Çok saolun bunu bile bile kendime işkence edip devam ediyorum ışte . Er yada geç tek çözüm boşanmakÖnceki konunda da yazmıştım canım. Boşanmak tek yol gibi görünüyor artık size. Allah hakkında hayırlısını versin.
sana deger vermeyen biri icin bunca heba olmana degmez.. klasik ama oyle..İnanın can cekismek doğru ... Gün geçtikçe ölüyorum . Herkes gözünün feri sönmüş diyo. Bu sen olamazsın sen nasıl kizdin nasıl olmuşsun diyorlar . Kendimi ondan alikoymli ve kendime gelmeliyim. Ama hala bunları yazarken bi gece daha bana sarilsa uyusak diye aptalca şeyler geçiyor aklımdan . İnsana en büyük kötülüğü yine kendi yapıyor.
Yaptım inanın fazlasıyla yaptım . . Çok isterdim mutlu olalım çok . Ama olmadı . Diyorum ya babam geceleri agliyormus uyuyamiyormus kızım mutsuz diye . Abim şu adamı boşa da dövmek için bekliyorum diyo. Herkese yazık ediyorum :'(sana deger vermeyen biri icin bunca heba olmana degmez.. klasik ama oyle..
evet evlilik fedakarlik ister.. ama hem hakli olan biziz, hem alttan alan cabalayan biziz.. bir de suclu olan taraf iyice azitiyor..
hangi aile ister evladi bosansin, ama tak etmis insanlara ki destekliyorlar..
pisman olmaktan korkuyorsun ama Allah in izniyle olmazsin, elinden geleni yaptiysan iyi olmasi icin..
once kendine sor, beklentim ne bu adamdan diye..Yaptım inanın fazlasıyla yaptım . . Çok isterdim mutlu olalım çok . Ama olmadı . Diyorum ya babam geceleri agliyormus uyuyamiyormus kızım mutsuz diye . Abim şu adamı boşa da dövmek için bekliyorum diyo. Herkese yazık ediyorum :'(
zor seyler yasamissin Allah yardimcin olsun.. yalniz sunu bil, insanlar degismiyor..Ben 2 aydir esimden ayriyim.. Bana, fikirlerime gram saygisi olmayan bir insan, hep kiran doken ama toparlamayi bilmeyen bir insan..baslarda cok zor oldu hep umut ettim, ailesi filan arardi..esim tarafinda daha korkunc olaylar yasandi eminim, herkes esimin uzerine gitti babasi, halasi..birtek kvalidem ve gorumcem benim yoklugumun tadini cikararak tiyatrolara gitmelere filan..bu surecte hep uzuldum, acim tazeydi..birgun ayarladik psikologa gittik...orada ben karimi boyle kabul etmiyorum ve ben ailem istedigi icin geldim dedi ya..dedim kalk arkana bile bakma..
Beni oldugum gibi kabullenememis ki ben ne ailesine saygisizlik ettim, ne ona, ne de namussuzluk yaptim, tek kotu yanim bana baski kuruyordu onu giyme ki acik giyinmem zaten ogretmenim, makyaj yapma, soz hakkin yok..yani uzun lafin kisasi be ona 2.5 yillik evliligimiz boyunca bir kere nerde kaldin dedim psikologta onu soyluyor sukur eve geldi dememisim..sanki kendi bana diyordu da..psikolojik baskidan artik dogru dusunemez olmustum,ne evliligime ne isime ne kendime odaklanamiyordum..
En son onun git demesi ile evden ayrildim 2 ay once..tabi bu iki ayda onunla ilgili olaylar oldu basima birseyler geldi en yakin arkadasi resmen bana imalarda bulundu, asildi..bir gece esim arabayi almaya geldi annemlerde goremeyince delirdi kaldir yanindakini getir arabayi dedi ki teyzemlerdeydim o gece...
Uzun lafin kisasi..zaman gectikce sana yaptiklarini hatirliyorsun, saygi gormedigin, degerli hissetmedigin zamanlari,he bazen iyi zamanlari hatirlayip kendini de sucluyorsun,ama hakliysan onlar da gelip gecici oluyor. Bazen olmadik anlarda gozlerin doluyor eve kendini zor atiyorsun..
