Yüzümdeki Tüylerden Cok Sıkıldım Cözümü Olan ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalan dünya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalan dünya

Ziyaretçi
artık şu yüzümdeki tüyler inan ki moralimi çok bozuyo saçalarımı hep açık bırakmak zorunda kalıyorum toplayamıyorum lütfen bana bildiğiniz yöntemler varsa yazın tşk ler yerimseniben yerimseniben

canım bendede var cok sinir bozucu bişey :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: su karınca yumurtası yagını deniycem yüzdede kullanılıyodur heralde

arkadaşlar kesinlikle capilex i öneriyorum.ben yüz değil malum bölgede kullanmaya başladım.7 gün oldu.anında etkisini gösterdi.ince çıkmaya başladılar.olağanüstü hızlı bir etki.kesinlikle capilex. kokusu da mükemmel.

önerin için teşekkürde canım
tahriş konusu falam yok diiimiii.
sonacıma capilex çalışanı falam diiilsin dimi :))

önerin için teşekkürde canım
tahriş konusu falam yok diiimiii.
sonacıma capilex çalışanı falam diiilsin dimi :))

capilex çalışanı değilim öğrenciyim.ben de çok araştırdım.eczacıya danıştım.sonuçta capilexe karar verdim ve sonucundan inanılmaz mutluyum.

sir ağda veya epilasyonu tavsiye ederim,

bakin arkadaslar haplarla jellerle killar gitmez.sonucta koklerini oldurmus olmuyorsunuz ve sakin yuzune tuy dokuculerden surme aksine daha cok cikarir arkadasim en iyisi lazer bir tek yolu budur bir kac seansta gidiyor

bakin arkadaslar haplarla jellerle killar gitmez.sonucta koklerini oldurmus olmuyorsunuz ve sakin yuzune tuy dokuculerden surme aksine daha cok cikarir arkadasim en iyisi lazer bir tek yolu budur bir kac seansta gidiyor

Ben bioder kullanıyorum kaç aydır, bir işe yaramadı. Lazer yüzde iz bırakmıyor mu?

gerçekten işe yarıyo bu karınca yumurtası sadece yüz deil bütün bölgeye uygulayabilirsiniz

sir ağda veya epilasyonu tavsiye ederim,

hemen hemen aynı meslektensiniz güzlelik uzmanı filan ama herkes farklı şeyler sölüyor buna dikkat ettim neyse canım ben sir ağdayla alıyorum 2 ayda bir azalma oldu bende bioder önerdi kuaförüm işe yaradı diyor ben hala üşenipte alamadım capilex veya onu almanı tavsiye ederim bendeyerimseniben

lazer bi kaç seasta bitirmiyor. aksine yüz bölgesindeki tüyler ince olduğu için seanslar uzuyor. lazer kalın tüylerde etki gösteriyor. incelerde pek faydalı olmuyor açıkcası.

arkadaşlar ben kasıklarımda ilk lazere başlatmışdım dedim eger sonuç alırsam yüzümde de başlatıcam diye...ve çok ii sonuç verdi...sonra yüzüme başaldık...yüzümdekiler tabiki kasıklardaki kadar kalındeğildi... arada cenelerde kalınlar vardı,4seansa kadar yaptık aama ince oldugu için kaldı... bende dedim artık care sir ve ardından kullanacagım olan Bioder serum... çünkü bioder bacaklarımda bayagı etkili olmuşdu.. ama lazerden sonra bio der yüzümdekileri iice kalınlaştırdı...bunu lazer sonrası bioderm kullanmaya bagladım bende...

şimdi bazı arkadaşlar capilex i öenrmiş...ben artık korkuyorum yüzüme bşey kullanmaya, hatta şimdi bacaklarıma capilex i sürsem dedim de ya daha değişk bi tepki veririse bioderm den sonra...
fikirlerrr)) teşkkürler

bence bi doktura git önce cildiyecilerin önerecegi şeyler vardır sana

bnmde yüzümde çok tüy var sarı sarı bioder kullanmayı düşünüoruum lazerde herkese herşee yapılmıo öle kılların inceliine fln bakılıp yapıolar bnmkiler çok ince olduu için olmuo

ayva tüylerinden kurtulan var mı bioder vs ile?

kızlar bunun tek tedavisi var ve buda lazer epilasyon ile. ama lazerlerinde tipleri var. benim size önereceğim nd yag lazerdir. benimde yüzümde ayva tüyleri vardı ve şimdi %80 azaldı hemde 3 seansla, hafif ağrı oluyor seans sırasında ama onunda kolayı var, emla krem sürersen duymuyosun. izmirde yaptırmak isteyen varsa benim gittiğim yeri önerebilirim.yerimsenibena.s.

ben izmirdeyim nereye yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…