- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
Ne korkusu tabikide yokbence çabayı bırakıp umursamazca konuş eski konularını bilmiyorum ama yorumlarda eski konularını bilen yazıyo...Seni kaybetme korkusu yoksa o adamda yol ver gitsin
Haklısınız . Çocuğumda yok beni bağlayan bişey yok ama ya duzelirse ya ilerde evliliğim oturursa diye aptalca dusunceyle zaman kaybediyorum hayatımdan...Cocuk varmi bence bu sekilde omur gecmez sakin taviz verme b seninle ilgili bu beni boyle ceker der giden senin omrunden gider kendini nimetten saymasin aglama guclu ve kararli konus sen kendine deger verdigini gostetmessen kimse sana deger vermez once sen kendini onemse gucsuz ezik durma yoksa firsat bilirler
Sanki birdaha asla sevemiycek gibiyim bir başkasına degip dokunma düşüncesi bile midemi bulandırıyorKiz hakli, evliligi icin cabalamayan, umursamayan adama neden mesaj atip kendinizi paspas ediyorsunuz?
Nedir bu adam prens mi, bulunmaz Hint kumasi mi? Dunyada baska erkek yok mu?
Çok saol ınan iyi geliyor yazdıklariniz . Baba evinde yasadigimin maddi manevi tam tersini yaşıyorum . Ailem bana aşırı düşkün ilgi sevgiye boğarken eşim yüzüme bakmaz . Sanırım böyle yaşanmaz evet . Tek sorun ilgide değil . Esir gibi bi hayat. Zor ... Kendi kendime mutlu olmaya çalıştım ama çok yoruldum . Sanırım cidden rahatlamaya ihtiyacım var . Rabbim hayirlisini versinöncelikle şunu aklından hiç çıkarma. sen bu hayata bir defa geldin ve birdahada gelmeyeceksin. ömrünü evlat haricinde kimse için feda etmeye değmez. seni çok iyi anlıyorum çünkü bende senin durumunda kaldım bir süre. ayrılmak zor geliyor insana. onsuz naparım, elaleme nasıl anlatırım, babamın evine dönünce neler yaşayacağım, birdaha ben kimi bulacağım, acaba benmi hatalıyım, ..... bitmek bilmeyen sorular var kafanda. bence şimdi hepsini unut gitsin. tek bir şey düşün.
ben bu şekilde yaşamaya katlanabilirimmiyim ? ( hiçbirşey düzelmese dahi bu şkilde devam edebilirmiyim ) cevabı evet ise bence asla ama asla karşına lıp suçlar gibi konuşma yapacağın şey sadece kendi hissettiklerinden bahset ama sen söyle yaptın sen şöylesin deme sadece ne hissediyorsan onu anlat ve sus.. haaa hayır ben bu şekilde bir 20-30 yıl daha yaşayamam diyorsan o zaman konuşmayı farklı yap. önce hislerinden bahset sonrada onun yaptıklarından . deki ben buna katlanmak zorunda değilim vede katlanmayacağım. kararlı ol ve söyle şu kelimeyi de rahatla.....
Sanki birdaha asla sevemiycek gibiyim bir başkasına degip dokunma düşüncesi bile midemi bulandırıyordaha yaşım öyle gencki keşke böyle olmasaydi
Birkac hafta once aynen bende ayni seyleri yazmistim.. Allah her seyin hayirlisini versin.. benim bir evladim var,sana yeni bir hayat kurmak cok daha kolay olacaktir.. Konusucam ama adam hep ben haklıyım hem benim dediğim doğru kafasında biri . Anlatsammda anlamıyor beni . Cougum yok
Bosandiniz mi yada kararı aldınız mi ?Birkac hafta once aynen bende ayni seyleri yazmistim.. Allah her seyin hayirlisini versin.. benim bir evladim var,sana yeni bir hayat kurmak cok daha kolay olacaktir.
bence seni korkutan 'bosandiktan sonrasi'..olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
Bosandiniz mi yada kararı aldınız mi ?Birkac hafta once aynen bende ayni seyleri yazmistim.. Allah her seyin hayirlisini versin.. benim bir evladim var,sana yeni bir hayat kurmak cok daha kolay olacaktir.
