- Konu Sahibi yalan dünya
-
valla canım bende izmirde iuyi bir yere gittim lazer için.ama yok sonra tekrar çıktı.şimdi bi seansım kaldı.biliyosun yazın yapılmıyor lazer.sorucam bakalım niye çıktığını.yani bence lazerde çare değil.çok para döktüm lazere .iğneli de yaptırdım.yok yine çıkıyo.
sadece yüz değil bütün vücut tüyleriniz için en uygun olanı lazer epilasyon ben yaptırdım gayet memnunum
açık renk ten koyu renk tüyde daha kalıcı ve tek seansda etki gözlenirken açık renk ten ve tüyde bi kaç seans tekrarlanabiliyor ve bi daha tek tük çıkarsa çıkıyor yani o tüyleri bi daha görmüyorsunuz :)
BAFİ canım iz yapmadı ben yaptırdım 12 seans bitti cok memmun kaldım
valla canım bende izmirde iuyi bir yere gittim lazer için.ama yok sonra tekrar çıktı.şimdi bi seansım kaldı.biliyosun yazın yapılmıyor lazer.sorucam bakalım niye çıktığını.yani bence lazerde çare değil.çok para döktüm lazere .iğneli de yaptırdım.yok yine çıkıyo.
a.s.capilex jelli olanını al çözüm göreceğine inanıyorum fakt bu jeli veya tüy azaltıcı ampul veya kremleri ampullü epilasyon cihazıyla birlikte kullan harika sonuç alıyorsun bu cihazın ev tipleri ve güzellik salonunda kullanılanları var bir arkadaşı bu cihazı evinde kullanıyor harika ağda sonrası hatta epilasyon sonrası o bölgeye kullanılacak jel sürülüp bu makineyle 10 dakka o bölgeye ürünü yediriyorsunuz hepsi bu kadar görüşmek üzere cihaz çok pahalı sanırım 4 milyar civarında temiz ikinci eli var bence ondan
lazer epilasyon hem ağrısız hem kesin sonuç ben memnunum tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?