Yüzümdeki Tüylerden Cok Sıkıldım Cözümü Olan ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalan dünya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaslar ben 28 yasına yenı girdim ve birkac ay önce cenemde tüylenmeler basladı. gördükce cok üzülüyorum sinir bozucu bi durum.neden niye oldu bilmiyorum cünkü daha önce yoktu .kücük kücük tüyler ve cok sevimsizlerr(ilac kullanırsam artacagından yada sertleseceginden cok endise ediyorum .ne yapabilirim acaba. daha önce bu durumu yasayan arkadaslar varmı acaba?

ben yapmıyorum ama yapan bır kac arkadasım var tuylerını sirle alıyorlar 2hafta dayanıyor ve cok cıkmıyor aksıne az cıkmaya baslıyor

Ben de sir yapıyorum mecburen.Daha önce iğneli epilasyonu denedim ama işe yaramadı.zaten bunu yapana dikkat etmek lazım.kimi seansları uzatmak için akımı az veriyo kimi de fazla verip çil çil lekeler yapıyo.ben de daha iyi bi mrekez bulamadım.ama benim bi sorum olcak benim yüzümü sirle de alsam,iple de alsam feci sivilcelenme oluyo.üstelik tüylerin çıkmasına yakın oluyo.acaba aldıktan sora cepilexi denesem gene sivilcelenme olur mu?bi de son sorubu cepilex hergün mü sürülüyoa.s.

Selam bende Gutto karınca yumurtası kremi kullanmaya başladı henüz yolun başındayım onun için kesin bişey söyleyemiycem 2 seansımı uyguluyorum şuan yüz bölgemde ve dudak üstünde sirli ağda bantlarıyla aldıktan sonraki 5 gün masaj yaparak uyguluyorsun tüylerin uzamasını bekleyip tekrar aldıkatan sonra tekrar uygulamaya başlıyosun bioder gibi hergün hergün değil ama umutluyum. kokusuda çok güzel üstelik bioderin çok kötü koktuğunu söylemişti bir yakınım insan içine çıkamıyorum diye.Azmedicem başarıcam yaa

arkadasım agda ıple aldırtıktan sonra ıkı saat su surme ve bepanten ya da sılverdın surerek cıldının dınlenmesını sagla. sıvılcelerını azaltır umuorum.

arkadasım agda ıple aldırtıktan sonra ıkı saat su surme ve bepanten ya da sılverdın surerek cıldının dınlenmesını sagla. sıvılcelerını azaltır umuorum.
doğru ya mikrobu da kırar sağol cnmŞeniz

Canım ben kendi yaptığım yöntemi paylaşmak istedim ilk önceleri bende lazer epilasyona gittim ama baktımki hiçbir değişiklik yok parama yazık üstelik ozamnlar çalışmıyordumda aileden para istemek her ay beni zor duruma düşürüyordu bende bıraktım daha sonra evde yapabileceğim sir ağdalardan aldım oldukça memnunum. Ve her ağdadan sonra yüzüme ilk önce ağdayı çıkarmak için yağını sürüyorum daha donra gözeneklerde açıkken elma sirkesini pamuk yardımıyla yüzümde gezdiriyorumki mikroplar kırılsın sivilce olasılığı ortadan kalsın diye. Hafif bi kaşıntı gibi br his veriyor bu hemen ardından PROTEX benim vazgeçemediğim sabunum dermotoloji uzmanlarından onaylı mikrop kırıcı özellikli bitki özlü sabunu kullanıyorum buda zaten heryerde bulabileceğiniz 1 YTL'lik sabun isteyen bunu hergün sivilce tedavisindede kullanıyor. Doktorların ise ameliyata girmeden önce likit olanından kullandıkları mikrop öldürücü sabun.
Ben bunları yapıp sivilceleri aza indirgeyebiliyorum umarım deneyenler içinde aynı şey geçerli olur

Arkadaşlar sakın şu tüyleri yok edici kremler, jeller kullanmayın. Bunların içlerine kemoterapide kullanılan ilaçlardan katıp, hücreleri öldürüyorlarmış. Dolayısıyla kıllarda azalmalar oluyormuş. Ben okuduklarımı söylüyorum.

selam ark lar hepinizin yazılarını okudum.beNİm cildim çok hassas onu bi söyleyim
sir ağda leke veya sivilce yapıyor(ayrıca annem beceremeyeceğimi söyleyip aldırmıyo bana)
tüy sarartıcı tüyleri uzatıyor
normal ağda zaten çok tahriş ediyor yüzümü
makina kullandım daha sert çıktı
karınca yumurtası yağı kullandım işe yaramadı
bioder de işe yaramadı
yüz için özel ağda bantları aldım o da tariş etti
ŞİMDİ BEN NAPACAM:çok üzgünüm::uhm:

tatlım benım de cok hassas hemen sıvılceler cıkıyor yuzumde her yaptıgmda ama cabuk gecıcı sıvılceler.mesela dedıgım gbı sir yap bttıkten hemen sonra bebek yagı sur yuzune bekle emsın iice.sonra nemlendırıcı sür oda iice kurusun gün aşırı bı bakım yap oldu bttı ben hep ole yapıorum:)
çare yok
ama kollardan bahsedıyorsan bende hıc bı sorun yok 1. gun kasınıo sora gecıor

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de yuzumu alıorum svilce yapıo sir. bebe yağı sur ve o emdıkten sora nemlendırıcı sur her gun bakım yap cok iigelıor

arkadaslar karin yumurtasi yagini kullanlar varsa nasil kullandiklarni anlatbilirlermi aldiktan sonra sabah aksam 4 gün mü kullaniyoruz yoksa sürekli mi bende aldim ama nasil kullanacagmi bilmiyorum malasef

off ya ben de aynı dertten muzdaribim imdat bi bitmedi şu dert :S

çok tşk ederim adreas a.s.
ben karınca yumurtası yağını şöyle kullandım.ilk yüzümdeki tüyleri kökünden aldım sonra uyumadan önce bu yağı çok az miktarda aldım ve yayarak sürdüm çıkana kadar tüyler her gün.çıkınca tekrar alıyosun tekrar sürüyosun.
ben yaptım ama bi işe yaramadı inş sende yarar fisfisfis

arkadaşlar böyle herşeyi deneyip kıl köklerinizi daha çok güçlendirip daha çok para harcıyorsunuz..gidin iğneli epilasyonla aldırın yüzünüzde kıl varsa..vücudu bilemem yaptırmadım ama kaş ve bıyık için gidin..yaptırdığınızda ilk 1-2 gün şişio ve leke oluo ama sonra geçio...doğal olarak sonuçta kökten alıyorlar şişmeside kızarmasıda normal oluyor...

ama ben iğneli epilasyondan iz bırakır diye çook korkuyorum
<<lazerle arasındaki fark ne bu arada?

arkadaslar karin yumurtasi yagini kullanlar varsa nasil kullandiklarni anlatbilirlermi aldiktan sonra sabah aksam 4 gün mü kullaniyoruz yoksa sürekli mi bende aldim ama nasil kullanacagmi bilmiyorum malasef

onunla ilgili ayrı bir bölüm var karınca yağı diye ararsan bulursun geniş bir yorum arşivi var

bende iz bırakmadı iğneli epilasyon..deri tipine ve yaptırdığın yere bağlı..iyi araştır derim canım..

yüzdeki tüyler için sir ağda nasıl bir çözümm hazr ağda bantları var sadece yüz için onlar iyi olurmu hassas cilde sahıp olup kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…