun diye inliyo;iyi yaklaşımlarda bulunup kızcağıza akıl vermek yerine,herkes adliyenin yolunu gösteriyo.oldu valla,ne kolaymış bizim toplumda böyle evlen boşan evlen boşan.çocuk oyuncağı değil o öyle,bu gemi öyle kolay yürümüyo.
kimseye göre yaşanmaz ama demekki dışarıdan öyle bi imaj çiziyorsunuz. aslında kendinizi sorgulamanız lazım en iyi cevabı siz bulursunuz . Önceki konularınızı okudum ; hayatta en sevmediğim şey küfürdür siz normal karşılıyosanız sorun yok . Her gün annesinde yemek yiyor demişsiniz siz aile olamamışsınız ki ailem dağılıyo diye üzülesiniz . Siz ağlarken yanda müzik dinleyen bir adam arkasından üzülmeye layık mı sizce??Abimin sevgilisi bile bana kalktı dediki bu evlilik için devam ettiğin sürece senle konusmiycam nasıl bukadar kendini ezdirirsin insan gruru için yaşar dedi kaldim öyle :'(. Herkes çok kızıyor devam ediyorum diye .
Size bişey soyliycem eşimi aradım . Suan ben babamın evindeyim . Yarın Donucem eve konuşmak için ama dayanamayıp aradim. Biraz konuştuktan sonra biz böyle nolcaz dedim. Konuştuk konuştuk bosanalim ozaman en iyi bu gözüküyor dedim . Boşanmak isteyeni zorla karı edemem . Boşanmak isteyen gider acar dava zaten bunu demene gerek yok . Oturmak istiyorsan evin burda dedi . Anlasamiyoruz dedim . Ozaman kimse kimsenin ailesini tanımasin sen kendi ailnle görüş ben kendi ailemle dedi. Bu saatten sonra devam edersek böyle eder dedi. Ailemi tanimiycakmis bende onunkini ...... Böyle evlilik mi yürür allah askina
Bu gün öyle der yarın yine annesini bahane ederek karısının boğazını sıkmaya kalkar.Adam bosanmayalim ,birbirimizin ailelerini gormeyelim,duymayalim tanimayalim demiş daha ne desin.
İkinizde hatalısınız ikinizde aynısınız. Olan çocuğa oluyor aile bilmeden büyüyecek babasız büyüyecek. (Hatta başka bir açıdan bakarsanız haksızsınız)
İl defa bu şekilde yazacağım,
Oturduğumuz yerden 2-3 cümleye göre boşan, hemen boşan, onun yaptığına karşılık sende bunu yap. Altta kalma inat olarak bunu yap. Donuna kadar al. bu ne hırs bu nasıl bir nefis. Boşandıktan sonra ikinizde yanlız kalacaksınız. Kendinizi boşverin çocuk için çok kötü olacak. Kimse ANNE, BABANIN yerini tutamaz. Çocuk her şeyden kıymetli diyorsunuz. Ama anlaşamayınca kendi hayatımızı zehir etmiş oluyoruz. Şiddet (Arabada ki konunuzu okumuştum ), alkol , çalışmama , kumar bunlar varsa tamam. Ama ikinizde baskın karakter olmaya çalışıyorsanız ki anlaşılan bu böyle devam edecek. Ki artı her şeyi anne babanıza anlatıyorsunuz. Babam şöyle dedi, annem şöyle dedi, abim şöyle dedi hatta abimin nişanlısı rest çekti. Başka kimler biliyor tahmin edemiyorum. İş ne kadar yayılırsa o kadar büyür o kadar yorum olur kafanız karışır. psikolojiniz daha da bozulur. Annenize, babanıza Allah uzun ömürler versin gün gelir yanınızda olmayabilirler. Abiniz evlenecek kendi yuvasını kuracak. Burda yorum yapan bizler klavyenin başından kalktıktan sonra kendi hayatımıza döneceğiz.Hırsla değil yapıcı düşünün. Ezilin, hakaret maruz kalın, şiddet görün demiyorum yapıcı olun diyorum.
Burda yapılan her yorumun vebali var. Ki sorunumuzu yazarken genelde karşı tarafın yaptıklarını yazıyoruz. Kendi yaptıklarımızı objektif yazamıyoruz üzüntüden. Sen yapınca eşin alttamı kalacak oda senin yaptığına karşılık daha farklı birşey yapacak, sonra sen bir daha. Çocukluktan başka bişey değil. Yuva olmak emek ister artık bu ne bayanlarda ne erkekelerde kaldı.
Evlilik bu kadar basit olamaz, bu zihniyiyetle ortada yuva kalmaz. Yeri gelecek erkek alttan alacak yeri gelecek kadır alttan alacak.
Yorum yapan arkadaşlar Size sizin şöyle bir hatanız var diyorlar.
Sizin cevabınız eşim yada eşimin ailesi şeklinde başlıyor.
Sizin hatanz diyorlar siz karşı tarafı eleştirerek başlıyorsunuz.
Biraz karışık yazdım, ama bu konuları gördükçe üzülüyorum.