• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Tüylerden Cok Sıkıldım Cözümü Olan ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalan dünya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah Monam ya sorma bende 2 defa aldırdım.Yüzüme takıntılıyım böyle sarı tüy bile istemiyorum.Önceden iple aldırıyordum ama sir azaltıyo dediler.Fakat böyle aldır aldır nereye kadar.Şu Epilixir mi ne varmış.Onu takip ediyorum. Ya da lasere gideceğim gene.Gerçi teknoloji zamanla gelişiyor ama ya off nefret ediyorum yüzdeki tüylerden.Keşke yüzümde değil göbeğmde olsaydı.Bi tek yüzümde tüy sorunum var.Ha diğer yerlerimde de olması gerektiği kadar.

Ya benim ilk aldırdığımdaki gibi olmadı şu anda.
Ama bi kaç sivilce çıktı yine de suratımda pöff yani.
Ben lazerden de korkuyorum iz kalacak diye, bende hemen iz kalır çünkü.
Sir üstü karınca yumurtası yağı yapıcam bakalım bi süre.
O yağ diğer bölgelerde epey işe yaradı bende.
Yüzümde de yarar umarım.

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen katılıyorum canım. Hatta birara bende yüzüme sir ağda yaptırmaya niyetlenmiştim güzellik uzmanı zamanla kolajen tabakasına zarar vereceği için yapmadı, iple aldı. Sonuçta o da kökünden alıyor yani en azından cildime zarar vermemiş oldum.Zaten aşırı hassas ve beyaz tenliyim.:icecream:

mrb bn de lazere gıtmeyı dusunuyorum ama tuyler ınce oldugu ıcın seansı cok uzayacaktır ve acıkcası ız kalmasından korkuyorm.acaba ılk ıple aldırsam kalınlassa bıraz ole mı gıtsem?bıde lazer yapıldıktan sonra cıkan tuylere dokunulmuo mu kotu durmazmı?

arkadaşlar böyle herşeyi deneyip kıl köklerinizi daha çok güçlendirip daha çok para harcıyorsunuz..gidin iğneli epilasyonla aldırın yüzünüzde kıl varsa..vücudu bilemem yaptırmadım ama kaş ve bıyık için gidin..yaptırdığınızda ilk 1-2 gün şişio ve leke oluo ama sonra geçio...doğal olarak sonuçta kökten alıyorlar şişmeside kızarmasıda normal oluyor...
mrb bnde lazer dusunuyorum ama fıyatı ne kadr ve kac seansda bıtıo?yuzumdekı tuyler cok ınce faydsı olurmu

arkadaslar bu killardan biktigim kadar hic birseyden bikmadim ben.. agda dediler yaptim..cogaldi sanki...lazer dediler gittim..7-8 seans kadar..IPL midir neyse ondan iste..ama yuzumu yaktilar resmen, tuyler azalmadi tam tersi daha sert ve daha cok cikmaya basladi..kafayi yemek uzereyken..evlendim o ara ve kaynanam birsey tavsiye etti..
bildigimiz epilasyon makinesi yokmu hani su bacaklarimizi falan aldigimiz, onun ters tarafiyla yuzunu alip sonra guzelce tuzlu limonlu suyla temizledigin an,,inanin azalma ve cikma zamani uzuyor..ben simdi oyle yapiyorum..en iyi cozum bu

neden ters yuzuyle alacaksin..cunku daha az acitiyo..ilk basta cok acitiyo ama zamanla alisiyo insan..fual gibi sorununuz varsa eger..bunu deneyin..

eskiden bende veet'tin yapistirici bandlarindan kullanirdim falan ama bos is bunlar cunku iyi almiyo..yarisi kaliyo yine..

makineyle alin en iyisi..limonlu tuzuda surun..oda tuyleri inceltiyo..ve yuzu besliyo..kizarlikligi daha cabuk geciriyo..lazerdeki gibi kalici lekeler falanda olmuyo :lepi:

mrb acaba bu lımonlu yda tuzlu seyı ıple aldrdıktan sonra surulse yıne fayda edermı?

kızlar yüzdeki tüyler konusunda uzmanlaştım artık,tecrübelerimi sizinle paylaşayım dedim.ben açık kumral-sarışın karışımıyım ve yüzümdeki ayva tüyler beni rahatsız ettiği için onları sir ağdayla birkaç defa aldım.sonra sarı olan tüyler koyu renk ve daha uzun çıkmaya başladı.ağdayı sürüp bezle çekmeyi sakın denemeyin hem sivilce yapar hem de cildi sarkıtır zamanla.elinize bir parça alıp tek tek ya da grup grup çekin.hem böylece sadece göze batanları alma şansınız olur.hepsini birden çekince ayva tüylerde geliyor ve kalınlaşıyor sonradan.ama sir ağdayla bir kez alındımı mutlaka koyu renk ve kalın çıkar tüyler.lazer epilasyon ancak koyu ve kalın tüylerde işe yarar.diode lazer falan hikaye,bunu da bana lazerci bir hekim söyledi.iğneli epilasyon kesin çözüm,ama akım çok verilince ciltte yanma ve kabuklanma çok oluyor.o zaman da iz kalıyor.iyi yapılırsa kesin çözüm.iple hiç aldırmadım.ben şu anda tüy sarartıcı kullanıyorum sesu'yu.çoğalttığına da inanmıyorum,kimyasal bişey sonuçta niye beslesinki tüyleri.işte öyle tüyler sapsarı geziyorum.koyu tenli esmer bayanlar sarartmasın bence,çünkü sapsarı belli oluyor hemen,daha çok dikkat çekiyor.
mrb bn hıc aldırmadım yuzumu ama artk cook rahatsız oluyorum lazeri dusundum ama korkuyorum iz kalır dıe.okyanus suyu var bı arkadasım kullanmıs ve tuylerı sarartms hıc bı dyan etkısı de yokmus ole dıo:)onu kullancam ama acaba ıple aldırsam mı tuylerımı dıe duusnuyorum bu arada bnde beyaz tenlıyım ve tuylerım ayva tuyu gıbı.yardımcı olursan cok sevınırım...

arkadaslar sally hansen tuy sarartıcı kremı nerden bulabılırım bır turlu bulamadım_lutfen yardımcı olun..bır kız arkadasım kullanıyo 3 ay kadar ıkmıyo super bı urun amam bulamadım ..tsklr ılgınıze..

Back