• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Tüylerden Cok Sıkıldım Cözümü Olan ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalan dünya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben epilasyon makinasiyla aliyorum bir ayda geliyor

arkadaşlar ben yüzüme tala kullanıyorum fakat hiç bir etkisi olmuyor...sadece sinir bozuyo o kadar...capilex almayı düşünüyorum umarım gerçekten işe yarar

benim çok yakın arkadaşım lazer yaptırdı benimde yüzümde var ve bence en etkili çözüm öncelikle düzenli sir agda yapın sonra karınca yumurtası yagı sürünn...ben bioderide denedim annemde denedi inanın çok para kaybı... evet annem sonuc aldı bioderden ama o kadar masraf ve zamandan sonra sonuc aldı...benim arkadasımda yaptırdı yüze lazer ama iz kalma tehlikesi var... çok dikkatli olmak lazımm...

Sir ağda ve iğneli epilasyonu denedim yüzüm resmen sivilce tarlasına döndü.Şu anda Sally Hansen in yüz için sarartıcı ürününü kullanıyorum memnunum güzel bir ürün zaten başka şansım da yok.En azından sararınca belli olmuyorlara.s

sakarımkırarım cnmmmm ben sesunun tüy sarartıcısını kullanıyorum ama altın sarısı gibi oluyor yada beyaz gibi yanii sırıtıyor bayaaaaa..senin kullandıgın nsl duruyoo renk olarak..

Canım benim kullandığımda çok açık sarı yapıyor sarartıldığı belli oluyordur belki ama dediğim gibi baska çarem yok:1no2:Lazerden de korkuyorum Allah korusun leke kalırsa yüz yani çok üzülürüm onu göze alamıyorum.Ama sanırım Sally Hansen tüyleri beslemiyor gibi yani tüylerde bariz bir uzama farketmedim.Bence tüy sarartıcılarda en önemli şey tüyleri besleyip beslememesi.

hımm bu sefer ondan alayım ozman sesu bitti çünkü..bende yüz için lazere gitcektim ama kuzenimin yüzü yandı resmen ışını fazla vermişlerr şimdi fondotensiz gezmiyo evde bileee o haldeyken çok belli oluyo yandıgı..şu tüylerden çektigimiz nedir vala:(:(:

hımm bu sefer ondan alayım ozman sesu bitti çünkü..bende yüz için lazere gitcektim ama kuzenimin yüzü yandı resmen ışını fazla vermişlerr şimdi fondotensiz gezmiyo evde bileee o haldeyken çok belli oluyo yandıgı..şu tüylerden çektigimiz nedir vala:(:(:

Ay sen de benim gibisin valla.Ama alınan tüyler zamanla gerçekten azalıyor kolumun altı eskiden çok fazlaydı şimdi birkac tel kaldı epilatörle 5 sn bile sürmüyor.Yüzüne sakın lazere gitme bacak veya genital olabilir ama yüze:1no2:

sorma yaaaaaaaa bıktımmm valla isyan edesim geliyo kimi zamanda allah başka saglık derdi vermesin..bendeeee önceden makinayı alacagım yere degdirdigim an çok acıyoduuu şimdi sürekli ala ala daha az acıyo gibime geliyo yada acıya dayanıklıgım artıyo:):)

