- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
arkadaşlar yüzmde çıkan siğellerle başım fana helde.toplu iğne başı kadar 15 tane falan var.çaresini bilen varsa lütfen bana yazsın denemediğim ürün gitmediğim doktor kalmadı ne yapacağımı bilmiorum.dün sinirimden yoldum hepsinisenağlamasenağlama
Merhaba...Arkadasim bendede vardi ben kendim okudum ve nasil gectigini ne zaman gectigini farketmedim..Bence bunu yap birsey kaybedecegini sanmiyorum...En azindan ben yaptim ve gercekten de gecti...Zorda birsey degil zaten...
El ve yüzde meydana gelen temriyelere(sigil ):
"Em ebramü emran feinnâ mübrimûn" ayet-i kerimesi dua olarak okunur. Temriyeler sabit kalemle daire içine alınır. Sonra bu ayet-i kerime, dua niyetiyle 3, 5 veya 7 kere okunur ve umulur ki Cenab- Hakk'ın izniyle temriyeler kaybolur gider. (Kaynak:Yusuf Tavaslı Yasin Suresi, çeşitli ve güzel dualar.)
Herbirine 7 ser defa oku ama...Allah simdiden sifa versin....Gecmis olur insallah...
merhaba canım,
ben alternatif tıpdan tavsiyede bulunacağım.Lütfen dene bişey kaybetmezsin.
Kırmızı soğanı ez,tuz ilave et siğillerin üzerine koy giderir..Yada
taze tere nin yapraklarını ez siğillerin üzerine koy veya sarımsak ez siğillerin üzerine sür.Bu şekilde siğillerin gidene kadar devam et..inşallah bi faydasını görürsün..
canım bende cok surdum ıncır sutunu ama bı ıse yaramadı hatta aynı sende odugu gıbı bende de acayıp bı kasıntı kızarıklık yaptı benım yuzumde var sıgıl senın nerde cıktı sıgıllerın bılemem ama suanda cevız yagı kullanıyorum bıraz hafıfledı sankı eger sıgıl elerınde falansa verrutol dıye bı ılac var o ıyı gelıyo dene derım hemde ucuz bı ılac ben yıne yazarım sıze bı kac gun daha kullanıyım cevız yagını canım sevgıler
canım sakın kasıma elınle yolmaya falan kalkma cunku dahada cok dagılıyorlar doktora gıt mutlaka ama bıde cevız yagını dene yan etkısı yok kızarıklık falan da yapmıyo sur ve 15 dak sonra yıka dogal oldugu ıcın korkmana gerek yok sevgıler
arkadaşlar yüzmde çıkan siğellerle başım fana helde.toplu iğne başı kadar 15 tane falan var.çaresini bilen varsa lütfen bana yazsın denemediğim ürün gitmediğim doktor kalmadı ne yapacağımı bilmiorum.dün sinirimden yoldum hepsinisenağlamasenağlama
canımcım evet biliıorum ama doktor iz kalabileceğini söyledi bende cesaret edemedim.yüzümde olmasa iz kalsada önemli değil.off ne yapacağımı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?