• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Tüylerden Cok Sıkıldım Cözümü Olan ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalan dünya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar bu killardan biktigim kadar hic birseyden bikmadim ben.. agda dediler yaptim..cogaldi sanki...lazer dediler gittim..7-8 seans kadar..IPL midir neyse ondan iste..ama yuzumu yaktilar resmen, tuyler azalmadi tam tersi daha sert ve daha cok cikmaya basladi..kafayi yemek uzereyken..evlendim o ara ve kaynanam birsey tavsiye etti..
bildigimiz epilasyon makinesi yokmu hani su bacaklarimizi falan aldigimiz, onun ters tarafiyla yuzunu alip sonra guzelce tuzlu limonlu suyla temizledigin an,,inanin azalma ve cikma zamani uzuyor..ben simdi oyle yapiyorum..en iyi cozum bu

neden ters yuzuyle alacaksin..cunku daha az acitiyo..ilk basta cok acitiyo ama zamanla alisiyo insan..fual gibi sorununuz varsa eger..bunu deneyin..

eskiden bende veet'tin yapistirici bandlarindan kullanirdim falan ama bos is bunlar cunku iyi almiyo..yarisi kaliyo yine..

makineyle alin en iyisi..limonlu tuzuda surun..oda tuyleri inceltiyo..ve yuzu besliyo..kizarlikligi daha cabuk geciriyo..lazerdeki gibi kalici lekeler falanda olmuyo :lepi:

arkadaşlar bende biraz önce bi gazetede okudum yüzdeki tüylerden kurtulmak için bi karışım veriyordu,denemedim etkisi hakkında bi şey söyleyemem ama malzemeleri alıp en kısa zamanda denemek istiyorum işte tarifi ;

Rahatsız edici tüylerden kurtulmak için :

1) 10 gr vazelin, 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye koyup, içinde su kaynamakta olan başka bir tencerenin üstüne oturtarak, buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.
2) Eriyince, 15 gr nişasta ekleyin, karıştırın, soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp, 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın. Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistemdir. ''

umarım işe yarayan bi şeydir.:kahve:

bendede var ama gada falan yapmayı düşünmüyorum yapanları gördüm daha esyrek ama kalın cıkıyor ablam bıyıklarını agdayla alıyordu ordan biliyorum iple aldıran yokmu ben bıyıklarımı iple kendım alıyorum ve ablamınkınden daha az ve belli bile olmuyor çok yüzünü iple alan yokmu???

arkadaşlar ben karınca yumurtası yağını öneriyorum.
deneyin bence pişman olmıycaksınız.
hem doğal olduğun için hiç bir yan etkisi yok.hem gerçekten işe yarıyor.

işte orjinalini bulmak anlamak zor be canım ben önce bi alıyımda sonrada gutto kullanmayı düşünüyorum ben aklıma o daha ii yattı bugün seda sayanda adam cıkmıtı o da önerdi gutto karınca kremını offf ben nasıl alıcam ya:(:(

ciltde leke oluyomu peki benim arkadsımın bir tanıdığı vardı yüüznde tüy sorunu vardı lazerle yok edmiş tüylerini ama yanslı hatırlamıyorsm 1 ay cildinde lekelerle qezmiş yani lazer olunca ciltde kızarklık olusuyomus ne kadar doğrudur bilmem qörmedim çünkü arkadsın dediklerini paylaşmak istedim ..

Kızlar bir arkadaşım yüzündeki, iki arkadaşım da koltuk altı ve genital gölgedeki tüyler için lazer epilasyona gidiyorlar ve sonuçlar harika. Amaaa her yere güvenmeyin arkadaşım yaklaşık 15 seans gitti bir tıp merkezine ve tüylerde hiç azalma olmadı ama son gittiği yerde çok iyi sonuç aldı. Lazer epilasyon makinelerinin farklı türleri var, ince tüyleri gören makinelerde var yani. Lazerden hemen sonra da bir kaç gün karınca yumurtası yağı kullanıyor arkadaşlarım orjinalini aldık birlikte bende başlıcam. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

canım aynı derdı yıllardır cekıyorum aldıgımda sıvlıce oluyor dıye almıyor sarartıyordum oda 10 gun gıdıyordu capılexsı netten duydum gıttım aldım eczaneden 6 ayda sonuc verıyor denıyordu 2 aydır kullanıyorum cok kalın olmayan tuylerde cok ıncelme var kalınlarda 6 ayın sonunda ınsallah ıncelır tek sorun aldırmak yuzu goze alıyorsan kesın dene derım aldırınca bende sıvılce oluyor en son eczacıma sordum almadanda kullanabılırsın ama uzun surer dedı bende sık aldırmıycam yanı 20 une aldırıyosam 40 une aldıracam yuzumu su an 1 ay oldu aldırmayalı gayet azalmıs durumda

Lazer tek çare eğer olmamışsa o zaman yaptırdığınız yer iyi değildir. Azalıyor cidden lazerle çevremde yaptıranları gördüm baya kıl şeklinde ama lazerle tertemiz yüzleri. Pskilojinizi bozacağınıza araştırın sorun iyi bir yer kurtulursunuz. Ne ağdayla filan uğraşıyorsunuz inanın değmez.

arkadasım agda ıple aldırtıktan sonra ıkı saat su surme ve bepanten ya da sılverdın surerek cıldının dınlenmesını sagla. sıvılcelerını azaltır umuorum.

