- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Tabi orası öyle ama ben hep şu görüşteyim yakında olup mutsuz olacağıma uzakta olup mutlu olurum daha iyiben denedim istanbul ankara arasını. sıkıntı oluyor valla. uçak var tren var otobüs var ama iş çıkışı hadi bi kahve diyemiyorsun mesela. olmaz diyemem. sabır varsa olur da zor yani. gerek görmüyorum ben. yanı başımda sevgili buldum rahat ettim valla, tavsiye ederim.
ayrıca daha sevgili bile olmadan evliliği düşünmek nedir. hele bi bismillah.
Bende kararsız biriyim bu gibi durum yaşayan varsa paylaşmaları benim içinde fikir oluşmus olması için yazdımçok kişisel bir soru. yapanlar var ama mesela ben yapamam. burdan kendinize bir parametre edinmeyin kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz.
Tabi orası öyle ama ben hep şu görüşteyim yakında olup mutsuz olacağıma uzakta olup mutlu olurum daha iyi
Evliliği varsayım olarak yazdım düşündük diyelim evlenince sorun olur mu diye
Daha bir dur dereyi görmeden paçaları sıvama daha görmediğin etmediğin adam görsen bile ne sevgili olması ne evliliği senin bu evlilik hevesin başına iş açacak bunu da yazıyorum burayaMerhabalar,
İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım Ankara'da benimle görüşmek isteyen biri var o da 29 yaşında
Tamda istediğim gibi biri ve hoşlandım sanırım
Sizce sevgili olduk diyelim mesafe sorun olur mu?
Yada evlenince farklı şehirde yapabilir mi insan?
Aslında orda da tanıdıkklarım arkadaşlarım var o problem olmaz sanırım ama geçen gün İstanbul-Ankara arası sevgililik yaşayan bi arkadaşım mesafeden dolayı yurutemedıklerı için ayrıldı bundan dolayı tereddütlüyümevlenirseniz ya o gelir ya sen gidersin. iş durumuna bağlı biraz. yani ailene çok bağlı isen zorlanırsın, yaşadığn yerde çok çevren varsa zorlanırsın. bunlar bilindik şeyler.
Kız ben genelleme yaptım mesafe ilişkisi olupta evlenen var mıdır diyeDaha bir dur dereyi görmeden paçaları sıvama daha görmediğin etmediğin adam görsen bile ne sevgili olması ne evliliği senin bu evlilik hevesin başına iş açacak bunu da yazıyorum buraya
Siz olsaydınız yaparmıydınız mesela çevrenizde örneği var mı yadaYapan yapar yapamayan yapamaz ama senin yapip yapamayacagini ancak sen bilebilirsin. Niceleri var sehir sehir geziyor, tayinci, tasinmak zor gelmiyor. Bazisi da ailesiyle ayni mahallede ayni sokakta yasiyor.
ben evlenip ist.dan ankaraya geldim de benim yapabilecegim, baskasinin da yapabilecegi anlamina gelmiyor. Ya da evlenecegin adam icin deger mi degmez mi bunlar onemli. Yoksa herkes gurbetci, herkes tayinci, polis asker ogretmen vs...Siz olsaydınız yaparmıydınız mesela çevrenizde örneği var mı yada
Nasıl yani sevgililik süreci 9 yıl mı sürdü yok artıkk bağkura bağlamışlar resmen ilişkiyiEskişehir-İzmir arası 9 sene yürüten tanıdığım vardı evlendiler ama ben yapamam mesela kişilere bağlı bir durum
Aslında orda da tanıdıkklarım arkadaşlarım var o problem olmaz sanırım ama geçen gün İstanbul-Ankara arası sevgililik yaşayan bi arkadaşım mesafeden dolayı yurutemedıklerı için ayrıldı bundan dolayı tereddütlüyüm
Evet atanamamışlardı,kızın görme engelli babaannesi vardı, oğlanında arkasında durmayan bir ailesi. Maddi imkansızlıklardan dolayı o kadar beklemek zorunda kaldılar maalesef.Nasıl yani sevgililik süreci 9 yıl mı sürdü yok artıkk bağkura bağlamışlar resmen ilişkiyi