Zalim gurbet

bende istanbuldan adanaya gelin geldim :) yapılmayacak bir şey değil. bizim sevgililik dönemimiz kısa sürdü kafamızda herşeyi oturtmuştuk git gel zaman kaybetmeye gerek yok dedik ve evleneli 1 sene olacak. daha öncede erkek arkadaşım başka bir şehirdeydi onunla da sürekli tartışıp ayrılıyor sonra geri barışıyorduk. bazı insanlar için yürütmesi çok kolayken bazılarında kabus olabilir. karşındaki kişininde uyumlu olması gerekiyor. bir zorluğu var mı dersen bence yok uçaklar büyük kolaylık ee sizde de hızlı tren falan da var. olmaması için bir sebep yok bence :)

evet olur :) sadece bütün maaş uçak veya otobüs parasına gidiyor. Eşim Ankaralı. Ankara'da yaşıyoruz. İstanbul'dan gelin geldim. İlk 3 sene sevgililik dönemimizde yediğimiz paraları hiç bir zaman yememişizdir sanırım :) ama değer! toplamda 8 senedir beraberiz şükür. kafalar uyduktan sonra mesafelerin ne önemi var ki?

Kız ben genelleme yaptım mesafe ilişkisi olupta evlenen var mıdır diye
Sizde beni iyice evlilik delisi yaptınız he :KK70:
Evlilik delisi yapmadım hayatım sadece sana şunu anlatmaya çalışıyorum biriyle tanıştığın zaman sevgililik evlilik gibi beklentilerin olursa bu seni kasar sen kasılıp rahat olmazsan karşıya negatif elektrik verirsin o işin olacağı varsa da olmaz ben tee 10 saatlik yoldan geldim ankaraya hiç aramak bile aklıma gelmez ailemi hiç özlem duymadım ya da zorluk çekmedim ama ben 17 mden beri tekim hep farklı şehirlerde yaşadım öyle annesinin dizinin dibinde oturan biri olmadım belki bundan kolay gelmiş olabilir ama ben ilk ayrıldığım zamanlarda hiç özlem çekmedim karakterle alakalı ilişkimin flört dönemlerinde de aynı şehirde değildik ara ara aynı şehirde iş amacıyla görüşüyorduk ben ona hep aman elbet bitecek daha neler çıkar diye baktım oda bana öyle baktı sonra ben bu şehire taşınmaz zorunda kaldım aynı evi paylaştık uzun bir süre ve o dönem bile hep birbirimize anın tadını çıkaralım nasılsa bu iş biter diyorduk ikimiz de seviyorduk çekim vardı ama ben evlilik insanı asla değildim oda değildi ama birden evlenmiş bulduk kendimizi :KK66:

Merhabalar,
İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım Ankara'da benimle görüşmek isteyen biri var o da 29 yaşında
Tamda istediğim gibi biri ve hoşlandım sanırım
Sizce sevgili olduk diyelim mesafe sorun olur mu?
Yada evlenince farklı şehirde yapabilir mi insan?
Bende 5 yıl önce eskisehirden İstanbul'a gelin geldim. Kendi adıma konuşayım çok sorun yaşadım gerek eşimle gerek kayinvalidemle tek başıma baş etmeye çalıştım ama ister istemez ezildim. Mutlu olduğum zamanlarda oldu tabi ama bir yani hep buruk oluyor insanın. Hadi bu akşam annem yemek yapsinda orada yiyelim diyemiyorsun. Ya da özel günlerin hepsinde ailenle olamiyorsun. 16 aylık kızım var o olduktan sonra dahada zorlanmaya başladım yorgunluk bir taraftan bir taraftan ozlem çok zor geliyor artık gurbet. Bazen pişman bile oluyorum.

Başlığa göre daha sevgili olmadan gurbet acısı başlamış. Sevgililikte nasıl dayanacaksınız?

Şahit olduğum uzun mesafe ilişkilerini süper yürüten de oldu, dayanamayıp bitiren de. Olabilir de olmayabilir de. ( Mucizevi aydınlatıcı bir yorum oldu di mi?:bicak: )

Uzak ilişki 6 sene yaşadım çokta güzeldi ama güvenmen lazm. Herşey tadında yaşanıyor. Arada özlem heyecan oluyor beklemek hasret kalmak güzel bence:) ha evlenemedm o ayrı :)) ama bu mesafeden taniyamadgmdan değil konu çok farklı. İyi düşün herkes katlanamaz böyle bi ilişkiye

Uzak ilişki 6 sene yaşadım çokta güzeldi ama güvenmen lazm. Herşey tadında yaşanıyor. Arada özlem heyecan oluyor beklemek hasret kalmak güzel bence:) ha evlenemedm o ayrı :)) ama bu mesafeden taniyamadgmdan değil konu çok farklı. İyi düşün herkes katlanamaz böyle bi ilişkiye
Bende böyle olmasından korkuyorum zaman verip bu ilişkiye sonra bu zamanın boşa gitmesinden

X