Sizdende Allah razı olsun AminnAllah razı olsun . Sizinde öyle insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdende Allah razı olsun AminnAllah razı olsun . Sizinde öyle insallah
23 yaşındayım ailem mahfoldu benim yüzümden yalvaririm ayrıl diyorlar nerdeyse .senden bosanmaya dunden razi oldugunu soyledigin bi adamla mutlu olablecegine inaniyorsun hala, ki umudun var, beklentin var.. yazik degil mi sana, ailene?
kac yasindasin?
CNM ÇOCUK WAR MI23 yaşındayım ailem mahfoldu benim yüzümden yalvaririm ayrıl diyorlar nerdeyse .
ay cok gencsin ya.. neden seni uzmekten baska biseye yaramayacak insanlar icin yillarini veresin.. Allah sana gostermis gercek yuzlerini cok sukur..23 yaşındayım ailem mahfoldu benim yüzümden yalvaririm ayrıl diyorlar nerdeyse .
kendim için sonrada ailem için bunu yapmalı kendimi bu mutsuzluk fırtınasından kurtarmaliyimay cok gencsin ya.. neden seni uzmekten baska biseye yaramayacak insanlar icin yillarini veresin.. Allah sana gostermis gercek yuzlerini cok sukur..
belkı adamın tawrı böyledirkendim için sonrada ailem için bunu yapmalı kendimi bu mutsuzluk fırtınasından kurtarmaliyim
Yakışıklı çok yakışıklı ama içi boş .. neye yararki yakışıklılığı ... İnsan olmadıktan sonra
Keşke olay olup bitip yani sonucu olumlu olumsuz nolcaksa olsaydıda öyle yazsaydın buraya be pitipiticim.Ben 4,5 yıldır evliyim.ondan öncede 4,5 senedir beraberdik eşimle.ettimi sana 9 sene.biz ne badireler atlattık bi bilsen,anlatsam roman olur.çok acılar çektim,çektik,senin gibi boşansam mı acaba dediğim,eşimi evden uzak tuttuğum,perperişan ona da acı çektirdiğim zamanlarım oldu.Yani çok isterdim yarın gece bana ne boşanması olmaz öyle şey biz duzelicez demesini ama olmaz ben bosanalim desem kapı orda der :'( umut etmek bile aptallık .
bu asamalardan gecmis biri olarak yaziyorum her cumlemi.. klasik tabirle; tecrube konusuyor..kendim için sonrada ailem için bunu yapmalı kendimi bu mutsuzluk fırtınasından kurtarmaliyim
Ablacım,gelme canım kimsenin gazına.doldurma kendini kötü düşüncelerle.Anam millet dışarda evleneyim,dirliğim düzenim belli olsun,ekmeğimi aşımı paylaşacak bi eşim olsun diye inliyo;iyi yaklaşımlarda bulunup kızcağıza akıl vermek yerine,herkes adliyenin yolunu gösteriyo.oldu valla,ne kolaymış bizim toplumda böyle evlen boşan evlen boşan.çocuk oyuncağı değil o öyle,bu gemi öyle kolay yürümüyo.
Kimse bosanmak icin evlenmez cnm .. herkes cektigini bilir .. bosanan bosanir, bosanmayanda omur boyu ceker .. burada illede adliyede gidiceksin diyende yok bizim gorevimiz tavsiyede bulunmak konu sahibine yardimci olmak..Ablacım,gelme canım kimsenin gazına.doldurma kendini kötü düşüncelerle.Anam millet dışarda evleneyim,dirliğim düzenim belli olsun,ekmeğimi aşımı paylaşacak bi eşim olsun diye inliyo;iyi yaklaşımlarda bulunup kızcağıza akıl vermek yerine,herkes adliyenin yolunu gösteriyo.oldu valla,ne kolaymış bizim toplumda böyle evlen boşan evlen boşan.çocuk oyuncağı değil o öyle,bu gemi öyle kolay yürümüyo.