Ama hepsi sonsuza kadar surmuyor, alisiyorsun....guya esim bosanmak istiyordu hhqla dava acmadi, ama ben hazirim herseye..bir ozrune bile donerim mesela..ama kendime donup diyorum ki bu sana verilmis bir sans..sonu ne olursa olsun ben kazanmis olacagim..ayrilirsam bana degerr vermeyen kaybetmekten korkmayan insandan ayrilmis olucam, barisirsam da en azindan artik bana kafasina estiginde git diyemiycek kaybetmektn korkack..
Hakkinda hayirlisi olsun..ama korkma, o evde sana yapilanlara dayanabiliyorsan, o yokken yasayacaklarina da dayanabilirsin..
Aminn...biliyorum degismeyecek, karakter degismez onu da biliyorum..ama son bir sans daha verirdim herhalde kendime..o da psikologa devam sarti ile olurdu..zor seyler yasamissin Allah yardimcin olsun.. yalniz sunu bil, insanlar degismiyor..
Valla canım katlanmak, imkanlarla doğru orantılıdır.(İstisnalar hariç) Aile karşı çıktıysa evlenirken, işin gücün yoksa, geri kabul etmezlerse kadınların bazıları çekmek zorunda kalıyor. İşi gücü maddi durumu yerinde olana da boşan gel diyorlar. Ailemden biliyorum. Annem boşanacaktı kimse arka çıkmadı. Teyzem boşanıyor, herkes arkasında. Üstelik annem gibi şiddet de görmüyor. Anlaşamıyorlar sadece. Üstelik dedemler de zengin yani. Maddi güçleri de yerinde. Ben çalışmıyorum mesela, boşanacak olsam ailem karşı çıkar ama çatır çatır boşanırım, kimseyi tınlamam. Yani çeken insanların bazıları, aile, imkansızlık gibi nedenlerden dolayı çekiyor. Neden çekeceksin ki? Değişmesini bekliyorsan eşin değişmez yani. Değişse babam değişirdi. Annem terk etti gitti. 6 ay sonra affetti döndü. Babam bir sene normal davrandı. Sonra yine aynı. Boşuna değişmesini bekleme. Boşan bence. Değişeceğini sanmıyorum. Bu şekilde bir müddet sonra sen de lanet olsun sevgisi yerin dibine batsın deyip boşanmak isteyeceksin. Uzatmamanı tavsiye ederim.olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
Yakışıklı çok yakışıklı ama içi boş .. neye yararki yakışıklılığı ... İnsan olmadıktan sonraTakıntı yapmışsın adamı. Gören Brad Pitt falan sancak kokusu batsın :) Yatakta yanında hayal edeceğine tuvalette falan hayal et de soğu böyle kendi kendini gazlıyosun.
Yakışıklı! Yüzünde yemek mi yicen? Hata kaza hamile kalsan nolacak? Ömür boyu böyle ailene çevrene karşı boynun yerde, istenmeyen kadın olmayı kabullenerek yaşamaya devammı ediceksin? Bak sen diyorsun ayrıl desem bugün razı diye! Arkadaşım abimin sevgilisi bile konuşuyor diyorsun. Ya konuşturmayacaksın kimseyi, dertse benim diyip çekiceksin ama belli etmiceksin üzmiceksin kimseyi, evliliğine başkalarının saygısızlık yapmasına izin vermiceksin, ya da dinliceksin o konuşanları, aslanlar gibi çekip çıkarıcaksın kendini bu acizlikten. O geceleri ağlayan babaya da yazık etmiceksin kendine de. Yakışıklı adam çok sokakta.
Yani çok isterdim yarın gece bana ne boşanması olmaz öyle şey biz duzelicez demesini ama olmaz ben bosanalim desem kapı orda der :'( umut etmek bile aptallık .Başka bir şeyi takıntı yap kafana. Yeni bir takıntı bul yani. Saplantılı gibisin. İlgini çek ki bi affallsın noluyoruz ya olsun. Tatile git hadi bırak konuşma planı falan yapmayı hala umudun var resmen
Allah razı olsun . Sizinde öyle insallahBu gece cuma gecesi duaların kabul olduğu bi saat varmış bende size dua edecem Rabbim hakkında ne hayırlı ve istiyorsan onu versin.Bu mesaji okuyan herkesin Rabbim bu cuma butun dualarimizi kabul eylesin inşallah