Yüzümdeki Tüylerden Cok Sıkıldım Cözümü Olan ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalan dünya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tüy sarartıcı inceltici vs ürünleri cildinize uygulamanızı hiç tawsiye etmem.onlar ancak ayva tüyü şekline getirir daha fazlası malesef olamaz.hele ki yüzünüze sir ağda yaptırmak kadar yanlış başka bi uygulama düşünemiyorum.sir ağda kıl köklerini zayıflatır çıkan tüyler daha ince olur doğru ama bikaç uygulamadan sonra warolan tüyleriniz daha uzun çıkmaya başlar.bu uygulamalar sadece tüyün uzama ve kalınlığına etki eder.yani kesin çözüm değildir. diğer bölgeler için elverişli yöntemlerdir.
lazer epilasyona gelince,kalın tüyler için ideal bi yöntem.birkaç seansta sonuç alırsınız.ama cildinize yine önermiyorum.çünkü lazerin etki edebilmesi için önce kıl kökleri güçlendirilecek sonra zayıflatılacak.ve eğer kökler zayıflar ama ölmezse yine cansız tüyler çıkacak.tam sonuç verse bile kişiye göre 8 ila 16 seans sürebiliyor.ayrıyeten bazı hassas ciltlerde yanık gibi iz bırakma riski mevcut.
en güzel yöntem acısına katlanabilecekseniz ki artık acısız yöntemi de var, iğneli epilasyonu tavsiye ederim. tüyler için kesin çözümdür.ayva tüyünü de yok eden tek yöntemdir ve en kısa zamanda çözüm alırsınız.ama piyasada hakkıyla iğneli epilasyon yapabilen çok az uzman mevcut.iyice araştırmadan yaptırmayın derim ben.

Bence ne olursa olsun ayva tüylerine lazer yaptırmayın.Çünkü henüz ayva tüylerini yok eden bi teknoloji yok.Tam tersi tüyleriniz çoğalabilir. Nerden biliyorsun diyeceksiniz?
Annemde yüzüne lazer yaptırıyor ama anneminkiler sert.Biçok yer araştırdık bende sordum hep bunu.Ayrıca babamda doktor olduğu için en iyi yerlere sorduk.Yani yok öyle bi lazer henüz.

valla canım bende izmirde iuyi bir yere gittim lazer için.ama yok sonra tekrar çıktı.şimdi bi seansım kaldı.biliyosun yazın yapılmıyor lazer.sorucam bakalım niye çıktığını.yani bence lazerde çare değil.çok para döktüm lazere .iğneli de yaptırdım.yok yine çıkıyo.

Canım iğneli epilasyon yaptırdıysan tekrar çıkmaz ki aynı kökten kıl.imkanı yok.Çünkü ölüyor kök. Bende yaptırdım. O yüzden söylüyorum.

Şimdi birkaç sorum olacak: Benim yaptırdığım merkezdeki uzman "Tamamen avuç içiniz gibi tüysüz olmayı beklemeyin inceler kalacak" dedi. Seninkiler nasıl,tamamen döküldü mü? Hangi lazer kullanıldı?

arkadaşlar ya bu capilex kalıcı oluyo mu uzun zaman önce kullanıp sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen yazsın:uhm:

cnm ismi n ebu soylediğin yerin? bnde bi yere yapdırdım izmirde çok ii sonuç alamdım? yeri bi soylermisin

benim yuzumde kolumda bacagimda oyle tuy yoktur ama okuldan tanidigim arkadasim cok tuyluydu kolundaki yuzundeki tuylerini acik renge boyuyordu... nasil bi boya kullaniyordu bilmiyorum ama..

KIZLAR ARANIZDA CAPİLEX KULLANAN ARKADAŞ VAR MI? KAÇ AYDA SONUÇ ALMAYA BAŞLADINIZ VE NE KADAR AZALMA VAR YAZAR MISINIZ???BİKİNİ VE YÜZ İÇİN KULLANAN VAR MI??

kızlar yüzünüze hiç bişey uygulamayın bence çünki nasıl bir ters etki göstercegini bilemeyiz bide yüzümüz ön planda o yüzden en güzeli iple aldırın hiçbir yan etkisi yok bide azaltıyo bi zaman sonra tüyleri

off.. herkes farklı bişey söylüyor kimi lazerle imkansız diyor kimi kurtuldum diyor..benim gittiğim lazer merkezide yüz için henüz öyle bi teknoloji yok demişti..ki benim tüylerim öyle incede değildir...iğneli epilasyon da iz bırakıyormuş diye duymuştum. napıcağımı şaşırdım valla..:1no2: son olarak capilex kullanmaya karar verdim ondan memnun kalan var bayağı.. bakalım tüyleri incelten bir formül devamlı kullanıldıgında elbet bir gün kökünüde kurutucaktır dimi inşallah yanılmıyorumdur..kafamçokkarıştı

a.s.capilex jelli olanını al çözüm göreceğine inanıyorum fakt bu jeli veya tüy azaltıcı ampul veya kremleri ampullü epilasyon cihazıyla birlikte kullan harika sonuç alıyorsun bu cihazın ev tipleri ve güzellik salonunda kullanılanları var bir arkadaşı bu cihazı evinde kullanıyor harika ağda sonrası hatta epilasyon sonrası o bölgeye kullanılacak jel sürülüp bu makineyle 10 dakka o bölgeye ürünü yediriyorsunuz hepsi bu kadar görüşmek üzere cihaz çok pahalı sanırım 4 milyar civarında temiz ikinci eli var bence ondan

canım ya bunu ilk defa duydum. ne işe yarıyorki bu cihaz? bide cok pahalıymış ya mümkün deil alamam:1no2:

lazer epilasyon hem ağrısız hem kesin sonuç ben memnunum tavsiye ederim...

lazer fln harbi hikaye arkadaşlar yaa... hepsi para tuzagı. bigun gene cıkacak o dökülen tuyleriniz. benden tavsiye... ne var ne yok denediğim şey kalmadı çünkü. kıl uzmanı oldum nerdeyse))

ampüllu epilasyon cihazının çok temizlerini 650 - 750 ytl civarında satıyorlar bence bu cihazdan alıp evde kullan harika bir cihaz tüy köklerini kurutucu ampül veya capilex tüy dökücü jelle kullan sonuç harika bende de bu cihazdan var arkadaşımın güzellik salonundan satın almıştım. İstersen sanada temiz bir cihaz buluruz kendine iyibak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…