Nasıl kullanılıyor tüyler kökten alındıktan sonramı ve fiyatı ne kadarcapilex tüy azaltıcı kremı dene bende işe yaradı ama jeli olsun
Ben de sir yapıyorum mecburen.Daha önce iğneli epilasyonu denedim ama işe yaramadı.zaten bunu yapana dikkat etmek lazım.kimi seansları uzatmak için akımı az veriyo kimi de fazla verip çil çil lekeler yapıyo.ben de daha iyi bi mrekez bulamadım.ama benim bi sorum olcak benim yüzümü sirle de alsam,iple de alsam feci sivilcelenme oluyo.üstelik tüylerin çıkmasına yakın oluyo.acaba aldıktan sora cepilexi denesem gene sivilcelenme olur mu?bi de son sorubu cepilex hergün mü sürülüyoa.s.
doğru ya mikrobu da kırar sağol cnmŞenizarkadasım agda ıple aldırtıktan sonra ıkı saat su surme ve bepanten ya da sılverdın surerek cıldının dınlenmesını sagla. sıvılcelerını azaltır umuorum.
Ben de sir yapıyorum mecburen.Daha önce iğneli epilasyonu denedim ama işe yaramadı.zaten bunu yapana dikkat etmek lazım.kimi seansları uzatmak için akımı az veriyo kimi de fazla verip çil çil lekeler yapıyo.ben de daha iyi bi mrekez bulamadım.ama benim bi sorum olcak benim yüzümü sirle de alsam,iple de alsam feci sivilcelenme oluyo.üstelik tüylerin çıkmasına yakın oluyo.acaba aldıktan sora cepilexi denesem gene sivilcelenme olur mu?bi de son sorubu cepilex hergün mü sürülüyoa.s.
arkadaslar karin yumurtasi yagini kullanlar varsa nasil kullandiklarni anlatbilirlermi aldiktan sonra sabah aksam 4 gün mü kullaniyoruz yoksa sürekli mi bende aldim ama nasil kullanacagmi bilmiyorum malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?