zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Bu kadar kendini ezdirdiğine herkes inanmışsa ve bir yuva yıkılsın artık diye bekliyorsa gerçekten ya sevginden yada alışkanlığından göremediğin birşeyler var..hakkında hayırlısı olsun..

Zaten bu son konuşmayla da belli etmiş kendini, hakkınızda hayırlısı olsun

Ailelerle ne alakası var ki sizin yada onun ailesi mi sorununuz..

Ailelerle ne alakası var ki sizin yada onun ailesi mi sorununuz..
Evet onun anne ve kardeş düşkünlüğü sn büyük sorundu . Şimdide böyle çözüm bulmuş birbirimizin ailelerini tanımayız bide öyle deneyelim diyo . Saçmalık

Evet onun anne ve kardeş düşkünlüğü sn büyük sorundu . Şimdide böyle çözüm bulmuş birbirimizin ailelerini tanımayız bide öyle deneyelim diyo . Saçmalık
Canım böyle düşünüyosa zaten yol ver gitsin kaç yaşında biri böyle çocukça yaklaşır ki evliliğe..

Canım böyle düşünüyosa zaten yol ver gitsin kaç yaşında biri böyle çocukça yaklaşır ki evliliğe..
Değil mi 26yasinda ama koca olamadı hala anasının çocuğu !benim kocam değil . ... Bitti sanırım boşa gözyaşlarımı

Zaten sen hiç mutlu olmamışsın ki kuzum ..konuların hepsi ayrılık ü
Değil mi 26yasinda ama koca olamadı hala anasının çocuğu !benim kocam değil . ... Bitti sanırım boşa gözyaşlarımı
Ama o istediği için değil sen istediğin için bitsin..eski konularına da baktım az önce zaten sen hiç mutlu olmamışsın ki..hep aynı sorunlarla uğraşmışsın daha cicim aylarında..bu aile mevzuları başladı mı bitmez ne yazık ki..o yüzden çocuğun yokken kurtul gitsin...hiçte üzülme allahın sevdiği kuluymuşsun ki erkenden gördün yüzünü..

cok uzuldum..allah yardimcin olsun..ne hayallerle evleniyoruz,ne durumlara dusuyoruz..allahindan bulsunlar..bide utanmadan yol orda diyo..bu gidisle ilk evliligi surduren cok az insan olacak..ne kadar yazik...cok abartti erkekler..hicmi dogru durust kimse yok. ben sahsen umidimi kestim..daha 1-2 hafta oncesine kadar tekrar evlenmeyi istiyodum..ama oyle hikayelet duyuyorumki evlenmek aklimin ucundan dahi gecmiyor..benim icin kapandi o sayfa..yanliz cok mutluyum..allah hakkinda hayirli ne ise olsun allah sabir versin

Senin ailenle gitmez bu evlili diye düşünüyor olabilir esin.
Bir aile nasıl sevinir anlayamadım kardeşinin sevgilisi ne hakla sana restçeker bununda anlamadım.
Ortada sağlıksız bir durum var gibi geldi.
Boşanma kararı alman şuan hatalı olur.Ailen evliliğinden baskın gibi .
Aslında kalbinin sesini dinlerden sanki sende bazı konularda aileni anlamıyor gibisin.

Çok haklısın arkadasim

Adam bosanmayalim ,birbirimizin ailelerini gormeyelim,duymayalim tanimayalim demiş daha ne desin.

Abimin sevgilisi bile bana kalktı dediki bu evlilik için devam ettiğin sürece senle konusmiycam nasıl bukadar kendini ezdirirsin insan gruru için yaşar dedi kaldim öyle :'(. Herkes çok kızıyor devam ediyorum diye .
kimseye göre yaşanmaz ama demekki dışarıdan öyle bi imaj çiziyorsunuz. aslında kendinizi sorgulamanız lazım en iyi cevabı siz bulursunuz . Önceki konularınızı okudum ; hayatta en sevmediğim şey küfürdür siz normal karşılıyosanız sorun yok . Her gün annesinde yemek yiyor demişsiniz siz aile olamamışsınız ki ailem dağılıyo diye üzülesiniz . Siz ağlarken yanda müzik dinleyen bir adam arkasından üzülmeye layık mı sizce??
Can çıkar huy çıkmaz çocuğunuzda yokken kendinizi fazla yıpratmayın derim ben

böyle bir adamı adam etmek çok zor.. ASLA DEĞİŞMİYORLAR VARSA KENDİLERİ. Ben de yaşadım aynısını.. değmez!