Aslında diyorum ya korkmamam lazım arkamda dağ gibi ailem destek olan insanlar var ama yinede dul kelimesi .... Ve acaba zamanla duzelirmiydi evlilik düşüncesi e tabi hala kalan sevgi ..... Bilmiyorum allak bulahimbence seni korkutan 'bosandiktan sonrasi'..
elinden geleni yaptin mi?Aslında diyorum ya korkmamam lazım arkamda dağ gibi ailem destek olan insanlar var ama yinede dul kelimesi .... Ve acaba zamanla duzelirmiydi evlilik düşüncesi e tabi hala kalan sevgi ..... Bilmiyorum allak bulahim
Öyle doğru .... Asla çocuk yapcak güven yok . Bu evliliğe inancim kalmadı kielinden geleni yaptin mi?
sen cabaladikca esin daha da costu mu?
saygi ve guven yikildi mi?
cocuk sahibi olmak isteyecek kadar bi guven var mi o evde?
(yazdiklarindan sezdigim; bunlarin hepsi vardi sorun olarak)
Biz zaten bosanip baristik oglumuz 6 aylikken.. bosanma evresi sancilidir,ama guclu olursan asilmayacak sey yok. Gecmiste yazdiklarina baktim.. biz balayinda baslamistik tartisma kavga.. tamam esim bana tek kotu laf etmedi ama aile hep ailesi,beni katamadi,hep hakli,hep umursamaz. Kavgaliyken rahatca uyuyan bir adam.. kararim belli,yalnizca dogru zamani ve kosulu bekliyorum. Bir ev tutup ogluma bir duzen kuracak kivamda olmaliyim annemin evine donemem. Ama bak senin bir evladin yok. Ben 2.5 yildir evliyim keske cocugum olmadan ayrilsaydim diyorum.. bosanmaktan korkma.. guzel dusun,yeniden asik olacaksin. Sana deger verecek bir insan cikacak karsina.. anne olacaksin. Hayat bencil insanlarla yurumuyor inan bana.. kendini o mutsuzluktan kurtarinca once buyuk bir bosluk yasayacaksin sonra tad almaya baslayacak ve iyi ki kurtulmusum diyeceksin.. yarin esinin karsisinda aglama,kararli dur. Bosanalim de,tamam derse eyvallah de ve yat uyu.. sen ne kadar guclu olursan o kadar karsilik aliyorsun. Allah hakkinda hayirlisini versin.Bosandiniz mi yada kararı aldınız mi ?
bosanmanin en zor kismi 'karar' asamasi olsa gerek; bu tur evliliklerde..Öyle doğru .... Asla çocuk yapcak güven yok . Bu evliliğe inancim kalmadı ki
Sizin içinde hayırlısı olsun cocukla çok daha zor tabiBiz zaten bosanip baristik oglumuz 6 aylikken.. bosanma evresi sancilidir,ama guclu olursan asilmayacak sey yok. Gecmiste yazdiklarina baktim.. biz balayinda baslamistik tartisma kavga.. tamam esim bana tek kotu laf etmedi ama aile hep ailesi,beni katamadi,hep hakli,hep umursamaz. Kavgaliyken rahatca uyuyan bir adam.. kararim belli,yalnizca dogru zamani ve kosulu bekliyorum. Bir ev tutup ogluma bir duzen kuracak kivamda olmaliyim annemin evine donemem. Ama bak senin bir evladin yok. Ben 2.5 yildir evliyim keske cocugum olmadan ayrilsaydim diyorum.. bosanmaktan korkma.. guzel dusun,yeniden asik olacaksin. Sana deger verecek bir insan cikacak karsina.. anne olacaksin. Hayat bencil insanlarla yurumuyor inan bana.. kendini o mutsuzluktan kurtarinca once buyuk bir bosluk yasayacaksin sonra tad almaya baslayacak ve iyi ki kurtulmusum diyeceksin.. yarin esinin karsisinda aglama,kararli dur. Bosanalim de,tamam derse eyvallah de ve yat uyu.. sen ne kadar guclu olursan o kadar karsilik aliyorsun. Allah hakkinda hayirlisini versin.
İnanın can cekismek doğru ... Gün geçtikçe ölüyorum . Herkes gözünün feri sönmüş diyo. Bu sen olamazsın sen nasıl kizdin nasıl olmuşsun diyorlar . Kendimi ondan alikoymli ve kendime gelmeliyim. Ama hala bunları yazarken bi gece daha bana sarilsa uyusak diye aptalca şeyler geçiyor aklımdan . İnsana en büyük kötülüğü yine kendi yapıyor.bosanmanin en zor kismi 'karar' asamasi olsa gerek; bu tur evliliklerde..
insanlar mutlu olmak icin evlenir, sen mucadele icin mi evlendin? ailene yazik degil mi? hem hayatina bi sans vereceksin Allah in izniyle.. cocugun da yokmus..
(kolay kolay bosan demem kimseye, senin durumun can cekisme asamasi gbi geldi, o nedenle boyle konusuyorum)