Bepanten in cesidi cok var canim hangisini almamiz gerekiyor..bende iple aldirmayi dusunuyorum yüzümdeki killari yaa bide esmer oldugum icin cok belli oluyor özellikle cene altinda cok kotu bir gorunumsenağlamasenağlama

arkadaşlar ben karınca yumurtası yağını öneriyorum.
deneyin bence pişman olmıycaksınız.
hem doğal olduğun için hiç bir yan etkisi yok.hem gerçekten işe yarıyor.

karinca yumurtasini duydum..annemle onu almayi dusunuyoruz..ben koltuk alti ve yuzumde kullanmayi dusunuyorum..ne kadar zmnda etki yapiyo acaba ve ne kadar yag gidiyo..:uhm:

ben yüzümdeki tüyleri iple aldırıyorum. Cildim beyaz ve hassas olduğundan sir ağda leke yapabilir düşüncesiyle iple aldırıyorum ve çok azaldı. Yüzüne ağda vurdurmadan önce iyi düşünün derin, bir güzellk uzmanından duydum ciltteki kolajeni zamanla azalttığından sarkma yapabilirmiş ilerde.

epilixir diye arastirin okuyun.yuzde vucutta,kalin ince farkmaz butun killara calisiyor.parami cok haram ettim ama buna helal olsun.

Ben de sir yapıyorum mecburen.Daha önce iğneli epilasyonu denedim ama işe yaramadı.zaten bunu yapana dikkat etmek lazım.kimi seansları uzatmak için akımı az veriyo kimi de fazla verip çil çil lekeler yapıyo.ben de daha iyi bi mrekez bulamadım.ama benim bi sorum olcak benim yüzümü sirle de alsam,iple de alsam feci sivilcelenme oluyo.üstelik tüylerin çıkmasına yakın oluyo.acaba aldıktan sora cepilexi denesem gene sivilcelenme olur mu?bi de son soru:utangac:bu cepilex hergün mü sürülüyoa.s.

sir agdan pudralı olursa sivilce problemi yaşamazsın.2.soruna cvp vereyim bende tüylerdem müzdariptim guttu karınca yumurtası yagı kulandım sanada tavsiye ederim arkadaşım..

Bende yuzume agda yaptim bi kac gun once.... ciddi cok cikarlarmi? birde yaptiktan sonra yuuzm cok kizardi kizarikligida gitmedi.... naapmamiz lazimki kizariklari gidermek icin ? yada sizde oyle oluyormu agdadan sonra.??? amaaan napim yaw cok cikarsa butun yuzumu lazer yaptirirm.. zaten biyik ve cenemi yaptiriyorum....

canım bende ilk kez agda yapınca kırmızı lekeler kaldı doktorum bana hametan adlı kremi önerdi çok çok iyi hemen geçirmeye başladı çok korkmuştum kalcak sırnaşık şeydiye evden çıkmıodum geçene kadar gece gündüz sürdüm 1 haftada yüzüm bembeyaz oldu hihoyyytkaydirigubbakcemile2sanada öneririm eğer kalmışsayerimseniben

sir agdan pudralı olursa sivilce problemi yaşamazsın.2.soruna cvp vereyim bende tüylerdem müzdariptim guttu karınca yumurtası yagı kulandım sanada tavsiye ederim arkadaşım..

canım waala ben pudralı kullanıyorum ama kabarıyo sivilce oluyo o cildin hassas olmasıyla alakalı ben iplede aldım belki olmas diye ama kızlar agdadan sonra yüzü kabaran sivilce olan herkese tavsiye ederim ben hemen bitiminde üstüne buz tutuyorum ama tam buz degil bi beze sarıp öyle tutuyorum yüzme ama fazla degil 10 saniye tutuyom kaldırıyom her yere öle bi kaç defa öyle yapıorum yada yaglamadan önce hemen limon sürüyom ve yüzümde hc bişi kalmıo ben her zamn yapıorum tavsiyede ederim yerimseniben

yüzde çıkan uzayan tüyler hormonal olabilir bayanlar hormon testi yapılınca doktor size soyluyor ve ilacını vericektir bendede var her insanda oldugu kdr ama ben hiç olmasın istiyorum bende müsait bir zamnımda doktora gidip sorunumu anlatacagım

Ben bugün hayatımda 2. defa sirle aldırdım yüzümü. :sm_confused:
İlk aldığımda üzerine yağ sürmüşlerdi, ondan mı bilmiyorum ama çok fena sivilcelenmişti.
Bugün yağ sürdürmedim, şu ana kadar bi kızarıklık falan da olmadı, azıcık yanıyo sadece o kadar.
Üff... gene öyle maymuna dönmem inşallah yaaa.... :a015:

Ben bugün hayatımda 2. defa sirle aldırdım yüzümü. :sm_confused:
İlk aldığımda üzerine yağ sürmüşlerdi, ondan mı bilmiyorum ama çok fena sivilcelenmişti.
Bugün yağ sürdürmedim, şu ana kadar bi kızarıklık falan da olmadı, azıcık yanıyo sadece o kadar.
Üff... gene öyle maymuna dönmem inşallah yaaa.... :a015:
Ah Monam ya sorma bende 2 defa aldırdım.Yüzüme takıntılıyım böyle sarı tüy bile istemiyorum.Önceden iple aldırıyordum ama sir azaltıyo dediler.Fakat böyle aldır aldır nereye kadar.Şu Epilixir mi ne varmış.Onu takip ediyorum. Ya da lasere gideceğim gene.Gerçi teknoloji zamanla gelişiyor ama ya off nefret ediyorum yüzdeki tüylerden.Keşke yüzümde değil göbeğmde olsaydı.Bi tek yüzümde tüy sorunum var.Ha diğer yerlerimde de olması gerektiği kadar.

Back