Aileleri yok sayarak evliligi surdurmek zor,baslarda iyi hos gelebiliyor ama zamanla yipratiyor iliskiyi..sizin evliliginizin sonu pek yok gibi arkadasim,ama birde bu sekilde deneyim diyorsan,birsey diyemem,dene o zaman bir sure de boyle aileleri yok sayip deneyin,bakarsin olmadi,o zaman yapilacak birsey kalmadiginin rahatligiyla acarsin davayi.bosandiktan sonra da acaba son kez denesek olur muydu diye bir dusuncende olmaz.

İkinizde hatalısınız ikinizde aynısınız. Olan çocuğa oluyor aile bilmeden büyüyecek babasız büyüyecek. (Hatta başka bir açıdan bakarsanız haksızsınız)

İl defa bu şekilde yazacağım,
Oturduğumuz yerden 2-3 cümleye göre boşan, hemen boşan, onun yaptığına karşılık sende bunu yap. Altta kalma inat olarak bunu yap. Donuna kadar al. bu ne hırs bu nasıl bir nefis. Boşandıktan sonra ikinizde yanlız kalacaksınız. Kendinizi boşverin çocuk için çok kötü olacak. Kimse ANNE, BABANIN yerini tutamaz. Çocuk her şeyden kıymetli diyorsunuz. Ama anlaşamayınca kendi hayatımızı zehir etmiş oluyoruz. Şiddet (Arabada ki konunuzu okumuştum ), alkol , çalışmama , kumar bunlar varsa tamam. Ama ikinizde baskın karakter olmaya çalışıyorsanız ki anlaşılan bu böyle devam edecek. Ki artı her şeyi anne babanıza anlatıyorsunuz. Babam şöyle dedi, annem şöyle dedi, abim şöyle dedi hatta abimin nişanlısı rest çekti. Başka kimler biliyor tahmin edemiyorum. İş ne kadar yayılırsa o kadar büyür o kadar yorum olur kafanız karışır. psikolojiniz daha da bozulur. Annenize, babanıza Allah uzun ömürler versin gün gelir yanınızda olmayabilirler. Abiniz evlenecek kendi yuvasını kuracak. Burda yorum yapan bizler klavyenin başından kalktıktan sonra kendi hayatımıza döneceğiz.Hırsla değil yapıcı düşünün. Ezilin, hakaret maruz kalın, şiddet görün demiyorum yapıcı olun diyorum.

Burda yapılan her yorumun vebali var. Ki sorunumuzu yazarken genelde karşı tarafın yaptıklarını yazıyoruz. Kendi yaptıklarımızı objektif yazamıyoruz üzüntüden. Sen yapınca eşin alttamı kalacak oda senin yaptığına karşılık daha farklı birşey yapacak, sonra sen bir daha. Çocukluktan başka bişey değil. Yuva olmak emek ister artık bu ne bayanlarda ne erkekelerde kaldı.
Evlilik bu kadar basit olamaz, bu zihniyiyetle ortada yuva kalmaz. Yeri gelecek erkek alttan alacak yeri gelecek kadır alttan alacak.

Yorum yapan arkadaşlar Size sizin şöyle bir hatanız var diyorlar.
Sizin cevabınız eşim yada eşimin ailesi şeklinde başlıyor.
Sizin hatanz diyorlar siz karşı tarafı eleştirerek başlıyorsunuz.

Biraz karışık yazdım, ama bu konuları gördükçe üzülüyorum.

rabbim yardımcın olsun..
dilerim toparlayabilirsiniz.

bence evliliğinin sonlanması gerekiyor..ailende arkanda bu konuda çok şanlısın..ama eşin arkanda olamadı...bu dünyanın sonu deil..tam tersi yeni bir başlangıç..ömür çok kısa...

Açık açık de ki yüzüne, hayatın bundan sonraki zamanını benimle mi bensiz mi geçirmek istiyorsun.Bakalım onun asıl niyeti ne.

Konu sahibinin çocuğu yok.
Ve burada yorum yapanlar psikolog vs değil. Herkes kendi düşüncesini dile getiriyor. Birinin evliliğini kurtarma görevi üstlenerek ya da bosatma görevi üstlenerek yorum yazmiyoruz.

Zaten buradaki yorumlara bakarak kimse hayatini düzenlenmez. Duzenleseydi eğer konu sahibi şimdiye kaç kere bosanmis olurdu.

Evlilik yuva zor vs ama bir gerçekte var kimse kimsenin kahrini çekmeye gelmiyor bu dünyaya. Biri biriyle yapamiyorsa anlasamiyorsa olmuyordur. İlla şiddet hakaret aldatilma gerekmez mutsuz olmak için... Tüm ömrü yuva yapacagim diye heba etmeye ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…