kızlar yüzdeki tüyler konusunda uzmanlaştım artık,tecrübelerimi sizinle paylaşayım dedim.ben açık kumral-sarışın karışımıyım ve yüzümdeki ayva tüyler beni rahatsız ettiği için onları sir ağdayla birkaç defa aldım.sonra sarı olan tüyler koyu renk ve daha uzun çıkmaya başladı.ağdayı sürüp bezle çekmeyi sakın denemeyin hem sivilce yapar hem de cildi sarkıtır zamanla.elinize bir parça alıp tek tek ya da grup grup çekin.hem böylece sadece göze batanları alma şansınız olur.hepsini birden çekince ayva tüylerde geliyor ve kalınlaşıyor sonradan.ama sir ağdayla bir kez alındımı mutlaka koyu renk ve kalın çıkar tüyler.lazer epilasyon ancak koyu ve kalın tüylerde işe yarar.diode lazer falan hikaye,bunu da bana lazerci bir hekim söyledi.iğneli epilasyon kesin çözüm,ama akım çok verilince ciltte yanma ve kabuklanma çok oluyor.o zaman da iz kalıyor.iyi yapılırsa kesin çözüm.iple hiç aldırmadım.ben şu anda tüy sarartıcı kullanıyorum sesu'yu.çoğalttığına da inanmıyorum,kimyasal bişey sonuçta niye beslesinki tüyleri.işte öyle tüyler sapsarı geziyorum.koyu tenli esmer bayanlar sarartmasın bence,çünkü sapsarı belli oluyor hemen,daha çok dikkat çekiyor.

Ben vakti zamanında capilex ve bioder kullanmıştım ama çok fayda etmedi yüzde 30 fayda etti onca kullanmama rağmen.her neyse..yaklasık 2haftadır bitki dermanı uyguluyorum bakalım ne olacak..

cnm bitki derman işe yararsa haber verirmisin..çok sgl şimdiden:)

ben vivetin sir ağda bantını bıyık bölgesi için kullanıyorum, ağdacıya gitmeye hiç gerek yok çok kolay ve pürüzsüz oluyor, hemen sonrasında buz tutuyorum izi ve acısı da geçiyor en fazla yarım saate...

kizlar biriniz bana bisiy soylesin ne yapacagimi hic bilmiyom:1no2:
bi kac gun once ilk kez cesaret edip yuzume sir agda yaptim o kadar guzel oldu ki tertemizdi accayip sevindim.dun arkadasim gorunce naptin sen yuzune nasil kullanirsin sir agdayi dedi.bu sekilde daha cok cikicaklar deiyince ben cok korktum:çok üzgünüm:ve tam bi hayal kirikligina ugradimkafamçokkarıştıbir dahaki sefere yapip yapmamayi cok dusunuyom daha cok cikiyosa yapmam temizlenincede cok guzeldisenağlama

ama ya daha cok cikarsa:1no2::1no2::1no2:hem dunden beri korku kapladi cikarken acep nasil cikcaklar diye bide daha fazla cikarlarsa maymun gibi olurum beeesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bende yuzume agda yaptim bi kac gun once.... ciddi cok cikarlarmi? birde yaptiktan sonra yuuzm cok kizardi kizarikligida gitmedi.... naapmamiz lazimki kizariklari gidermek icin ? yada sizde oyle oluyormu agdadan sonra.??? amaaan napim yaw cok cikarsa butun yuzumu lazer yaptirirm.. zaten biyik ve cenemi yaptiriyorum....
yok ağda çoğaltmaz asla. ya azaltır yada aynı kalır... ;)

capılex krem gecıcı surelıgıne mı gecırıo napıyo tuy mu dokuyo? sarartıo mu yanı ne ıse yarıo merak edıorum. daha sonra cıkıo mu tekrar ?daha beter cıkmasında jilet wurmuş gibi heheheheeheehkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benimde yüzümde tüyler var hatta tüy değiller artık kıl diyim yani:) çok kafama takıyorumm...8 ay karınca yumurtası yağı kullandım ama hiç bi faydası olmadı....lazer yaptırmayı düşündüm kesin çözüm değil die duydum yanii kuzenim yaptırdı 1 sene sonra daha kötü çıktı kıl yüzünde....ağda yaptırdım kızardı ve sivilcelendi...şimdide makineyle alıyorum yüzümü ve ardından limonu sıkıp tuzla karıştırıyorum,yüzüme sürüyorum acayip yakıyo ve bunu her gece yatmadan tekrar tüyler çıkana kadar yapıyorum...şu anda elimle dokunduğumda inceldiğini fakettim,yani eskisi gibi batmıyo yüzüme değdiğimde....ama yinedee var yani yok olmuyolar maleseff....napcaz bilmiyorum ama ortam içine dahi çıkmak istemiyorum:(:(:(

Back